• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (35) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Çamaşır Yıkama SırlarıÇamaşır Yıkama Sırları
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(35)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +29
Astroloji & Burçlar

Aranızda gerçekten nazarı çok olan var mı, başınıza neler geldi?

Bero29
Bero29 Takip Et
Xper 1 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Aranızda gerçekten nazarı çok olan var mı, başınıza neler geldi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ZeroOrez
    ZeroOrez Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19 , eic 100%
    Oğlak
    5 ay

Ben böyle şeylere inanan biri değilim bir dine de inanmıyorum fakat geçen sene başında basladı ve hiçbir işim rast gitmedi. İlk olarak sene başı diplomam iptal edildi saçma bir sekilde ve okulu bıraktım sonrasında uzun bir süre iş bulamadım ve param yoktu. Yaza doğru sağlam maaslı bir iş buldum ekime kadar devam ettim bu işte motor aldım , biraz para biriktirdim, cildim mükemmeldi normalden daha yakısıklı hale geldim toparlandım her şey mükemmel derken birden çöküs basladı panik atak yaşamaya basladım ve bu birden bire oldu sonrasında hastalandım ve 1 ay hastane köşelerinde yuvarlanıp durdum. Ardından biraz iyileştim en azından yürüyebilecek dışarı çıkacak kadar iyidim derken motor kazası yaptım ve motor perte çıktı. Kaskım kafamdan çıktı ve yerde sürüklendim çenem de ufak kırıklar, yüzümde derin yaralar ve çizikler oluştu 4 dişim kırıldı derken başa sardık yine hastaneler, evde yatmalar dısarı cıkamamalar iyileşmem 1.5 ay sürdü ve bu sürede panik atağım iyice arttı. Yaklasık 4 ay geçti üstünden şu an çok iyiyim tekrar eski halime döndüm panik atağım yok denecek kadar azaldı ama fazla kilo verdim depresyon vesaire yasananlardan kaynaklı. Bütün herkes nazar falan dedi annemler dualar okuyup durdu ve onlar dua okurken böyle içimden bir his çıkıyor gibi hissettim yoğun bir göğüs daralması gibiydi. Demem o ki nedir ne değildir bilmiyorum nazar mı değil mi ama fena şekilde taklaya geldik orası kesin.

1
    11 Yorumla
    • hayaligözyaşartır
      hayaligözyaşartır
      Yay
      5 ay

Allah vardır içindekilerinin şans eseri olması mümkün değildir
      Kendi kendine doğamayacağın ve hiçbir şeyin kendi kendine başlayamayacağını düşünürsek Allah vardır ama Allahın varlığını bu düşünceye değil kuranı kerime bağlıyorum gayet mükemmel kanıtlar var.

Yorumla
    • iyiettumoni
      iyiettumoni
      Yengeç
      5 ay

Musibetler bize bir şeyler anlatır. Nazar da olabilir bu, ikaz da. Belki de hayatta hiçbir şeyin senin kontrolünde olmadığını ve senden daha büyük bir güç sana fıtratındaki acziyeti hatırlatarak seni O'nu bulmaya davet ediyordur.

Yorumla
    • hayaligözyaşartır
      hayaligözyaşartır
      Yay
      5 ay

İyiettumoni bende öyle düşündüm amaa yazmadım tebrik ederim vallahi gerçekten

Yorumla
    • ZeroOrez
      ZeroOrez
      Oğlak
      5 ay

Evet aslında güzel şeylere değinmişsiniz fakat ben felsefe öğrencisiyim ve ben hafızdım 14 yasıma kadar ondan sonra bir sürü farklı kitaplar okudum bir sürü farklı şey sadece dinler ile alakalı şeyler değillerdi. Dediğiniz şey doğru belki allah veyahut bir tanrı beni kendine çağırıyor onu bulmamı ve hakikate ulaşmamı ama ben bunların içinden çıkan ayrıca derinlemesine okuyan bunlar hakkında teoriler, felsefi makaleler yazan biriyim. Siz bunu kendi dininize göre yorumluyorsunuz ben ise bunu her şeye göre yorumluyorum.

