Not: Kendisini sevmiyorum, beni tehdit ediyor, illa şans istiyor, midem bulanıyor gerçekten.
1 ay
Cevap
16Cevap
Hiç tepki verme olumsuz cevapların bile onun için umut ışığı demektir sadece sessiz ve tepkisiz kal
Keşke bu yorumu daha önce görseydim. Ben gittim ağzıma geleni saydım engelledim.
Onunla konuşmaya çalışmak yerine uzak durup gerekli durumlarda polise şikayette bulunmak en iyisi olur.
Konuşmuyorum ki zaten her yerden engelliyorum yeni hesap açıp yine bana ulaşmaya çalışıyor. Onu da engelliyorum. Bıktım artık bundan.
Seni tehdit ediyorsa sürekli ve ileride yine yapar o serefsi uzak dur en kotu yazismasi var ise savcılığa gideceğini şöyle ve uzak dur
Polise gitmek istedim de bir şey yapmıyorlarmış ki
Allah bildiği yapsın onu nerden karşıma çıktı bu benim. Iğrenç bi insan. Tam dayaklik
Doğru söylüyorsun seçilen değil seçen olacağım. Şu an çok uzağım sadece hesap açıp bana ulaşması sorun benim için. Çok gıcık alıyorum midem bulanıyor.
Ben ezik diyorum öylelerine, her yerden engellersin olmadı polise gidersin hallolur
Hem de ne ezik doğru dedin. O kadar sinirliyim şu köpeğe nefret ettim etimle kemigimle.
Tehtit eden bir insanla asla olmaz, şikayet edin takıntı yapmadan gereken yapılsın
Bana diyor ki sen böyle cevap vermiyorsun ben saplantı oluyorum böyle diyor.
Uzak dur polise vercem de böyle adama şans falan verilmez
Soyledim umursamiyor ki Allah onu kahretsin. Nerden cikti karsima. Ismini görmeye bile tahammülüm yok.
Şu an her yerden engelledim bir daha daha ulaşırsa gerekeni yapacağım.
Teşekkür ederim. :(
Öneri veriyorsunuz daha ne olsun. Allah razı olsun
Çimere bildir ondan sonra polise söyle anlat durumu
Polis keşke yardımcı olsa bir şey yapmıyorlarmis
Şu an her yerden engelledim bir daha daha ulaşırsa gerekeni yapacağım. :(
her haline tam tepkisizlik. bu zamanla tüm umudunu kıraçak ve bırakacak emin ol
Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle.
Saplantı kişileri sevmem başa çıkma gereği de duymam.
Valla hangi konu olursa olsun tehditlere gelemem kim olursa olsun feleğini şaşırtırım ona
Ne yaparsın mesela :(
Insan gibi konuştum olmadı dik kafalı çok
Elime geçse ben ağzını burnunu kıracağım da. Içimde ofke patlaması yaşıyorum.
Tehdit ediyosa yasal yollardan halledebilirsin eğer halledemezsen halledebileceğine güvendiğin birisine söyle
Polis bir şey yapmıyormuş ki öyle dediler :(
Eğer tekrar ulaşırsa savcılığa giderim
Inşallah bırakır canı cehenneme köpeğin
Havlar havlar susar cevap verdikçe daha çok yazar sana
engelle gitsin engelleyi.
Engelledim her yerden. Keşke gerçek hayatta da engelleyebilsek.
Tehdit derken biraz acar misin?
Ortalığı ayağa kaldırırım diyo. Kendimi vururum diyo.
Kendine ne yaparsa yapsin da irtaligi nasil ayaga kaldiracak. Daha iliski baslamadan boyle ise boyle biriyle nasil omur gecer
Eski sevgilim ayrıldık biz tekrar şans istiyor. Bende soğudum sevmiyorum artık.
Ortaligi ayaga kaldirmaktan kasti elinde goruntuler yoktur umarim
Hayır görüntü yok eve gelip bağıracak gürültü yapacak. Rezil edecek konu komşuya bizi
O zaman birsey cikmaz. İsiracak kopek havlamaz
Kendi kendini yesin bitirsin köpek
O bu agir oldu
Oyle. olmez kafasina kurek felan vur🙃
Ah ah içimde bir sinir var ki anlatamam artık stresten kollarım ağrıyor
Neden ama ya boş ver xeger mi
Değmez. Ben kendime üzülüyorum. İt köpekle uğraşıp duruyorum.
Ya bizde bir problem var ya insanlar hepten puat. olmus. ya. ben artik mantikli bir cvp bulamiyorum
Insanlar mal bizlik bir şey yok.
