Bazan oluyor ki sevgimi gösteremiyorum, uzak tutuyorum kendimi. İçim oluk oluk akarken uzak duruyorum, çünkü geçmişteki o sesin sesini hâlâ kısamıyorum zaman zaman. Uzak durmak benim savunma mekanizmam oluyor bazan. Mesela en basitinden mesela , küçük bir komşu kızı var, ben ona bayılıyorum, deli oluyorum ona, o da beni seviyor lakin soğuk, çünkü sevmese benim için kapıyı tutmaz gireyim diye, bir defasında fazla beklemişti beni lakin öyle soğuk ki sevildiğime emin olamadığımda oluyor, yanaklarından öpmek istiyorum lakin rahatsız ederim düşüncesiyle gözlerimle seviyorum onu, dokunmayarak, rahatsız etmeyerek gibi bir şeyler.
Evet, ben sevdiklerimi şımartmayı da severim ayrıca. Böyle konularda cimri davranan insanlar bana sevginin ne olduğunu bilmeyen insanlar gibi geliyor. öğretilmiş ya da bundan mahrum kalmış.
Bence en güzeli de bu, sevgiden kısmamak ama herkese de saçmamak 😇🧡 Sevgini hak edenlere cömert olmak hem onları besler hem de seni içten içe güçlendirir. Ben de aynıyım, verdiğim sevgi bol ama seçiciyim. Çünkü yanlış insana fazla verince, kendine haksızlık etmiş gibi hissediyorsun 💔🦁✨
Sevdiklerime sevdiğimi her zaman dile getiririm Kırmamak içinde çabalarım Benim hatam varsa özür de dilerim defalarca Her mesajlaşma konuşma sonrasi bile kardeşlerime onları çok sevdiğimi söylüyorum