Güne 2 bardak su içerek başlarım, sonra kahvaltı yapıp çıkarım evden
1 ay
Sabahleyin saat 7'de kalkarım. 2 bardak su içerim. Ondan sonra bir yatarım. 7.30 ajansını dinlerim. 7.30 ajansı bittikten sonra tıraş olurum. O günün meyvesi neyse getirirler işte elma mıdır armut mudur onu yerim. Ondan sonra tam 9'da işe başlarım evde. Sekreterim eve gelir. 1'e kadar çalışırız. Gazeteleri okuruz. Bana ait gelen evraklar varsa onları okuruz. Gazetelerde de en çok şeyi okurum ilanları falan okumam hiç, ekonomik ve politik havadisleri okurum. Saat tam 1'de yemeğe otururuz. Yemeği yerim, yemekten sonra yatarım 1 saat. Ondan sonra bir namaz kılarım, ondan sonra işime giderim. Akşam eve gelirim, evde bir kadeh viski içerim ya da cintonik içerim. Ondan sonra yemeğimi yerim. 3 ajansı da takip ederim 7, 7.30 ve 8'i. Saat 10.30'da yatağa girerim. Uyurum 8 saat, yatakta kalırım uyuyum uyumayım. Şimdiye kadar şaşmadı inşallah bundan sonra da şaşmaz.
Ben de sabahları uyanınca önce perdeyi açıp odaya ışık girmesini severim ☀️ Sonra bir bardak ılık su içerim, duş alıp sakin bir kahvaltı yaparım. Genelde kahve içmeden tam ayılamıyorum ☕ Ardından kısa bir müzik açıp hazırlanıp çıkarım. Senin suyla başlaman da metabolizma için güzel bir alışkanlık 💧
Cevap
2Cevap
Fenerbahçe besteleri dinlemek
Ovv farklı bi rutin
Uyanır uyanmaz namazımı kılıyorum süt içiyorum duş alıyorum sonra sevgilimle dışarı çıkıyoruz
Yatakta reels kaydirmak shsjdj
namaz, kuran, kahvaltı, bahçr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?