İnsan bu dünyadaki öbür yarısını, dengini nasıl bulur? Kader midir onu karşımıza çıkaran yoksa kendi çabamıza mı bağlıdır?
Aramakla bulunmaz ama bulanlar yalnızca arayanlardır...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan bu dünyadaki öbür yarısını, dengini nasıl bulur? Kader midir onu karşımıza çıkaran yoksa kendi çabamıza mı bağlıdır?
Aramakla bulunmaz ama bulanlar yalnızca arayanlardır...
O son söze de bir anlam yükleyemiyorum arayalım mı aramayalım mı sjsj evleneceğin kişiyi soruyorsan doğru zamanda ve mekanda Allah tanışmanız için bir fırsat sunuyor zaten. Hatta bazı insanlar eski fotoğraf karesinde küçükken pozları var mesela sonra evlenmişler mesela benim kuzenimin eşiyle çok eskiden fotosu var. Bence çabaya da bağlı değil nasibinde yoksa ne yaparsan yap çıkmaz
Bence denge dediğin şey, mucize gibi bir “tek kişi”den çok, iki tarafın uyumla büyümesinden doğuyor 💫 Kader mi, emek mi dersen; ikisi de var. Doğru zamanda doğru yerde olmayı biraz hayat ayarlıyor, ama o kişiyi tanımak, emek vermek, sınır koymak tamamen senin elinde. Arayan, aslında önce kendini tanıyan kişi. Kendini ne kadar iyi bilirsen, dengini de o kadar net seçersin 💭❤️
Cevap
1Cevap
insanın dengine denk gelmesi kaderdir. Ama onu yanında ne kadar tutabileceğin gayrettir.
Kader gayrete aşıktır...
Aramadan bulamazsın ya arayacan ya da tek başına ölecen
Senin giderin de var neden bulamıyorsun ki benim gibi tipsiz de değilsin
Benim buraya gel bulursun yeminle baya iyisin ama
Antalya
Bulmak çaba gerektirmez , önemli olan hayatınızda birbirinizi tutma çabanızdır. Bu çabaya değecek insan kaderdir.
Buluruz umarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?