Yorumla
    • ZeroOrez
      ZeroOrez
      Oğlak
      5 ay

Bana dua okunurken farklı hissetmem de aslında küçüklükten gelen bir inanç özüde olabilir dediğiniz davette. Fakat bir Hristiyan olarak büyüseydim ve günah çıkarmaya ya da kutsanmaya bir yere götürselerdi beni belki o zaman da aynı hisleri yaşayacaktım. Bunu bilemeyiz inanç konusunda ise bazen çok şey öğreniriz ve bildiğimiz her şey kaybolur hisler bile ben artık dinler konusunda aynı hislere sahip değilim

Yorumla
    • ZeroOrez
      ZeroOrez
      Oğlak
      5 ay

Bana göre bir tanrı var ama bu insanların anlattığı, dini kitaplarda yazan gibi bir tanrı değil. Ben alkol kullanan birisiyim fakat sarhoş olacak kadar içmiyorum genelde. İçsem bile kötü bir düşüncede olmuyorum ya da kötü bir şeyler yapmıyorum hayatın stresini kısa süreliğine kenara atıyorum sırf bu yüzden yanmamalıyım. Farklı bir durumda var mesela bir adam diyelim hristiyan ve islama göre de iyi yaşamış birisi alkol almamış, zina yapmamış, kul hakkı yememiş, sürekli iyilik yapan biri sadece islama inanmıyor diye cehenneme gitmesi yanlış. Size göre Allah diyeceğim çünkü bir tanrı inancım var dediğim gibi. Allah bizleri inandığımız şeyler için değil ne kadar iyi ve kötü insan olduğumuz için yargılayacak. Çünkü bana göre bahsettiğim hristiyan cenneti hak eden biri ama giremeyecek farklı bir durumda mesela bir adam birini öldürüyor müslüman olduğu için cezasını çekince cennete girecek fakat o hristiyan iyi biri olmasına rağmen sonsuz bir cehennem azabında yanacak. İnançlarımız da böyle farklılıklar var ben tanrının kitaplardan daha adaletli olduğuna inanıyorum.

Yorumla
    • iyiettumoni
      iyiettumoni
      Yengeç
      5 ay

Allah'ın terazisini bilemeyiz. Kime ne verecek ya da kimi nereye verecek. Bizim bilgimiz onun ilminde bir kum tanesi. Felsefe ile uğraşman dini kabul etmemenle sonuçlanmış anladığım kadarıyla. Allah'ın kitabı, felsefe kitaplarından daha az öğretici ya da daha az düşündürücü değil. İman tabii çok başka bir konu. Bulmak için araştırmak, çabalamak ve düşünmek gerek evet ama kalbinde hissettiğin de bir şey aynı zamanda. Çünkü %100 kanıt ya da ikna ararsak bu samimi bir iman olmayacak. O zaman Firavun'un aradığı gibi bir inanmak olacak. Alkol konusundan örnek verdiğin için söylüyorum. Sen sadece keyif amaçlı içiyorsun ve zararsız biriyim neden cezalandırılayım ki diyorsun. Burada sen bir ölçü olamazsın. Onu içtikten sonra dünyanın içine edenler gırla. Ve ben kendimi kontrol ederim deyip tüketmek de yanıltıcı bir davranış. Senin kontrol mekanizmanı yok eden bir şey içerken bunu söylemek iddialı ve kibirli. Alkolün çok rahat tüketildiği ortamlarda yaşadım ve çalıştım. Şişede durduğu gibi durmuyor bilen bilir. Alkol var aileyi dağıtır, alkol var kaza yaptırır. Şimdi bunun yasaklanması akla ve mantığa uygun değil mi sence? Ki bu sadece toplumsal zararı. Bağımlılık yapan bir madde olmasını ve sağlığa zararlarını anlatmaya gerek bile yok. İşin daha da derin boyutunda ise bu dünya hayatı sınavlarla dolu. Her şeyin -bu bir Alkol almak da olabilir- bir sınav ve nefs mücadelesi olduğunu anlayınca zaten her şey yerine oturuyor. Allah bizi kulluk etmek için yaratmış. Dizayndan belli. Nefs mücadelesi olmazsa senin sabrını nasıl ölçecek? Bu yüzden "Allah sabredenlerle beraberdir". Sınandığın an ona en yakın olduğun andır. Yani aslında her şeyin bir sınav ve kulluk etme üzerine olduğunu kavrayınca orada duruyorsun ve kabul ediyorsun.

