Kişilik & Karakter 1 ay Gelecek kaygisiyla nasil basa cikilir? aysu200400 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şunu fark ettim sürekli yarını düşünmekten bugünü doya doya yaşayamıyorum günün sonunda da dünü özlüyorum hep Gelecek kaygisiyla nasil basa cikilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. geleceği güzel inşa ederek. 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı. Sizin gibi bir eşim olsun bu dünyadan başka bir şey istemiyorum hanımefendi 0 1 Yorumla aysu200400 1 ay ya bi sg Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Herkes aynı 1 2 Yorumla aysu200400 1 ay biktik valla keske bi cozumu de olsa Yorumla Catsiaaamo 1 ay Akışına bırakcaksın ya hayat böyle işliyor çabalamaya devam sende yazılı olan değişmeyecek tabi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
geleceği güzel inşa ederek.
Sizin gibi bir eşim olsun bu dünyadan başka bir şey istemiyorum hanımefendi
ya bi sg
Herkes aynı
biktik valla keske bi cozumu de olsa
Akışına bırakcaksın ya hayat böyle işliyor çabalamaya devam sende yazılı olan değişmeyecek tabi :)