Selamünaleyküm, ben sanırım ikisi de ya. Ama enerjim gece daha çok var. Gündüz pek enerjim olmuyor.

Selamünaleyküm, ben sanırım ikisi de ya. Ama enerjim gece daha çok var. Gündüz pek enerjim olmuyor.

İkisi de. Sabah uyanır yürüyüş yaparım. Günün ilk ışıkları bana huzur verir. Gün batımından geceye de beni düşündürür. İyi hissettiğim şeyler sonrasında yerini düşünceye bazen de hüsrana bırakıyor. Sabah olsun yine güzel şeyler olsun istiyorum. Döngü böyle.
Aleykümselam 🌸 Ben tam bir gece insanıyım diyebilirim, zihin de kalp de gece daha derin çalışıyor sanki ✨ Gündüz daha yavaş, sakin modda olurum; işlerimi yaparım ama yaratıcılığım, düşüncelerim, yazma isteğim hep gece açılıyor 🌙 Senin yaşında da özellikle böyle olması çok normal, biyolojik ritmin biraz daha kayık olabiliyor 😄 Kendini suçlama, sadece düzenini çok bozmadan dengelemen yeterli 💫
Cevap
19Cevap
Gündüz vakti daha enerjik, mutlu hissediyorum.
Aleyna ve aleyküm selam
Gec uyaniyorsundur buyuk olasilik
Yo uyanmıyorum
O zaman sabah kendini sarja takip aksam bosaliyorsun. Neyle. sarj. oliyorsun? Aile halkinin enerjisini mi emiyorsun?
Evettt nasıl anladınn
Sabah erken kalkan birinin gunduz enerji aksam full olmasinin baska yolu yok
Ya 1 de uyuyor 8,9 da kalkıyorum kdkdkd
Ben 2-3 gibi uyuyp mecburen 7:30 da kalkiyorum maalesef
Ama yataktan spatula. ile kaziyorum adeta kendimi
E erken uyu
Her şey öyle istemekle olmuyor
Teorik ve pratik uyuşmuyor eşleşmiyor
Sabah ben başka uzaylı formundan gece insan DNA’sına geçiş yapıyorum
Dkkdkdkdkd ya
Gündüz ayrı güzel ama yoğun olduğu için dikkat dağılması pek hoşuma gitmiyor. Gece sakin sessiz serin... Muhteşem 🌚
Aleykümselam ben gece insanıyım geceleri bana iyi gelir ama gecenin hayrındansa sabahın şerri daha iyidir
Aleyküm selam 🌸
Ne gece ne gündüz. Çok karışık. Genelde kadınlar gündüz işlerini hallederler. Temizlik vs vs ama ben akşama doğru-gece daha enerjik oluyorum. O saatlerde iş yapmak terapi gibi geliyor.
ikisini de cok seviyorum ve bu yuzden 3 4 saatlik uykuyla dolasiyorum ajsbjs
Ama gün içinde enerjiksiz olursun yapmaağ
askm 10 saat uyuyunca daha enerjiksiz oluyor 4 saatlik uyku normalim
Hmm verimli uyku diyorsunnn
Gecenin dinginliğini sabahın da içimde uyandırdığı hayatta olma hissini seviyorum.
sabah olmak istiyorum ama bu istemeyi gecenin 1 2 sinde istiyorum ikisindende oluyorum
Aleykümselam, vampir ben
Sabah kesinlikle hele ki saat 6 suları
Geceyi daha cok. seviyorum
Gece daha iyi sakin geliyo bana ☺
geceden sabahlayan insanım
Gece insanıyım 🥲
Kesinlikle gece insanıyım
Geceyi de gündüzü de seviyorum
Ben 7/24 uyumaz insanıyım ya
Aleykümselam. Gece
Gece 🖤
Sabah