Yorumla
    • ZeroOrez
      ZeroOrez
      Oğlak
      5 ay

Kesinlikle bak bakış açın çok güzel ve ben bunları kesinlikle inkar etmiyorum hizmet sektöründeyim bir sürü şey gördüm ve haklısın alkol şişede durduğu gibi durmuyor. Alkol konusunda dediklerine katılıyorum herkese farklı bir yol çizer. Hayatın her tarafı herkese farklı bir yol çiziyor ama zaten aynı ve benzer şeyleri söylüyoruz ben sadece kendimden yola çıkarak yorumladım bu olayı. Kuramlar benzer zaten ama bunu her dine göre empoze edebiliriz her din başlı başına benzer şeyleri söylüyor ki benim tanrı inancımda da bu böyle. Olayın değiştiği nokta şu sen bir kitapta yazan kurallar ve hislerine göre Allah'a inanıyorsun ben ise felsefi ve hislerim doğrultusunda bir Allah'a inanıyorum gibi düşün. Benim için Allah herkesi iyi ve kötü diye yargılayacak senin kitabına göre ise bu yine aynı sadece daha detaycı. Demem o ki aslında her dinde ki insanlar aynı şeylere sahip sadece kurallar daha detaycı oluyor ortak payda aynı o yüzden bir kitaba göre bir anlatıcıya göre değilde. İyilik ve kötülük arasında bir inanca sahibim. Anlatmak istediğim bu

Yorumla
    • ZeroOrez
      ZeroOrez
      Oğlak
      5 ay

Aslında bence Allah'ın isteği de bu o dengeyi yakalamakta. Bana kalırsa Allah'ta bunu istiyor tabi herkes her dine inanmakta özgür ben islamı kötüleyemem ya da hristiyanlığı çünkü inandığın tüm şeyleri bir kenara bırakıp başka bir dini araştırdığında ve sonrasında karşılaştırdığında aynı şeyleri göreceksin çok benzer şeyler yazar. Farklı olan tanrının ismi ve hikayesi ve kitabı olmayıp insan uydurmadı dinlere bakarsan da aynı benzer düşünce yapıları vardır. İyi olan cennete kötü olan cehenneme gider diye. Benim içinde olay bundan ibaret neye inandığın nasıl inandığının pek önemi yok iyi biri ol yeterlidir.

Yorumla
    • iyiettumoni
      iyiettumoni
      Yengeç
      5 ay

Evet defter dürüldüğünde geriye ameller kalır. İyiliklerin ve kötülüklerin; başka deyişle sevapların ve günahların. Sen o terazide iyi amellerle baskın gelirsen cennetlik olursun. O terazide hangisinin ağır basacağı da belli olmaz. İyi bir insan olmak ve iyi bir kul olmak arasında da ince bir çizgi var. Bizi O'na kulluk edelim diye yaratmış. Biz zaten günah işlemekten kaçamayız ama O'na sığınıp şükür ve tövbe ile ibadet edersek affedilme çabası ve kulluk bilinci içinde oluruz. Bu da Allah'ın en sevdiği şeydir; senin Ona sığınmanı ister. Burada sen de bir şeyler uyandırmak istesem bile bunu tartışarak başarmak makul değil pek. Neye inanmak istersen.. hassas bir konu ve özgürüz tamamen seçimlerimizde.

