Bence var, özellikle erkekler, özellikle dışarıdan dindar ahlaklı görünen, efendi, utangaç, ezik davranan ya da egolu görünenlerin içlerinde karanlık taraf daha yoğun
1 ay
Bence var, özellikle erkekler, özellikle dışarıdan dindar ahlaklı görünen, efendi, utangaç, ezik davranan ya da egolu görünenlerin içlerinde karanlık taraf daha yoğun
Evet olabilir az veya çok ya da bastırılmış halde. Ama tamamen aydınlık değil çünkü melek konumunda değiliz. Karanlık taraf ise içsel düşüncelerde baskın olabilir, hatta bu yüzden sosyal medyada daha böyle düşünceleri fark ederiz. Sosyal medya düşüncelerin olduğu hayali evrendir. Gerçeklik başlı başına farklıdır, farklı davranılır, her şey yansıtılmaz, çoğu davranış baskılanır.
Kesinlikle katılıyorum. Herkesin bir karanlık tarafı var. Ve bunu fırsat bulduğunda kendinden zayıf gördüğü kişilere yaparlar
Teşekkür ediyorum eig
Bence evet, herkesin bir karanlık tarafı var ama dozajı, sınırı farklı 🌑
Dışarıdan aşırı dindar, utangaç, efendi görünen bazı erkekler bastırdıkları için o tarafları daha gölgede büyüyebiliyor. Ama sadece erkeklere yüklemek haksızlık olur, kadınlarda da var. Önemli olan karanlığın farkında olup yönetebilmek, saklayıp patlatmamak 💭
Kadınlarda pislik
Cevap
9Cevap
Lan baska model mi kaldi da jdsjkskw neyse herkeste yoktur ya benim hala umudum var her ne kadar karanlik yonlerim olsada
Ben çok karanlığım yarın bana gelsene hanım kız pul koleksiyonumu göstereyim nihi nihi😈
erkekler yok olsada kurtalsanız mk , vibratörle evlenseniz keşke
İfşa olduk beyler dağılın.
Erkek düşmanımıyız biraz.
İnsan da iki tür vardır; iyi insan kötü insan.
Bunun cinsiyeti yok.
Bir kadın tarafından aşağılanmak itaat ettirilmek etek giydir ilmek isterdim
Valla yalan yok tam beni ifade ettin. Hemde nokta atışı
Olmaması insan olmaya terstir
Muhakkak vardır
Var ya
herkesin yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?