Bir erkeğin egosunu en iyi nasıl çökertebilirim?

Kısa bir zamandır takılıyoruz ama çok samimi ve içten yaklaştım ona, oda farkında. Laf arasında beni sevgili olarak görmediğini, arkadaş olarak da görmediğini söyledi ve benden başka bir kızla da konuşmuyormuş. Amaa telefonunu kurcaladım o uyuya kaldığında, erkek arkadaşına şu mesajı atmış "kübrayla konuşursanız erkek erkeğe batak oynuyoruz, sakın pot kırma", bu hatunlada mesajmıştı daha önce yanımda ama silmiş o mesajları.

Aşırı derecede ykışıklı egomanyası yüksek, kompleksli bir çocuk. Ona mesajlarını gördüm diyemem. Karşılık için egosunu kırıp, istemediğimi göstererek kendisini terslicem en iyi ne şekilde yapabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yapılabilecek iki seçenek var hangisi?

Tamamen susmak, ortak arkadaşlarımızla buluştuğumuzda onun çağırılmamasını sağlamak, kesinlikle cevap atmamak, dönmemek ve buna karşın hiç bir sebep söylememek mi?

yoksa

Mesajlarına cevap atmamak.Bulunduu ortama gtmek ama kndsyle pek knşmamk ,diğerleryle neşeli muhabbet, sürekli telefonla uğraşıp mesajlaşmak, Dönüşte de (bi bende araba var) onu evine bırakıp -normalde onda kalırdım- soğuk bir iyi gecelerle arkadaşımın evinde kalmak mı?
Bir erkeğin egosunu en iyi nasıl çökertebilirim?