Yorumla
    • iyiettumoni
      iyiettumoni
      Yengeç
      5 ay

hayaligözyaşartır teşekkür ederim :)

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• nurmetin
    nurmetin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    Başak
    5 ay

10 yaşında upuzun saçlarım vardı gür ve annemgil yıkarken saçımı tarak yere vururdu o derece birgün köyde giderken koca Koca yaşlı kadınlar ortada oturup dedikodu yaparken bende güzelce giyinmiştim bilerek ilk defa kendime çeki düzen verdim bunlar başladılar bu kız Kimin bu kadar güzel saçlı falan diye diye eve gittim duşa girdim saçımı yıkıyayım derken o saç olduğu gibi elime geldi o günden sonra ne saçlarım uzadı nede eskisi gibi çokluğu kaldı şu an tedavisi olmayan egzama var kalıcı tedavisi yok. Geçen gün ise beni sınıfta fazla sevmezler güzel giyinmişim yine zaten kendime saçlarım gittikten sonra önem vermedim arkadaşlar öyle yapıyor diye bende biraz yapıyorum dershanedeyim nezuna kaldım arkadaş arkada kapıyı kapatıyordu bende öndeydim hiçbirsey yok başım falan dönmedi ayakta birden olduğu gibi hareketsiz elimi yere koymadan ağzımı direk yere çarptım düşünsene o acıyı burnum kırıldı şaka yapmıyorum üç dişim sallandı ve dişilerime bağlı kemik kırık halada tedavi görüyorum iyimi dişlerim çıkmadı onlar da travmadan sallandı splint gibi birşeyle sabitlediler ağzıma vura vura yerleştirdi dişçi sabitlenmesini bekliyorum o sevmeyenler bnei çekmiyor zaten bir hoca sende çok nazar var demişti

0
    0 Yorumla
  • SessizHatun6134
    SessizHatun6134 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38 , eic 98%
    Aslan
    5 ay

İnanın 2 gündür eve hapsolmuş durumdayım uzerimde 1 ağırlık ve hasta oldum evden dışarı çıkasım gelmiyor terleme bazen üfume ve hiç birsey yapmak istemiyorum arkadaşlar dışarı çağırıyor gidesim gelmiyor kedi gibi evcillestim işin kötü tarafı hiç bir şey yapmak gelmiyo bir ağırlık halsizlik uzerimde ılık bir dus alıp güzel bir kahvaltı sonra bir yürüyüş iyi gelsede eve dönme isteği geliyo

2
    1 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Felak nas ayetel kursi okudunmu hic kendine ben bugun okudum

Yorumla
  • hazalpskk
    hazalpskk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    Akrep
    5 ay

Valla nazarım çok mu az mı bilemem ama şöyle bir olay yaşamıştım. Bir telefon kılıfı almıştım ve oda arkadaşım çok beğenmişti. Üstünde sallanan incisi çok güzel demişti ve beş on dakika sonra incisi koptu ve asla alamayacağım bir yere yuvarlandı odada. Sonra gidip aynı kılıfı bulmuş almış hahshsjsjjs bu nazar değil de ne?

