Bu tamamen bizim milletin erkeklerin basit olmasından ötürü ve onların yüzünden düzgün olan erkekler gidip bir kıza hislerini söyleyemiyor, açılamıyor sapık damgası yemekten korkuyor çünkü ben mesela gidip bir kıza merhaba kolay kolay yazmam çok zor yani...
Normal bir biçimde demiyorsunuz ki sosyal yönden tuhafsınız gelisememissiniz yoksa normal şekilde dense sıkıntılı değilse sapık demez. Sıkıntılıysa da sıkıntılı birine açılıp reddedilmissinizdir bu bir sorun mu
Ben bundan bahsetmiyorum yalnız. Ben diyorum ki böyle sapık ve her kıza düşen erkeklerin yaptıklarından dolayı tüm erkekler zan altında kaldığı için yazamıyoruz ilk adım için diyorum.
Sosyal koşullandırmanın etkisi bunun baş sebebi Feminist propaganda diziler medya derken Kadını erkekleştirmeye Erkeği Kadınlaştırmaya itti. Bunun yanında Po, rno belasıda Erkekliği bitirdi. Cinselliğe aşırı düşkün hale getirdi. Ve abaza ordusu meydana getirdi. Ki buda erkeklerin bu düşkünlük sebebiyle Adeta cinselliği elde etmek için yalvarır hale getirdi. Bu nedenle her önüne gelene yürüme Kadını elde etmek için Yalakalık yapma iltifat ve bedava ilgi yağmuruna tutma Çin işkencesinden beter Muammelelere ve her türlü Saygısızlığa Cinselliği elde etmek için katlanma ile sonuçlandı. Buda kadınların her geçen gün Egolarının zirveye çıkması Şımarıklığı Kibrinin artmasına ve Bu yüzden Doğal olarak dominasyonu ile sonuçlandı. Erkeklerin genel anlamda maskülenliği kaybetmesi testesteronun dünya genelinde düşmeside Onları kırılgan ve duygusal hale getirdi ki Bu feminenleşmektir. Aynı zamanda Sürekli Erkek şeytanlaştırılmakta Kadınsa mağdur taraf gibi gösterilmekte Bunun sonucu olarak Kadınları Erkek düşmanlığına itmekle sonuçlandı. Bu gün Sorgulama yetisi yüksek aklı başında cinselliğe düşkün olmayan Az sayıda erkek bu dominasyondan etkilenmemiş Durumda olmasına karşın Onlarda Kadınların bu leş karakterinden Kısa süreli ilişki yaşayıp Kendi hayatlarını yaşama derdinde Evlenmek felanda akıllarından geçmiyor. Ama bütün bu süreç Tıpkı eski baskının Feminizmi çıkarması gibi şimdide Bunun Tam tersi akımların oluşmasına sebep oldu. Yani antisini doğurdu. Bunada incel Mgtov gibi akımları meydana getirdi. Şimdilik daha yeni bir oluşum Fakat bu düzen böyle sürdükce bu Anti oluşumlar her geçen gün büyüyecek küreselleşecek ve Bu gün ataerkillikten dert yanan kadınlar bunu Mumla arar olacakalar. Her zaman bu haksızlık adaletsizlik nefret zincir gibidir. Mutlaka karşıt akımı oluşturur. Bana göre adil bir düzene oturtulmalı Yoksa Özellikle kadınlar açısından gelecek İncel katliyamlarıyla sonuçlanacak veya Anti akımlar daha beter bir dayatmayı getirecek
Ne katliam çıkması aw zaten kadına şiddet diye bas bas konuşuluyor katılıyorum... Abazanlaştırıp beyinsiz insan gücü elde edildi ve çoğaltıldı takip eder misin bakıcam
@Ayayyçaaa Katliyam meselesi şu Son zamanoarda İncel adı verilen bir topluluk çıktı. Bu kadınlarda ki feminazi şeyinin karşılığı Bunlar iki gurup birisi Umitsiz mutsuz Diğer gurup Öfke kin nefret dolu. Abd de olan olaylar var. İnceleyebilirsin Bazı inceller tarafından kadınlara yönelik toplu saldırılar Meydana geldi. Hatta adam silahı alıyor okula gidip kadınları tarıyor bildiğin, Bide biliyorsun onlarda Silah serbest , Kadına şiddet bayadır. Anırılıyor ama işte nefret bu Her türlü manyaklığa açık yani Zaten uzmanlar Bu işi Erkek terörü diye Yaklaşmanın son derece yanlış olduğunu Sorunun nerden kaynakladığına dair Araştırılma yapılması gerektiğini söylüyorlar. Çünkü şiddete meyillilik kadınlarda da Yüksek çıktı. Bizim ülkede tabi doğal olarak fiziksel gücü elinde tutanın borusu ötmüş. Şimdi Bende dikkat edersen anti oluşumları körüklüyor dedim. Olayı cinsiyet düşmanlığına getirilince bu kaçınılmaz Olacak daha fazla incel daha fazla nefret ve Piskopat katliyamları artacaktır. Bi incelin bir itirafı var. Baya bildiğin god guy Yani bizde ki efendi erkek modeli birisiymiş. Özetle kadının ayaklarını yalamış resmen Evlenmişler. Herşeyi yapmış kadın adamı 4 