1. Üşengeç biriydim artık değilim 2. Her şeye inanırdım artık şüphe ediyorum 3. Arkadaş istiyordum artık istemiyorum 4. Artık değer falan da vermiyorum Bu kadar artık eskisi kadar iyi biri de değilim herkese hak ettiği gibi istersen kırıl banane deyip geçerim..
Eskiden daha mutluydum artık değilim, eskiden çok değer verirdim şimdi kim ne hak ediyorsa o kadar veririm, eskiden kaybetmekten korkardım şimdi kimin hangi durakta inmesi gerekiyorsa orada indiririm, eskiden kolay güvenirdim şimdi güvenmiyorum, eskiden her türlü hayali kurardım şimdi sadece gerçekçi hayallerle ilgileniyorum vs.
Eskiden herkesi memnun etmeye çalışan, 'hayır' demeyi bilmeyen biriydim. Şimdi ise sınırlarını çizen, sadece kendine ve değer verdiği insanlara enerji ayıran, 'hayır' demenin lüks değil, özgürlük olduğunu fark etmiş biriyim.🙂
Bu anlattığın şey aslında “kötü olmak” değil, hayal kırıklıklarıyla sertleşmiş bir savunma hali 🧱🐱👤 Artık üşenmemen, daha şüpheci olman, herkese hemen güvenmemen güzel bir gelişim. Ama “kimseye değer vermemek” seni içten içe yorar. Birini seçerek değer vermek, herkese değil, hak edene vermek seni daha güçlü yapar ☕🔥
Merhametli biriydim hala öyleyim ama artık hakedenlere merhametliyim. Çok sabirlıydım artik değilim bir çok şeye sabrım tükendi. Insanlardan kolay nefret etmezdim artık beni üzen insanları silip nefret bile beslemiyorum.
enerjik biriydim-usengec biri oldum sjsjsk çalışkan biriydim - artik ders calisamiyorum eskiden daha kolay guvenip kanardim da Şu an noo kolay kolay guvenmem inanmamm akillandik