1
    1 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

:0

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Zeynep'in Çözümleri
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

24

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    5 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 19,3b cevap paylaştı.

nazara inanmam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Eskiden inanmıyordum, Türkiye'de yaşamaya başlayınca inanmaya başladım.
    Bir gün çok güzel süet bir spor ayakkabı aldım üstünde gül işlemesi vardı, işe gittim herkes beğendi. Ertesi gün giyeyim dedim, yürüdüm biraz baktım ayakkabı sanki bıçakla yandan kesilmiş gibiydi eve zor yürüdüm.
    Evden çıkarken hiçbir şey yoktu.
    Sonsuzluk işareti olan kolyem vardı zinciri koptu.
    İnci küpem vardı dümdüz küpe, tuvalete düştü, arkası takılı olduğu halde.
    Duş aldım tam çıkacağım önüme duş perdesinin demiri düştü.
    Cildimi beğendiler yüzüm attı.
    Hep de işyerindekilerin beğenmesinden sonra oldu.
    Neye uğradığımı şaşırmıştım.

0
    0 Yorumla
  • Bleblue
    Bleblue Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    Yay
    5 ay

Önceden nazara inanmıyordum. ama geçen dönem başıma bir olay geldi. Birisiyle tanıştım spor salonunda tamam mı kız bana dedi ki senin gözlerin çok güzel. awq 5 dakika sonra gözlerim alerjik oldu. Alakasız gözlerimin içi kırmızı oldu. Şimdi nazar yok diyen gelsin beni olmadıgına ikna etsin mk 1 aydır göz kalemi kullanamıyorum alerjik degil, Bu kız bana nazar degdirdi hdhdhdhfjf fesat kızz

1
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    Yay
    5 ay

Aşırı nazar çekiyoruz çocuğumla beraber Mayıs'ta 2 yaşına giricek İnşallah. Bir gün okumadan uyuttum ayetleri o günde kirpiklerini sevim senin ne güzel kirpiklerin var senin dedim içten ciğerden sevdim ama neyse ertesi sabah çocuğumun kirpik dibinde arpacık çıktı. Aylarca geçmedi.

0
    1 Yorumla
    • _BeBeRuhii_
      _BeBeRuhii_
      Yay
      5 ay

En son da hamile oldumu söyledim 3 ay gizledim ilk sonra söyledim söyledikten 2 gün sonra düşük yaptım. Güzel şeyler saklanmalı bence okumalı devamlı ayetlerı.

Yorumla
  • yağızzz_1111
    yağızzz_1111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    Koç
    5 ay

Nazarın belirtisi şunlar
    Uyku ve esneme
    Halsizlik ve ağırlık
    İşlerin ters gitmesi
    Baş ağrısı
    İyi giden şeylerin terse dönmesi

Daha fazla bilgi istersen verebilirim bu konular hakkında

1
    8 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Allah razi olsun abi nasil korunabilirim bu nazarlardan kotu gozlerden

Yorumla
    • yağızzz_1111
      yağızzz_1111
      Koç
      5 ay

Özel okumalar var ya onları düzenli okuman lazım ya da koruma için nüsha taşıman lazım üzerinde

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      Aslan
      5 ay

Bu anlattığın belirtilerin bende hepsi mevcut acaba kimin gazabına uğramış olabilirim nekadar okuyup dua etsem atlatamadım yatağa düşürdü 2 gundur evden dışarı bile çıkasım gelmiyo hava güzel ve benim çalışma hevesim bile yok bu nazar belirtisidir yoksa benim bosvermisligim ya da tembelliğim olabilirmi normalde calismayi ve işimi seviyorum

Yorumla
    • yağızzz_1111
      yağızzz_1111
      Koç
      5 ay

Bazen musallat da olabilir bakılması lazım normal değil çünkü

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      Aslan
      5 ay

İçimden hiç birsey yapmak gelmiyo yatma ve uyuma isteği var halsizlik yorgunluk ve baş ağrısı iştahsızlık da başladı inanılmaz bir tahammülsüzlük ve sinirlilik dersen hiç eksik olmadı iş hayatımda da hep bir berrketsizlik var

Yorumla
    • yağızzz_1111
      yağızzz_1111
      Koç
      5 ay

Evet bu belirtiler aynı zamanda büyü veya musallat belirtisi

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      Aslan
      5 ay

Korkmaya başladım şimdi nasıl olacak bu konuda kendimi nasıl topafliycm yıllar önce olmuştu bana sma kurtulmuş anlatmıştım ne yapmam gerek

