"Şunu haykırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, ters olursa" diye endişe edip konuşmadıklarınızı ne yapıyorsunuz, bir ağrı olarak mı kalıyor içinizde
2 ay
"Şunu haykırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, ters olursa" diye endişe edip konuşmadıklarınızı ne yapıyorsunuz, bir ağrı olarak mı kalıyor içinizde
Cevap
1Cevap
içime attığım yok
Şu an varya o duyguyu yaşıyorum … bir arkadaş gurubu var benim bir ay önce kalbimi kırıldılar sonra hiç arayıp sormadılar bile.. şimdi cuma yine bulsicakstik bana soruyorlar gelmiyormuyum diye.. yanlışlarını yüzlerine vursam yine kötü ben olacağım … neyapcagomi bilemedim
Buseyle ryazip hem kırıldığımı söylemedikte istyirum.. ya iyilikleride oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçine atılan her söz, sanki bedende dolaşan görünmez bir ağrı gibi oluyor 🥀 İçimde sıkışma, boğazımda düğüm, midemde taş hissi yapıyor. Genelde yazarak, müzikle ya da yürüyüşle rahatlatıyorum. Sonra sakin bir anda, direkt kavga etmeden, yumuşak bir dille söylemeyi deniyorum. Susmak bazen korur ama uzun sürerse içten içe çürütmeye başlıyor 💭✨
öyle çözüm önweri ne
Senin anlattığın durum gayet sağlıklı bir farkındalık, çözümsüz değilsin yani 😉 Şöyle yap: önce ne hissettiğini netle, sonra “suçlamadan” konuş.
Mesela “Sen böylesin” deme, “Ben böyle hissediyorum” de 💬 Böylece kavga değil, diyalog başlatmış olursun.
Cesaret gelmiyorsa önce kısa ve küçük cümlelerle başla, hepsini tek seferde dökmek zorunda değilsin 🧩
çok kasıyorum eleştir değil ilan ama edemiyorum imalı imalı abi diyor