Ben uzun zamandır silmeye devam ediyorum. Çevrende ne kadar az insan olursa o kadar mutlu olursun. Çokluğun olduğu yerde yokluk vardır..

Ben uzun zamandır silmeye devam ediyorum. Çevrende ne kadar az insan olursa o kadar mutlu olursun. Çokluğun olduğu yerde yokluk vardır..

İki kez tevafuk ettim. Birinde bir dizide, diğerinde de bir derste.
Dizide gördüğümde bir adam, bir öğrenciye nasihat veriyordu: "Neden onunla artık konuşmuyorsun dediğinde öğrenci çünkü o aşırı dedi. Adam âmâ ve yürüyemeyen babasını gösterdi. Peki ben onu bırakırsam nasıl yaşar diye sordu ve öğrenci de yaşayamaz ki dedi. Adam da dedi ki işte sen de onu bu yüzden bırakmayacaksın. Bırakmayacaksın ki yitip gitmesin, kendini kaybetmesin. Ne yaptıysa yaptı onu kurtarmak ve ondan vazgeçmemek senin görevin" demişti.
Derste gördüğümse psikolojiye dair bir kesitti: "Negatif düşünceler kötü değildir, onlardan kaçmayın. Onları kabul edin çünkü onlarsız mutlu olamazsınız. Mutlu olmak sadece olumlu düşünmek ve karamsarlığı kendine yasaklamak değildir. Negatif ve pozitif düşünceler beraber var olur." yazısıydı.
Cevap
2Cevap
Evet siliyorum ben direk
Artık hayat farklı düşündürüyorsa her ikimizi de yanyana kalmam, yani görüşmem. Silmeye lüzum yok, merhaba merhaba
Hayatımda çok az insan barındırıyorum huzur veren, enerjimi yükselten insanlar. Iyi ki varlar.
Soğuma geliyor zaten anında hemen mesafe koyuyorum.
Evet, siliyorum. Kimsenin enerjimi düşürmeye hakkı yok.
Meburen muhatap olduklarimiz var maalesf bazı virüsleri silemiyorz
hayatımda kimse yok. pozitif de negatif de gerçekten yapayalnızım. canım annem dışında tabi o hep yanımda… iyi ki varsın annnemmmmmmm
Evet siliyorum
Silme kriterim bu değil
Negatif değilde sahte insanları sil
Ben yalnızım
İnsanlar bakımından söyledik 🦹🏻♀️
Nyysyss
Kendimi nasıl sileyim, her gün benle.🤦
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?