Yorumla
    • yağızzz_1111
      yağızzz_1111
      Koç
      5 ay

Öncelikle bakım yapmak lazım problemi tespit etmek için.. istersen ben yardımcı olurum veya güvendiğin başka biri varsa ona da danışabilirsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Nazar derken, bazı insanlar (cidden iyi olduklarına emin olduğum halde) vakit geçirdiğimde o gün mutlaka başım ağrıyor ve enerjim düşüyor. Benim nazarım değil ama ah (ım) çok fena tutuyor. Beni üzmeye görsünler😄asla işleri rast gitmez. Burcum akrep bu arada🤭

0
    0 Yorumla
  • IŞILPARE
    IŞILPARE Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21 , eic 100%
    Kova
    5 ay

Bana çocukken insanların nazarı çok değiyormuş. Annem de kimse yüzümü görmesin diye beni bir çarşafla kapatıyordu. Bırak onların beni görmesini, ben yürürken kendi önümü bile göremiyordum.

0
    5 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Simdinasilsin peki :(

Yorumla
    • IŞILPARE
      IŞILPARE
      Kova
      5 ay

Hâlâ bir insan bana uzun süre baktığı zaman başıma kötü bir şey geliyor. Bazı insanların gözleri niyetleri yüzünden gerçekten çok pis.

Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Evet biliyorum :( bu durumdan kurtulmak icin ne yapmamiz lazim

Yorumla
    • IŞILPARE
      IŞILPARE
      Kova
      5 ay

Hiç bilmiyorum. Bir çözüm bulabilirsen bana da haber ver.

Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Ins

Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    Aslan
    5 ay

Nadiren de olsa nazara geliyorum o yüzden pek insan içine çıkmam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

ben önceden hiç hasta olmuyorum diye birine anlatmıstım simdi hastanelerden çıkmıyorum 2025den beri 23 tane falan hastane randevusu almısım acile gittiklerim yok içinde daha

2
    3 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Oo e nasi dayanabiliyrsn hastaliklara :0

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

her ay acil serumlarıyla diniyo acım

Yorumla
    • Zevkli_dokunuşlar
      Zevkli_dokunuşlar
      Oğlak
      5 ay

Şimdi iyi misin

Yorumla
  • AslıBalkan
    AslıBalkan Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    Balık
    4 ay

Ben bir kez eski bir takı aldığımda bir hafta içinde arabam bozuldu, telefonum sürekli çaldı; nazar olduğuna inandım.

1
    0 Yorumla
  • Karamela88
    Karamela88 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    Balık
    5 ay

Fırının kapağını tutmam ile camı patlamıştı onu atlatmadan merdivenlerden yuvarlanmıştım 🤦‍♀️

1
    0 Yorumla
  • Shuri
    Shuri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22
    Aslan
    5 ay

Nazara aşırı gelen biriyim allaha sığınmak gerekiyor

1
    1 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

☆

Yorumla
  • Callous_Man
    Callous_Man Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 101%
    İkizler
    5 ay

Nazara inanan kızların çoğu paçoz. Güzellik yok, kariyer yok, zenginlik yok. Sardığı sarmadan, foto attığı kahveden nazarlanıyorlar güya 😅

0
    0 Yorumla
  • mavihayaalperisi
    mavihayaalperisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 75%
    Terazi
    5 ay

Başıma neler gelmedi adres soranlar peşime takıldı adımın kötüye çıkardılar her şeyden çok etkilenen bir insanım ve kedi mi kaybettim

0
    0 Yorumla
  • Berus34
    Berus34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    Terazi
    5 ay

Çantalarım hep zarar görüyor gerçekten olan hep çantalarıma oluyor

0
    0 Yorumla
  • Melihcicek001
    Melihcicek001 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    Balık
    5 ay

Ben anlamadım çocukluktan beri aşırı sansli biriyim :)

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    Balık
    5 ay

Kur'an da yeri var gerçi ama bana hep koca karı muhabeti gibi gelen kavramdır

0
    0 Yorumla
  • As_liiiii
    As_liiiii Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19 , eic 100%
    Boğa
    5 ay

Var bence, eskisi kadar neşeli ve pozitif değilim.