kez aldatmış Üstüne adamı boşamaya karar vermiş. Tabi ne yapsada adam ispatlayamamış Hem aldatıldığıyla kalmış hemde Boşanma sonucu Kadın Amber Heart gibi kendine zarar verip Beni dövdü diye şikayet etmiş. Ağır nafaka ve tazminat cezası Sonuç adam homeless dımdızlak kalmış. E bunca şeyden sonra Kim olsa delirir. Kadını 9 yerinden bıçaklayıp parçalamış. Sonra aldattığı adamlara tek tek kolunu bacağını yollamış Çüş dedim resmen çüş Yani en azından Kanunlar adamı korusa haklının hakkını verse İş bu raddeye varmazdı. Adam her türlü fedakarlığı yapıyor. Kadın pislik gibi davranıyor Defalarca aldatıyor Bide kanun silah olarak kullanıp boşanma davası sonucu yüklü miktarda nafaka ve tazminata mahkum ediyor Adamın elinde ne varsa alıyorlar. İşte bu adaletsiz düzen rayına oturmassa git gide iş çığrından çıkacak
Bu olaylar ezelden beridir yaşanıyor iki cinsiyetten de duyguları sömürenler var. Artıp azalması dönemsel şeyler. İnsanların haberi olursa artıyor olmazsa bilinmiyor bile. Televizyonu suçluyorum en azından bizim yaşlarımızdakiler için sonrakilere tablet vs. prensesçilik prenslik... İnsanları bir role ait olduğuna inandırdılar. Hep de yalnız kişileri hedef aldılar. Yalnız olmayanlar küçüklükten görüp insanların yüzlerini deneyim edinenler kanmadı. Kananlardan beklentiye girenler şerefsizlerin hedefi oldu. Karşı taraftan beklentileri düşük tutmak lazım hayat bunu öğretiyor. O adam da o kadını sevmemiş zaten takıntı yapmış sevmek karşılıklı olur. Olay hesaplaşmaya çevrilmiş aralarında savaş çıkmış resmen.
@Ayayyçaaa Elbet oluyordu eskidende ama arada bi fark var. Eskiden bireysel olarak gerçekleşirdi. Bi anlık delilik çılgınlıkla bunları yapan caniler olurdu. Ama inceller toplu infaz yapıyorlar. Cinsiyete genel bir düşmanlık var. Yani bu çok korkunç bir şey beni de bu endişelendiriyor. İncel katliyamlarının yaygınlaştığı bir gelecekte Dedim ya silah alıp adam bildiğim tarıyor Önüne gelen kadını Düşün eşin, kız evladın, annen Bu nefret katliyamının bir parçası Olabilir. Sırf cinsiyeti kadın diye Beni endişelendiren de bu Bide bu anti oluşumlar. Gelecekde kürel çapda büyüyüp Feminazi gibi yoldan sapan bir idelojiye dönüşebilir. Yarın Boşanan kadının ömür boyu nafakaya mahkum edildiği bir duruma gelebiliriz. Bu anlattığım örnekte hesaplaşma yok ne olduysa boşandıktan sonra oluyor. Adam aldatmasına bile göz yummuş Kanunlar adam mağdur olduğu halde Kadını mağdur ilan edip adamı bitirince bu oluyor. Ülkemizde de örnekleri var.1 gün evli kalmış 20 sene nafaka ve bu erkeğin mal varlığı üzerine hesaplanıyor Bu baya sömürü neticede bir çok erkek nafaka ödeyemediğinden herşeyini satmak zorunda kalıyor yine odeyemesse hapisle cezalandırılıyor Tam bi acımasızlık örneği max 3 ay oda kadının toparlanıp işe gireceği zaman diliminde kendini bakabileceği kadar. Verilse anlarım İş kariyer sahibi bile olsa kadın Adamın elinde ne varsa alıyor. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya
Çok iyi bir gözlemcisin ne yazık ki çok doğru. Yakında erkekler etek giyinip evde karılarını beklerse şaşırmam. Hatta karısına beni koru diyenler çok olur gibi❗️ Ben hiçbir şekilde bir kadına dominantlığı yakıştıramıyorum.
Bence sosyal medyada çok dile getirdikleri için erkek ikinci plana düştü. Her konuda erkek bu eşitlikçi muhabbetin gerisinde kaldı. Bu da kadının domine olmasına erkeğin de geri planda kalmasına neden oldu işte.
Hiç hoş değil bu durum nedenini bende bilmiyorum. Kadının kadınlık görevleri, erkeğin erkeklik görevleri vardır ve roller değişmeye başlarsa huzursuzluk oluşur.
Rolleri tersine çeviriyorlar insan doğasını değiştiriyorlar ama benim için problem yok ben modern değilim ve erkekler pasifleştikçe bizim değerimiz artacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bende hem bir kadınla ilişki yaşayıp hemde o kadının kölesi ayağının altında paspası olmak istiyorum özellikle cinsel ilişki yaşarken saçımı çekip boğazıma kadar salabilir nefessiz bırakabilir buraya yazamayacağım çok şeyi yapabilir