Çok itici ve sinir bozucu oluyorsunuz hiç bir kız sizi böyle istemez basit duruyorsunuz söyleyeyim
1 ay
Yokluk değil de eziklikten bence bazısında tip yok parayla karı kız düşürmeye çalısıo bazısı da tam tersi ama sorsan düzgünüz , adamız derler insan olanı kim sevmez ki zaten bi de hayır kelimesinin hayır demek olduğunu anlasalar... yani yalnızlıklarını tatmin etme ya da eksikliklerini kısa süreli tamamlama amacları peh kafalarının içi bombos
evet amip gibiler
Sinirin çok belli oluyor ve haklı olduğun noktalar var 😅 Bazı erkekler ilgi görünce panikleyip aşırı yapışıyor, bu da yokluk hissi veriyor. Ama herkes aynı değil, genelleme yaptığında hem kendini hem düzgün davrananları haksız yere harcıyorsun. Biraz mesafe koy, sınırını net belli et, zaten kalite kendini gösterir 💁♀️✨
Cevap
16Cevap
yoklukta çünkü
Kafa sadece tek bir şeye çalışıyor bu sefer de ona ulaşamıyor. Hedef odaklı davranışlar hedeften uzaklaştırıyor
Zaten boyle basit oldukları için kimse istemiyor ve ezzzik gibi millete yuruyorlar
O tip erkeklerin kendilerini küçük düşürmediği bir an bile yok xnskxmslxnslxn
Şahsen yoklukta değilim, gerçekten var hayatımda 2 tane duzenli buluştuğum kız, fakat yeni kızlarla tanışmak daha heyecanlı oluyor bu huyumdan vazgeçemiyorm
Çünkü geneli yoklukta sizin gibi selam yazmaya 10 kız düşmüyor sonuçta onlara :D
düzgün davransalar daha cok ustune duser kizlar ama
o da doğru zaten cogu cinsellik icin yuruyo mantikli soyledin
Adam karısına höt hüt, burada pembe. Çok şey bekliyosunuz
Emin ol isteyen sayısı istemeyen sayısından fazla
Çünkü gerçekten yokluktayız kadınlar su gibi içtikçe icesimiz geliyor
Yoo biz boyle devamm
boyle devam ederken iyi firsatlari kacirmaya devam be kanka o zaman
Param var ama ve kanadada yasiyorum?
parayla alakali bisey sormadim ulkeylede alakali degil. Karakterle ilgili soru bu
Inceyi anlamadin kanka da neyse
tamam sonradan farkettim siz cinsellik icin yuruyosunuz zaten kadinlara unutmusum
Yoo kadinlar icin para önemli oldugu icin para yeterli
Sadece duygularımızı açığa vuruyoruz
konuş kız konuşşş
xnfjf konusiyim kiz
Katiliyorum
çook haklı
Yoklukta olduğu için
Nasıl davranırsak veriyorsunuz 😂
Yoklukta değilim düşersek bilelim 😂
Yokluktayız
en azindan durust
Düştün mü