1
    2 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

:( insallah iyi olursun yakin zamanda

Yorumla
    • As_liiiii
      As_liiiii
      Boğa
      5 ay

Teşekkür ederim, sende varsa inşallah başından gider. Benim öğrendiğim en iyi şey herkese her şeyi anlatmamak gerekiyor. Bütün kötü enerjiler, sözler, bakışlar hayatımızı etkiliyor aslında...

Yorumla
  • Marceluss
    Marceluss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    Terazi
    5 ay

Sürekli nazara geldiğim doğrudur 😅

1
    2 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

maalesef bendede oyle :(

Yorumla
    • Marceluss
      Marceluss
      Terazi
      5 ay

Oku :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Bu bayramda başıma gelenlerden sonra oldukça inanıyorum

1
    3 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

:(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Senin ne oldu

Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Valla bende bazen asiri sikinti oluyor kafaya cok takiyorum ondan snra cinlamalar oluyor sebepsiz aglama geliyo

Yorumla
  • complexity11
    complexity11 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    Terazi
    5 ay

bazen çok kolay şeylerde bile öyle şeyler oluyor ki devlet meselesine dönüyor ama her şeyi nazara bağlamamak lazım

1
    0 Yorumla
  • bsstnn
    bsstnn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    Koç
    5 ay

Hangi birini anlatayım ki

1
    1 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Bu nazarlardan korunmak icin ne yapmak lazim nazarcok kotu bisiy sanrmbndede var iyi ama ben guzel bi kiz diilimki neremi kiskaniyolar anlamadm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Ben sadece kendime nazar degdiriyorum aw yok mu bunun bir çözümü

0
    0 Yorumla
  • ebveberh
    ebveberh Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    Balık
    5 ay

Anlatim evlendim 1 sene sonra boşandım babam öldü ve mallara haciz kondu daha nazar değilde nedir bu

1
    0 Yorumla
  • pamgyy
    pamgyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    Terazi
    5 ay

Hangi birini anlatayim

1
    0 Yorumla
  • sohbetseverizzz
    sohbetseverizzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    Koç
    5 ay

Bana sürekli nazar değiyo

1
    0 Yorumla
  • Mavera-65
    Mavera-65 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    Kova
    5 ay

Evet anında çekiyorum

1
    0 Yorumla
  • ZümrüdRza
    ZümrüdRza Takip Et
    Xper 1 Yaş: 18
    Koç
    5 ay

Bende güzel göz var derler, birisine yeni ki Aldın çok güzel derim biraz sonra kırılır

0
    0 Yorumla
  • EskiLamba
    EskiLamba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    Kova
    5 ay

Göz değmesi oluyor, nazar değiyor bence.

0
    4 Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Bende bi annemin arkadasi bize fal bakdi annemde 2 tane goz vsr bende 5 tane fal da oyle soyledi kahve falinda ama bende birsey var bazen aglama hissi geliyo cinlamalar oluyo

Yorumla
    • EskiLamba
      EskiLamba
      Kova
      5 ay

İyi huylusu vardır kötü huylusu vardır.

