Ben olsam sıkılırdım, iki dk konuşunca tahammül edemiyorum. Sıkılıyorum ve mesafemi koruyorum!
1 ay
bence bu işin bir perde arkası var bence bu bşr kozmşk tşyarto gşbi düşün melekler bşle bilmşyıe bence iblis bir melek şidmi Allah herkesi sınamak istiyor şeytan şsyan edip kullarını saptıracam diyor oysaki Allah'ın imtşhan etmesi için bir saptıran lazım isyan ediyorsa Allah'a karşıysa imtşhan amacına sisteme niye yardımcı oluyor? imtihanı bölmüyor? bence Allah ona isyan etmesini kukakrını saptırmasını emreti bence gizlice çünkü isyanına bakarsak sözleri arhümanalrı mantıksız hatta öyle ki sözleri ezbere konuşmuş gibi ve kıyameti nereden biliyorda isyan ederken birden mühdet kısmına geçiyor? burasa mantıksızken ahşrete aşırı mantıklı hatta ayetlere bakınca güliyor ve çok rahat konuşuyor yani aslında bu imtihan sistemine hizmet eden ama herkesin kötü sandığı bie görevli olabilir bence biz ters köşe olucaz bence ahşrete ağızımı kapatıp aaa falan diuecez bence
Asıl soru şeytan değil, sen neden bu kadar yorulmuş hissediyorsun insanlardan diye düşünüyorum 😅 Sürekli mesafe koyma isteği genelde duygusal yorgunluk ve güvensizlikten gelir. Şeytanın işi gücü karıştırmak denir, eğleniyor bile olabilir ama sen kendini korumaya çalışıyorsun. Biraz seçici sosyal çevre, az insan kaliteli iletişim sana daha iyi gelir 😊
Cevap
10Cevap
insanlar şeytanın kendisi zaten.
Bende sıkılıyorum ya, normalde herkesle konuşan bir tip değilim. Ama sarmazsa sohbet sıkılırım konuştuğum insanlarla da
Artık çok uğraşmıyordur kötülük içimize işlemiş
İşini elinden aldığımız için bizden nefret ediyordur.
Şeytan bir tane değil, milyarlarca. Biri gider diğeri gelir
İnsan insanın kurdudur la şeytana neden atıyorsun topu?
Hoşuna gidiyor
Şeytan diye bir şey var mi
Bazı insanlardan Şeytan bile sıkılıyordur eminim
Namaz kıl bak burada ezan okunuyor
@sekyseky neeee
@sekyseky anlamıyorum ne istiyorsun
@sekyseky yooo öyle bir şey mi istedim beyefendi ben
O yüzden kadınlar var ya :D
çünkü sen şeytan değilsin daha cin olmadın.
Şeytan çoktan tatile çıktı kimseyle uğraşmıyor
Yo şeytanlık yaparken kim sıkılıyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?