Kedileri çok seviyorum ve çok üstün ırklara sahip kedilerim oldu maddi sorun yüzünden hepsini dağıttım şimdi tekrar kedi istiyorum bana hediye gelecek bu kedi sizce nasıl? Yoksa Bengal kedisini istesem
Evet çok güzel biliyorum bu cinsi ama içlerinden en güzel olanı bulabilirmiyin bilmiyorum 🫶🏽 çok takıntılıyım tip konusunda ama çok güzeller bakacağım yavrulardan var mı
Benim emma diye bir kedi vardı ona benzediği için bu kediyi istemiştim aslında yakından görünce karar vereceğim 🙈💐 çok güzel kediler var ben erkek kedileri çok sevıyorum tam erkek gibi bakıyorlar ahahah 😹 ağır başlılar birde aşk aşk
ayıp demedim zaten ama binlerce kedi köpek sokaklarda perişan haldeyken satın almak bir süre sonra sokağa terk eden aşağılık insanlar var birde büyük canilik insanlık değil stk lar boşuna yırtıyor kendini satın alma sahiplen diye
Bana insanların fikirleri veya görüşleri etki etmez çok fazla. Ben sokağa atmam etmem bir ton kedi aldım maddi sorunlar yüzünden vermek zorunda kaldım vs hah bana caiz değil dinen satın almak dersen o başka ona sözüm yok ama hayvan sever ayağına yatıp kullandığı makyaj malzemesi hayvanlar uzerınden deney yapılarak elde edilmesi aşırı çelişki oluyor tek bir yöne takık yaşamıyorum. Sokak kedilerine faydam zaten var senin o evine giren (örnek veriyorum) hamam böceğini bile öldürmeden dışarı atıyorum hayatımın her alanına hakimdir bu bakış açısı bilgin olsun “ayrıca mojitoyu içkisiz içiyorum “ disco topu ile mojıto teklifin yanlış hedefe gönderildi
anlaşılan muayyen günündesin seninle uğraşılmaz umutsuz ev kadını gibisin heee diyip geçiyorum yarın öbür gün paran kalmayınca yine aynı şekilde HEDİYE adı altında gelen kedileri terk edecek yer aramazsın umarım disko topunu da çok yanlış anlamışsın eve hamam böceğide girmiyor ayrıca bomboş örnekler
Ay yok bir şey yok ya saçmalamayın durum 1 dakika😂😂😂 bak var ya senin gibi çocuklar ilkokulda da aynı ahlakdaydı ben beşinci sınıfa giderken orta ikideki çocuklar gelip de hiçbir muhabbetim olmamasına rağmen biz onun sevgilisiiyiz deyip sınıfta adımı çıkartırlardı sakın bana bir daha böyle yanaşma zaten ilkokul travma var😂😂😂😂
Bu tarz uzunlukta kedim vardı beyaz çok tatlı duruyordu kesince de aslında çok bir farkı olmuyor her türlü tatlı oluyor oluyor yeterki yüzü şebek gibi olsun
En İyi Cevaplar