Neyden anladinizki bundan anlicaksiniz.
Niye hovardalığa hayranlık duyuluyor hanımefendilik aşağılanıyor bu devirde?
Neyden anladinizki bundan anlicaksiniz.
Hayran olunacak ne var hovardalıkta?
Ve hanımefendiliğin aşağılanacak nesi var?
Modern olacağım diye karaktersiz oldu insanlar.
Aynen öyle oldu. Serserilere özenip antin kuntin saç kesimiyle etrafta dolaşan ve sağa sola salça olan hırtlardan bariz görüyoruz bunu. İlginç şekilde o tiplere bayağı bayağı düşen kızlar var. Yürüyüş desen tırt, duruş desen tırt, oturmayı bilmez kalkmayı bilmez, konuşsa osuruk sesinden hallice ses çıkar. Ama ilgi görenler bunlar. Bu hırtlar yüzünden ülkenin anası ağladı. Kız erkek hırt hırttır. Bahsettiğin kesimde hırt kesim olmuş oluyor
Aslında sorun “hovardalık” değil, bunun havalı ve güçlü gösterilmesi 😕 Günümüzde bazıları, çok ilişki yaşamayı özgürlük ve güç gibi pazarlıyor, hanımefendiliği de “saflık” sanıyor. Oysa gerçek modernlik; sınırlarını bilmek, kendine saygın olmak ve başkasına zarar vermeden yaşamak 💫 Değerlerin sağlam olsun, o gürültülü imajların çoğu içi boş gösteriş zaten.
Cevap
5Cevap
Yerine göre yaşamak lazım. Hanım efendiyim diyerek Kasım kazim kasılan, hayat enerjisini kaybetmiş, espri anlayışı olmayan, sürekli somurttan, , eğlenmeyi bilmeyen insanlara ben arkadaş olarak bile tahammül edemem.
Hanımefendiliğin sıkıcı olmakla uzaktan yakından alakası yok. Eğlenceli olmanın da hovardalikla alakası yok.
Hovarda erkeğe denir, kadınına kuzum pu denir.
Erkekler pek sever. Evlenirler bilem
Sizin yapmış olduğunuz paylaşım katektersiz opanalr için geçerli.
Hanimefendilik bastacidir.
Hovardalık dediğin nedir
Ne olabilir ya
Bar pavyon klüp takılıp yattığı kalktığı belli olmayan bin tane takıldığı olan piyasacı tipler
Çok kişi.
Beyefendi hanımefendi olmak "ezik" görülüyor artık.
Ayyyy kim etiketliyor ben mi?
Asıl onlar ezik diye etiketliyor.
Hemen suçu bana attın ya
İnsanları etiketliyosun diyosun ben etiketlemiyorum.
hanımefendilik kazanır
Aşağılsniyor ezik görülüyor ama
Cinsiyeti kalmadı artık bu işin maalesef..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?