İçinden gelen şeylerle mantığın hiç çatışır mı, en çok hangi konuda? Kalbinin “git” dediği yerde mantığın seni durdurur mu, yoksa genelde hangisini dinlersin?

İçinden gelen şeylerle mantığın hiç çatışır mı, en çok hangi konuda? Kalbinin “git” dediği yerde mantığın seni durdurur mu, yoksa genelde hangisini dinlersin?

Bazen çatışıyor, hem de en çok “insan” konusunda. Kalbim hızlı inanmak, bağlanmak istiyor mantığım ise yavaşla, ölç diyor. Eskiden kalbimi daha çok dinlerdim, sonra biraz yara alıyorsun ve dengeyi öğreniyorsun. Şimdi ise Kalbim yönü gösteriyor, mantığım yolu çiziyor. İkisi aynı yerde buluşuyorsa hiç düşünmeden giderim, ama ayrılıyorsa bir adım geri çekilirim
Ya bazen gönül islerinde oluyor bu durum. Ama beni mantiğım hiç yaniltmaz. Kalp yanıltır bizi ama mantık asla. Ben bu sebepten dolayı mantiğımın sesini dinliyorum. Aslinda ikisinide önemsiyorum ben.
Duygusal biriyim aldığim kararlardan emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
İşte keşke bende mantığımla hareket edebilsem aşık olunca daha da zor oluyor..
Teşekkürler.🩷
Rica ederimmm 🌸❤️
Çatışır birine borç veriyorum öder bu sefer diyorum kötü günün de yanında olayım diyorum ama mantığım verme diyor acıma borcunu ödemez bak pişman olursun insanlık yapma diyor sürekli ama vicdan yapıp veriyorum mantığım haklı çıkıyor
Aslında mantık hep haklı biz duymuyoruz..
Genelde mantığım her konuda beni uyarır çatışma fazla olmaz gadası
Mantıklı bir şey gadası
Tabiki
teşekkür ederim
Rica ederimmm
Cevap
14Cevap
Genelde her konuda mantığım ve kalbim çatışıyor bu tür durumlara alışkın olduğum için genelde aklımla kalbimi aynı anda yönetiyorum
Bu çok iyi ☺️
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederimmm 🤍
☺️☺️🖤🖤
Hayır çatışmaz.
Teşekkürler.
Hiçbir zaman çatışmadı mantığım ve duygularım ekip halinle ilerliyor
bazen çatışıyoda mantığa göre hareket ediyorum ozaman
Katılıyorum çoğu zaman kalbimin evet dediğini beynim hayır diyor sonra beynim kazanıyor
Çatışır, içimden geleni yapıyorum..
Ben içimden geleni yapınca terse dönüyor her şey..
Artık nazar mı ne varsa 😂
Bulsam gidicem 😂
Hemen hemen her konuda
En güzeli..
Sürekli böyle olur
Neden ama
Çünkü kalple akıl savaşı bu
Doğru olan ne ise onu yaparız
Mantığımıda mahvederim
Evet bazen mantık ve kalp zıtlaşabiliyor
Genelde aynı şeyi söylüyorlar
Çatışır en çok maddi noksanlıkla