Çok sinirliyim, baskın biriyim, zaten cinsel şeylere sinir oluyorum, sevdiğim oğlanla da sürekli güç savaşı, ego savaşları oldu, hiç alttan almıyorum, diğer kızlar gibi değilim, bu halimden çok sıkıldım
2 ay
Çok sinirliyim, baskın biriyim, zaten cinsel şeylere sinir oluyorum, sevdiğim oğlanla da sürekli güç savaşı, ego savaşları oldu, hiç alttan almıyorum, diğer kızlar gibi değilim, bu halimden çok sıkıldım
Bu kadar kasmana gerek yok. Erkek gibi olmak diye bir şey yok aslında, sadece öğrenilmiş bir duruş bu. Güç savaşını bıraktığında kaybedecek bir şeyin olmadığını görürsün. Alttan almak zayıflık değil, bilinçli bir tercihtir. Dene bakalım, içinde bir rahatlama hissedeceksin.
Aileden böyle yetiştim hep savunma da
Cevap
8Cevap
Bu gidişle erkekleşen ve itilen biri olursun
Of ya
Dişilik için doğadaki dişi hayvanları izlenmen ve nasıl olduğu konusunda fikir alman daha objektif olur.
Erkekler işlerine geldiği gibi yönlendirecekler, kadınların da çoğunun senden farkı yok maalesef.
Dişilik güzelliktir, yaşatabilirsen.
Her kadında olmuyo bu
Yumuşaklık ve nezaket size zor mu geliyor?
Zor demiyeyim ama içimde yok deniyorum yapmacık oluyor sert ve sinirli biriyim sıfır cilve yani öyle bı kız olsam bütün erkekleri elde ederim gibi hissediyorum ama olmuyo
O zaman sizi dansa kaldıracak ve kadınlığınızı hissettirecek güçlü bir kişiliğe sahip erkeğe denk gelmemiş de olabilirsiniz. Bu da elinizde. Size kadınlığınızı hissettiren ve ben kadınmışım ya dedirten bir bilinçli, şuurlu ve altyapısı olan bir model erkek lazım.
Çabuk yaşlanırsın bende senin gibiyim çabuk sinirleniyorum bazen, annem deli diyor, ona daha çok sinirleniyorum. Artık idare edecez.
Ben kız olduğum için daha uyumlu olmam lazım ama bu şekilde erkek gibi atarlaniyorum bana cinsel olarak yaklaşmasına izin vermiyorum
Burdaki erkeklerin çoğu sen anlamaz ama, bir sıkıntımı bile anlatıyorum anlamıyorlar tabi hepsi değil, ama yine de şans bizi zorluyor, bulmuyor.
Okurken ben bile sıkıldım
🥲
Karşına bence yumuşak biri çıkması lazım
Sevişin kuzum bol bol sevişin
Sevserek kurtulursun bence
Ağzına tokadı yersen kız gbi hissetmeye başlarsın
Çok itici gerçekten
sınırların var mı
Nasıl
Ya okumadın mi
Erkek gibi davranıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?