Benim. adlinda cok beklentim de yok he karsi taraftan. Yalan monusma durust ol samimi ol. Ama gene olmuyor. Bununilk iliski basinda dile getirsemde okey deselerde milletin gotu basi ayri oynuyor
Hangi ahırdan buldun o ruh hastası tipi
Ben bulmadım ki kendi bulmuş beni. Mal bıktım bundan ya
Seni nereden buldu peki
Inatagramdan buldu
Engelle geç o zaman iti
Umarım telefon numarası falan vermemişsindir
Her yerden engelliyorum yeni hesap açıp yine bana ulaşıyor. ben de bir süreliğine hesabımı kapattım eski sevgilimdi bu 2 ay önce ayrıldık. Kendisi terketti. Şimdi de pişman olmuş gelmiş beni rahatsız ediyor.
Gerekirse babana söyle iti
Yorma kendini
Teşekkür ederim inşallah pesimi bırakır :(
Telefon numaran var mı onda diye sormuştum cevap vermedin
Evet var :(
Olmadı bak bu şimdi
Keşke vermeseydin numaranı
Sevgili olunca mecbur veriyorsun numara. Ilk zamanlar tam bir beyefendi kültürlü biriydi. Bu aralar tanıyamaz oldum. Içinden canavar çıktı.
Ne iş yapıyor bu
Eğitimi ne
Neymiş ben onu istemiyorum diye işten çıkmışmis. Senin yüzünden işimi kaybettim diyor. Fabrika işçisi
Ne alakası varmış bunun
İşçisin diye onu aşağılamış mıydın sen
Hayır tabii ki de niye öyle yapayim. Ben onu kabul etmiyorum diye sıkıntıdan calisamazmis neymiş
Şimdiye kadar kaç farklı işten gidip çıkmış bu sor bakalım belki de hiçbir yerde tutunamayan dengesiz bir tiptir
Aynen öyle ağzına sağlık çok iyi dedin. Sorumluluk sahibi değil. Bana bikere demişti ki ben sıkıya gelemem demişti.
Bak son cümlede Ben Adam Olmam demiş Bundan sana koca da olmaz çocuklarına baba da olmaz kısacası adam olmaz at çöpe yazık etme kendine
Işte o cümleden sonra soğuma belirtilerim oldu. Eskisi gibi hissedemedim. Kafasına edeni yapıyor. Mesela gün içinde çok mutluyuz ertesi gün bizden olmuyor diyor. Artık acaba ne zaman gidecek demiştim. Tedirgin oluyordum güven vermiyordu.
Bunu şizofren ve dengesiz bir tarafı var Hanım Kız senin için doğru kişi değil Yol yakınken bas tekmeyi geç
2 ay önce ayrıldık. Bitti içimde sevgisi kalmadı. Ben bitirdim o da bitirdi. Özlemiş neymiş gelip gelip duruyor.
Çıkmak zorunda değilsin
Reddediyorum yine ulaşıyor engelliyorum hesap açıp yine bana ulaşıyor. Engellemekten bıktım
Şikayet et canın tehlikede hala neyin peşindesin
Polise gidecektim bir şey yapmıyorlar diyolar
Kim yapmıyor yaaaâa bizim polisimiz yapar
Saçma konuşma
Adam tqkintiliysa polise git kades indir kaydol
Bu işler oyuncak değil
Daha önce indirdim kayıt ettim kendimi ama Allah gerek etmesin. :( zaten şu an her yerden engelledim. Bir daha ulaşmaya çalışırsa gerekeni yapacağım.
Polise giderek
Ruh hastası taklidi yap ödü kopar
ailendeki erkeklere söyle
Ailem onunla konuştu tınlamadı mal
Anasını düüüttt abilerime dövdürürüm onu
Engel😅
Ben yaptım yine olmuyor :(
engelle
Kaç defa engelledim. Her yerden engelledim yeni hesap açıp yine bana ulaşmaya çalışıyor. Nereye kadar devam edecek böyle bilmiyorum.
Engelle
Engelliyorum yine hesap açıyor onu da engelliyorum bıktım gerçekten
Evimizi öğrenmiş en kötüsü bu
Ben senin işini çözerim korkma
Nasıl :(
Sana ses atacam dinle ve uygula yeter , instmiii vereyim gel istersen olur mu
Basa cikilmaz
Ya :(
Bence polise git
Tehdit mesajlarını gösterirsem ne yapacaklar peki
Uzaklastirma ve mahkeme karakola sorarsin
Yine ulaşırsa yapacağım aynısını
polise git
Şimdi her yerden engelledim bir daha yine ulaşırsa polise gideceğim. Bıktım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok rahatsız edici bir durum, midenin bulanması boşuna değil, bedenin tehlike sinyali veriyor 🚨
Onu değiştirmeye çalışma, tartışmaya girme; net, kısa ve mesafeli ol.
Tehdit ediyorsa ekran görüntüsü al, kanıt biriktir, güvendiğin insanlarla paylaş ve mümkünse hukuki destek düşün.
Kendini suçlama, senin “istemiyorum” deme hakkın her şeyden önemli 💔💪