Yorumla
    • Bero29
      Bero29
      İkizler
      5 ay

Iste iyi huylu olanlar kalsin ama kotu huylu olanlari allaha havale ediyor ve siginiuorum kotu gozlerden

Yorumla
    • EskiLamba
      EskiLamba
      Kova
      5 ay

Kesinlikle

Yorumla
  • ZAGROSENHORA
    ZAGROSENHORA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    Akrep
    5 ay

Nazarım yok çok şükür

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 59%
    İkizler
    5 ay

Şükür yok öyle bir durum

0
    0 Yorumla
  • tardu81
    tardu81 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    Yengeç
    5 ay

Biri bugün nazar etti başıma gelmeyen kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    Yay
    5 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.

yok hayır bana nazar değmez hiç

0
    0 Yorumla
  • Hakanesk
    Hakanesk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    Terazi
    5 ay

Ben ben bı isim rast gitmez

0
    0 Yorumla
  • Aslan1806
    Aslan1806 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    Yay
    5 ay

Yok sizin nazar var mı

0
    0 Yorumla
  • mutlulukbutonu
    mutlulukbutonu Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    Kova
    5 ay

Annenin nazarı degiyor

0
    0 Yorumla
  • Remremrem321
    Remremrem321 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    Yengeç
    5 ay

Nazar nasıl oluyor

0
    0 Yorumla
  • Ladybirdy
    Ladybirdy Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    Balık
    5 ay

Çok şey getirdi

2
    0 Yorumla
  • zeynepppp_3434
    zeynepppp_3434 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    Balık
    5 ay

Nazar gerçekten var iyi korunmak lazım

1
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    Boğa
    5 ay

geçengün nazar degdi bütüngün başım agrıdı

0
    0 Yorumla
  • canocan96
    canocan96 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    Yengeç
    5 ay

Ohooo hangisini anlatayım sana anlatmakla bitmez

0
    0 Yorumla
  • aklımdadelisorular13
    aklımdadelisorular13 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    Yay
    5 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı.

Bende çok var

0
    0 Yorumla
  • sevinc_baysal
    sevinc_baysal Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    Aslan
    5 ay

Sağlığım

0
    0 Yorumla
  • Kafkass001
    Kafkass001 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    Terazi
    5 ay

Bende nazar olmaz

0
    0 Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    Kova
    5 ay

Nazar da kim

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    Yay
    5 ay

ne gelmediki mk

0
    0 Yorumla
  • kendimhalimde
    kendimhalimde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    Başak
    5 ay

Ne gelmedi ki

1
    0 Yorumla
  • efeeckrr_06
    efeeckrr_06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    Terazi
    5 ay

Var herhalde

1
    0 Yorumla
  • Mıneytalk
    Mıneytalk Takip Et
    Bilge Yaş: 110
    Balık
    5 ay

Nazarını alayım mı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Aranızda gerçekten nazarı çok olan var mı, başınıza neler geldi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ne olursa olsun aklına eseni yapanlardan mısın? 43 cevap verildi
Kendi içinizde çatıştığınız konular oluyomu? 8 cevap verildi
Öyle kendiliğinden oluverse dediğin neler var bu ara? 20 cevap verildi
Aklinizi basinizdan ne aldi? 4 cevap verildi
Bu Aralar Çokca Düşündüğünüz Şey? 8 cevap verildi
ETKİLENDİĞİNİZ BİR RÜYA var mı ? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret duyduğun biri/leri var mı?
  • Bazı kişiler seni seviyorum demesede "olur" dedirten bir şey söyleyin?
  • Aşkınız mı daha ağır basar yoksa nefretiniz mi?
  • Gelişmiş yapay zeka yarınki Türkiye-Fransa maçının skorunu verdi! Sizce böyle bir skor olabilir mi?
  • Otomobil İçin Artık Devir Elektrikli Araçlara Mı Dönüyor Peki Siz Tercih Edermisiniz?
  • Ekim ayında slim sigaraların satışının tamamen yasaklanması planlanıyor! Ne düşünüyorsunuz?
  • Favori yazarınız kim?
  • En çok hangi sanatçıları dinliyorsun?
  • Karar vermekten yorgun düştüğün oluyor mu?
  • Hiç biriyle yaşlanabileceğini düşnüyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