Gece yalnızlığın üzerine dökülen asfalttır.
Gece kusurları örten bir yorgandır…

𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬
#sosyetic
Her ikisiyim, gece kaçta yatarsam yatayım sabah 6:30 da kalkarım. Bazen 2 saatlik uyku ile günü geçirdiğim oluyor.
Gündüzün kusurları göstermesine karşın gecenin örtüsünü tercih edenlerdenim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Günaydın,
Tabii ki buna birçok insan gece diye cevap vereceğini düşünüyorum. Nedeni ise gündüzleri insan kendine çok fazla vakit ayıramıyor. Hayatın getirdiği koşturmaca ve engame arasında insan kendini unutabiliyor. Dinlenmek ve inzivaya çekilmek için günün en önemli saati tabii ki gece saati bana göre de. Hem birçok yerde el ayak çekiliyor hem de eşsiz bir sessizlik oluyor. Ben de gece insanıyım hatta bazı dönemlerde gece çalışmayı tercih ediyorum.
Sabahken daha aklı başında hareket ettiğim için sabah insanıyım. Geceleri bir duygusallık çöküyor ne dediğimi bilmiyorum 😅
#SelamGençlik 🍀🍀
Ben geceye aidim gece bana ait onu gündüz çok özlediğimden o gelince uyumuyorum, uyku tutmuyor, net..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Geceler adamdır… En çok anlaştığım arkadaşlarımdır kendileri
Gece insanıyım. Gecenin huzuru çok güzel
Fark etmez sarın ordan bir şeyler
Geceyi severim
Geceleri seviyorum
Sabah
Değişiyor ya bazen sabah bazen gece ama genel olarak her zaman yani söylemek gerekirse gece bu arada şarkıya bayıldım çok sevdiğim şarkıcının en sevdiğim şarkılarından bir
Koşullu olarak ikisi de.
Gündüz eğer kasvetli ve bozuk hava ise ikisi de olurum.
Günlük güneşlik ise değil. Öyle olunca toprak altından çıkmış köstebek gibi hissediyorum
Bizim buraların havası sürekli bozuk ve kasvetli olunca gayet doğal böyle hissetmem 😄😄
Bir senesi iki ay boyunca gündüz uyuyup gece ayakta olurdum.
Bir günü dışarı çıkmak durumunda kalınca gün yüzüne çıkan köstebekten farkım kalmadı 😄
Gece çok geç de uyusam sabah içtima var gibi ayaktayım erkenden.. nasıl bir şey ben de çözmedim bunu 🤷🏻♀️
7 olmadan ayaktaydım
Kendini dinlemekte kasıt: Gecenin sessizliğiyle insan kendi kendini öğütler. Yıldızlar sırdaşı olur.
Eğlence tarzında ise tabiki de gece derim. ☺️
Geceyi severım ama yaşlandım artık takılmam kolay kolay. Uyku adamıyım ben :)
Çoğul kullandın ama tek sen sordun olmaz o 😂 discord da azıcık işim var yoksa uyumuştum :)
Hee yok biz de olmuyor dedıkodu olayı. Sorun / çözüm falan işleri. Öğrenmeye çalışıyorum dc işlerini 😂😂😂
Genelde sabah insanıyım. Geceleri uyumak, sabahın erken saatlerinde çizim yapmak, sabah koşusuna gitmek en favorilerimdir
Sabah yeni bir gün baslıyor ve kendime vakit ayıramıyorum. Gece daha rahatım. Ve kendimle vakit gecirmeyi seviyorum. Yalnızlık insanıyım
Sabah insanıyım..
Gün aydınlanırken o temiz hava, şehrin sessizliği ve kuş sesleri oldukça güzel..
Ne yazık ki gece.
Oysa sabah güneş doğmadan güne başlayıp hece de 11 gibi ıyuyabilsem ne güzel olurdu.
@saudaadexş Başaramayacağım sanırım. Ama tekne alırsam o zaman başarabilirim. Sabah kalkıp balık avına giderim o zaman olur 😊😊
geceleri uyumayı tercih ederim. Bir arkadaşla sohbet ediyorsam da uykum iyice gelene kadar eşlik ediyorum.
Gece insanıyım iş yok, güç yok, sessiz sakin, karışan yok herşeyi güzel gecenin
En İyi Kız Görüşü