Oksijen yerine dramaya ihtiyaç duyan insanlar mevcut. Negatif insanlar dramatik şeylere ihtiyaç duyar. Çevresini de kendine benzetmeye çalışır.
Bu tür insanlardan uzak kalabiliyor musunuz yoksa zaten etrafınızda bir tane mevcut mu?

Oksijen yerine dramaya ihtiyaç duyan insanlar mevcut. Negatif insanlar dramatik şeylere ihtiyaç duyar. Çevresini de kendine benzetmeye çalışır.
Bu tür insanlardan uzak kalabiliyor musunuz yoksa zaten etrafınızda bir tane mevcut mu?

Ben arkadaslarımin zor anlarinda yaninda olmayi tercih ederim arkadaşlik boyle birsey bence.
Ama tamamen negatif biriyse ve bu bana zarar veriyorsa evet uzak dururum. Ama kalbi iyi bir insanda zor donemden geciyorsa ya da hastalık vs durum varsa hep yaninda olurum.
Insan zaten negatifse en basından belli eder
Dramayı oksijen sanan insan tanımı bayağı yerinde olmuş 😅👏
Ben artık sınır koymayı öğrendim, hayatımda böyle bir iki kişi vardı ama mesafeyi koruyunca nefes aldığımı fark ettim 🌿
Senin de hakkın huzurlu bir çevre. Gerekirse yavaş yavaş uzaklaş, herkesi kurtarmak zorunda değilsin 💛✨
Cevap
6Cevap
Bana hitap etmeyen herkesi kendimden uzak tutuyorum.
Ayni evdeysen
Olması gereken o. Hayat yeterince yoruyor herhangi bir sağlık problemi yoksa keyfi bir melankoli, aşağı çekme halleri varsa uzak dururum
🙏🏻🌸
Görünce kaçıyorum direkt
Mümkün oldukça uzak tutmaya çalışıyorum beni de aşağı çekiyorlar çünkü
Olabildiğince. Ki zaten bana genellikle pozitif güler yüzlü insanlar denk gelir.
Eskiden değil ama şimdi tutuyorum. Çok güzel oluyor böyle hayat.
Tutuyorum hiç detaya girmeyeceğim. Benim huzurum başkalarının dramasından daha değerli
Bu yaşima kadar varimla yoğumla problemlerini çözmeye çalıştım millete karşi kötü ben oldum ama dramalar bitmiyor çözumsuz sadece şikayet olan dramalari dinlemek istemiyorum artik özellikle aile bireylerinin bitmek bilmeyen çözümsüz dertleri beni hasta etti.
Enerjimi emiyorlar, uzak dursunlar benden
Elinden geldiğince Uzak kalmaya çalışıyorum
Merhaba kendimden uzak dursam da bir şekilde etrafımda bitiyorlar. Mesela komşu geldi az önce kapıdan girer girmez olan kazayı anlatıyor...
Valla ben pozitif onlar da negatif doğam gereği bana çekiliyorlar onları da pozitif yapıyorum sonra gidiyorlar😂
Hayir tamda ayni evdeyiz kaynanam oyle bir negativ enerji yayiyorki hayat sevincimi emiyor resmen
Tutuyorum ya, kendi dramım bana yetiyor.
Hemen kaçarım hemen 😂
tutamıyorum maalesefkili
İletişim kurmamak tek çözüm
Evet😎
Derdim bana yeter be
Evet
Evet kesinlikle
Tutabiliyorum
Hayır
Evet
hyr.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?