Kişilik & Karakter Şeytan tüylü insanlar nasıl olur? Sizde şeytan tüyü var mı? hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çevrem bana hep çok şeytansın diyor hiçbir şey yapmadığım halde Nedi bu şeytan tüyü? Şeytan tüylü insanlar nasıl olur? Sizde şeytan tüyü var mı? Cevapla Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl şeytan tüyü;gerçekten şeytan tüyü olan insanların masum insanları kötülemek için kullandığı bir tabir 1 8 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Eig kazandınız bayağm Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Halkımdan bir bayağn 😂 Yorumla littlebabyyy +1 yıl bayan değil KADIN diyeceksin seni cahil pislik kadınlara hakaret bu Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Sayın Bakanım biz ülkemizde bu tezi yok edeceğiz Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Bey varsa bayan da olur Biz illa Adam deyin diyor muyuzzz Yorumla littlebabyyy +1 yıl sİz AdAm DiYıLsInIz Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Prensinize adam Diyilisinz demekten ceza almadınız çünkü bizim ülkemiz düşünce özgürlüğüne açık bir ülke Yorumla littlebabyyy +1 yıl hayır ama bana küfredeni ve üzeni hapse atalım istisna olsun 😊 Yorumla
Gizliwxw Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gittigimiz her ortamada beni cocular seviyo diye sende şeytan tüyü var diyolar. 1 3 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Benide seviyorlar hemen gelip sohbet ediyorlarBu mu yani şeytan tüyü Yorumla Gizliwxw +1 yıl Şöyle ki ortamda tatlı bir çocuk olunca gel sana para vereyim filan gel seni bi kere öpeyim diyince çocuklar gitmiyorlar, ama sen gel bakalım diyince sana geliyorlar, galiba farklı olan bu ortamda sende şeytan tüyü var kesin diyorlar, olabilir. Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Aynen haklısın Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bana da diyorlar kanka ben de bilmiyorum niye 👿 0 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Bende çözemedim 😂 0 1 Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Valla ya neymiş bu tüyFotosuna baktım görseldeki gibi bir şey çıktı 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şeytan tüyü;
gerçekten şeytan tüyü olan insanların masum insanları kötülemek için kullandığı bir tabir
Eig kazandınız bayağm
Halkımdan bir bayağn 😂
bayan değil KADIN diyeceksin seni cahil pislik kadınlara hakaret bu
Sayın Bakanım biz ülkemizde bu tezi yok edeceğiz
Bey varsa bayan da olur
Biz illa Adam deyin diyor muyuzzz
sİz AdAm DiYıLsInIz
Prensinize adam Diyilisinz demekten ceza almadınız çünkü bizim ülkemiz düşünce özgürlüğüne açık bir ülke
hayır ama bana küfredeni ve üzeni hapse atalım istisna olsun 😊
Gittigimiz her ortamada beni cocular seviyo diye sende şeytan tüyü var diyolar.
Benide seviyorlar hemen gelip sohbet ediyorlar
Bu mu yani şeytan tüyü
Şöyle ki ortamda tatlı bir çocuk olunca gel sana para vereyim filan gel seni bi kere öpeyim diyince çocuklar gitmiyorlar, ama sen gel bakalım diyince sana geliyorlar, galiba farklı olan bu ortamda sende şeytan tüyü var kesin diyorlar, olabilir.
Aynen haklısın
Şeytanın jiletlenmemiş tüyleri işte bunu bilmicek ne var
Bana da diyorlar kanka ben de bilmiyorum niye 👿
Evet şeytan tüyü var ben de.
Bende çözemedim 😂
Valla ya neymiş bu tüy
Fotosuna baktım görseldeki gibi bir şey çıktı 😂
şeytan tüyü ne bea
Şeytan tüyü mü şeytan kılı mı