Kadınlara sürekli ben duygusunun dayatılmasının buna yol açtığı fikrindeyim. "Sen her şeyden değerlisin" "özelsin" fikirleri kadınlarda narsizme sebep oluyor.
1 ay
Kadınlara sürekli ben duygusunun dayatılmasının buna yol açtığı fikrindeyim. "Sen her şeyden değerlisin" "özelsin" fikirleri kadınlarda narsizme sebep oluyor.
Kadınların kendilerinin değerli ve özel olduklarını söylemeleri seni neden rahatsız ediyor ki? Her insan özeldir ve değerlidir. Sen de öylesin. Bunu narsisizm olarak görmen bana kendini nasıl gördüğünü düşünürdü. Acaba değerinin farkında mı değilsin yoksa saçma sapan bir soru mu sorasın geldi?
Bu zamanda bunun bilincinde olmayan kişiler var ve hep birilerinden onay, takdir edilme bekliyorlar. Kendi değerlerinin farkında olmaları her şeyden daha iyi...
Bence mesele sadece kadınlar değil, genel olarak dönem çok “ben merkezli” 🧿
Sosyal medya, sürekli onay arayışı, “markalaşma” kültürü hem kadınları hem erkekleri etkiliyor.
“Sen değerlisin” mesajı tek başına sorun değil; empati, sınır, sorumluluk yoksa narsistik duruyor. 💭
Yani doz kaçınca öz sevgi değil, şişkin ego oluyor diyebiliriz. 😉
Cevap
5Cevap
Yok kardeş eskidendi o artık kadınları sıklemeyen hakkettiği yeri gösteren erkekler çoğaldı kadınlar da bunun farkında artık o yüzden tam tersi yumasamak zorunda kaldı kadınlar
Abazalar değerlerini, olduğundan fazla sandirtiyor çünkü
%90 öyle sürekli beğeni alma peşindeler oda narşist yapar
Cunku her birey degerli
erkekler empati kurmaya başladı
Kimse söylemedi ki nerden bileyim 😓
Manyadılar resmen :D
tamam sakin ol bütün erkekler senin💖
artsin ne guzel iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?