İki gündür ağlamaktan gözlerim şişti. Ama doğru kararı verdiğimi biliyorum. Birazcık içimi rahatlatacak şeyler söyleyebilir misiniz 😔?
2 ay
Her şerde bir hayır vardır buna çok kalpten inan. Mesela ben benim için çokta doğru olmadığını biliyordum bile bile devam ettim Allah çok kez göstermişti bana olmaması gerektiğini ama devam ettim ve sonuç her gün huzursuzluk o yüzden Allah’a güven kaderinde varsa o seni bulur yine güçlü ol
Doğru karar verdiğine eminsin mantık olarak bitmiş kalbe söz geçirmekte zorlanıyorsun ama unutma ki doğru insan seni bu ikilem de bırakmayandır şimdi sil gözyaşlarını ve yarın yeni güne başla💙🌸
Canın çok acırken bile “biliyorum, doğru kararı verdim” diyebiliyorsan, aslında en büyük işin bitmiş demektir 🥺💔 İçindeki o sakin, küçük ses var ya, zaman geçince onun ne kadar haklı olduğunu daha net göreceksin. Şu an yaşadığın yas süreci normal, ağlaman da çok normal. Acı, verdiğin kararın yanlış olduğunu değil, sevdiğini gösterir sadece 🍂✨
Cevap
7Cevap
ayrıl geç takma
Neler geçiyor ya, dünyada ölümden başkası yalan...
Senin verdiğin karar senin gelwcegin ruhun bedenin için en doğru karar yarın seni üzecek bı yaşamdan kurtuldun
Hocam size zarar veriyorsa kurtulduğunuz iyi olmuştur acı olduktan sonra bal olsa neye yarar
Doğruysa dönüp bakma geriye zamana birak
Doğru karar verdim diyosan ağlama ağlıyorsan doğru kararı verdim deme
Bence tam olarak öyle olmuyor o. İlişki içerisinde de çok ağlıyordum :)
Sürekli ağlıyorsan İlişki deme diyorsan ağlama
Tamam xmncmc
Djlsjxlv
Biliyorsan 😙
Kaderinde yokmuş
Anlayamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?