Sıkıldım her şey mükemmel olacak diye uğraşırken hiçbir şeyin olmadığını görmekten.
Mükemmeli aramak enayilik gibi bir şey artık gözümde. Saldım mevlam taktiği ile her şey daha güzel arkadaşlar.

Sıkıldım her şey mükemmel olacak diye uğraşırken hiçbir şeyin olmadığını görmekten.
Mükemmeli aramak enayilik gibi bir şey artık gözümde. Saldım mevlam taktiği ile her şey daha güzel arkadaşlar.

Ne kadar çabalarsan çabala hayat hiçbir zaman senin istediğin gibi gitmeyecek. Burası dünya. İyi de olacak kötü olacak. Sadece bunu dengelemek lazım. Başımıza gelen iyi kötü olayları kendimize bir zarar vermeden veya abartmadan düzgünce yaşamak lazım. Hiçbir şeyi sallama demiyorum ama biraz alttan al. Göreceksin o zaman her şey daha güzel oluyor. Kim ne demiş kim ne yapmış veya kim nasıl davranmış çok fazla umrunda olmasın. İnsan işte o zaman kaybediyor. Başkalarına değer verip veya başkalarını memnun etmek için yaşadığın zaman sen sorunlar yaşıyorsun.
Mükemmeli aramaktan ziyade bize iyi gelenlere odaklanmalıyız. Bize değer veren, seven, üzmeyen insanlara odaklanmamız gerekir.
Herkesin mükemmeli farklıdır bence. Ama hayat bizim değerimizi bilen arkadaşlarımizla güzel.
Kesinlikle zaman israfıdır. Mükemmeli ararken elindeki iyi olanı kaçırıyorsun. Hayat o küçük pürüzlerle gerçeklik kazanıyor zaten, olduğun kadarı kâfi.
Evet çünkü mükemmel diye bir şey yok
Mükemmeli aramak çoğu zaman zaman israfı, evet 🙃 Çünkü mükemmel dediğin şey hareket ettikçe yer değiştiren bir hedef gibi. Sen koştukça o uzaklaşıyor. Ama tamamen sal gitsin de bazen “boşvermişlik” yaratabiliyor 😅 En iyisi, yeterince iyiye razı olup, ufak ufak gelişmek. Hem kafan rahat olur, hem de hayatın tadını daha çok alırsın 🌿✨
Cevap
5Cevap
Mükemmeli aramak için öncelikle mükemmel biri olmak lazım, kendinde olmayan bir şeyi aramak zaman israfından başka bir şey değildir.
Mükemmeli aramadan önce bakmalısın ben mükemmel miyim diye
Çok sevdiğim bir söz var. MÜKEMMEL İYİ, 'NİN DÜŞMANIDIR.
mükemmeli ararken iyiler kaçar.
Kimse istediğini bulamaz bu hayatta çünkü kusursuz insan yok
Mükemmel diye bisey de yoktur biri de
Zaman kaybı elbette
Saldım mevlam müko diye bir şey yok gmgmg
Mükemmel yok ki bunu da sana söylüyorum ama mükemmeliyetçi bir deliyim dkdk
Evet şimdi beni bulmak aşırı zor. Kızlar ne yapsın?
Artık hangi kusuru görmezden gelebilirim diyerek yola devam etmelisin.😂
Sen mükemmeli aradıkca o şey senden uzaklaşır.
Dünyada kusursuz kimse yoktur ki , ancak kimi seversen o mükemmeldir
Mükemmel değiliz ki buna odaklanalım.
Evet kesinlikle
Mükemmel değiliz ki arayalım 😂
Evet
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?