Bir işe girdim, yapacağım her şeyde kendimi yalnız hissediyorum, kimse de gelip yardım edeyim demiyor
2 ay
Bir işe girdim, yapacağım her şeyde kendimi yalnız hissediyorum, kimse de gelip yardım edeyim demiyor
Cevap
7Cevap
Kimseden yardım etme bekleme kendine güven
Kendime güvenmiyorum çok güçsüzüm
Neden bukadar aciz hissediyorsun?
Çünkü yetersizim. Hersey üst üstte geliyor sınavı gecemedim iş yerinde yetersizim güçsüzüm. Bunlar aciz hissetmeme neden oluyor
Sadece öylrndüşünüyordun insan düşğnürse kaybeder
Düşünüyorum ve kaybediyorum
Düşünmek değil sadece bunlar oluyor insanlar söylüyor
Çok kendini geliştir kimseye muhtaçlık duymamayı öğren
Geliştirmek yetmiyor bazen mesela ben kadınım ve güçsüzüm güç gerektiren hiçbir işte başarılı olamıyorum hep yardım istemek zorunda kalıyorum
Bugün oldu o yüzden yeniden geldim buraya
2 gğn önce boş ver
Hiçbir zaman olmadı
Şu an yapayalnizim
Her zaman
doğduğumdan beri
Ben de doğumdan beri yalnız hissediyorum
güzel bir şey boş ver
Güzel değil ya derdimi sıkıntımı anlatacağım bir kişi bile yok
derdine dert ekler :)
Yok ya eklemez. Herkes eklemez bence
Kardeşim yok abim ablam yok arkadaşım yok. Kime sıkıntımı anlatacağım kendi kendime çözüm yolu da bulamıyorum
neden bulamıyorsun
Bilmiyorum bulamıyorum
İşten çıkmak istiyorum burada çok mutsuzum ama paraya ihtiyacım var ve çalıştığım yerdeki kimsenin umurunda değil benim mutsuz olmam
kendin çözersen güçleniyosun, bir şekilde çözeceksin
Çözemiyorum sürekli ağlamak istiyorum. Çocuk musun ağlıyorsun diyebilirsin haklısın zayıf bir karakterin var.
Zayıf bir karakterim var
çok üzerler böyle, iş hayatı bu, nereye gitsen mutsuz olacaksın
Üzüyorlar belki arkamdan konuşuyorlar bunun ihtimali bile beni üzülüyorum
insan önemsenecek bir varlık değil, birileri arkamdan kötü konuşursa ben çok mutlu olurum :) demem ki kudurtuyorum bazılarını derim, ipleme gitsin ya kendi keyfine bak
Yok ya ben üzülüyorum her an ağlayacak gibiyim kendimi çok zayıf buluyorum bu yüzden
senin acil terapiye gitmen lazım
Terapiye gitmeyi düşünüyorum da şu an bu ruh halinden çıkmak için ne yapabilirim
uğraş bulmalısın kendine, kafanı bir şeye verirsen düzelirsin
Kasadayken olmuyor sürekli işi ve işte mutsuz olduğumu düşünüyorum
ne diyim ki :) başka çözüm yok
Of
Teşekkür ederim destegin için
bir şey yapmadım ki ama rica ederim :)
Konuşmak iyi geldi konuşacak kimsem yok da
keşke elimden fazlası gelse
Teşekkür ederim yinede
Su hayatta yalnız olmak çok zor hele de iş ortamında.
hepsi geçiyor merak etme
Geçmiyor ya gerçekten
Kafaya takıyorum sürekli düşünüyorum
Hersey üst üste geldi. Direksiyon sınavını geçemedim iş yerinde yetersizim yavaşsin diyorlar. Her şeyde yetersiz başarısızsam ne işe yarıyorum ben hiçbir şeye faydam yok
daha yolun başındasın neler neler göreceksin
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni işe başlayınca böyle hissetmen çok normal, ortam oturana kadar herkes biraz bocalıyor 😔 İş arkadaşların da “alışsın” diye geri duruyor olabilir, ilgisizlikten değil her zaman. Küçük sorular sorarak, yardım isteyerek başlayabilirsin; bu seni zayıf değil, öğrenmeye açık gösterir 💪 Zamanla rutinleri çözdükçe o yalnızlık hissi epey azalacak, sabret biraz 🌿