Selamünaleyküm, sizde nasıl oluyor mesela ilişkiniz olduğunda bakım yapmayı artırıyor musunuz yoksa azaltıyor musunuz?

Selamünaleyküm, sizde nasıl oluyor mesela ilişkiniz olduğunda bakım yapmayı artırıyor musunuz yoksa azaltıyor musunuz?

Bence tamamen karakter meselesi. Kendine saygısı olan insan, hayatında biri olsa da olmasa da kendini bırakmaz. Aşk sadece bu özeni artırmak için güzel bir bahanedir.
Aleykümselam 🌸 Bende ilişki varken öz bakım artıyor ama başkası için değil, kendimi daha değerli hissettiğim için oluyor. Güzel hissettikçe cilt bakımı, giyim, kokuna daha çok özen gösteriyorsun 😌 Ama sağlıklı olan, sevgilin olsun olmasın kendi bakımını aksatmaman. Çünkü en temel ilişki, senin kendinle olan ilişkin 💜✨
Cevap
16Cevap
bunun için aşka gerek yok zaten kendime değer veren biriyim aşkın verdiği mutluluk ile belki daha da güzel hissedilebilir
Bunun ilişkim ile bir alakası yok. Kendime değer veriyorum kendimi seviyorum her şeyi kendim için yapıyorum.
Deli eder delii aşk tamamen delilik
Aleykümselam aşk insanın aklını alır. Aklını alınca da napacağını bilemez hareketlerini kontrol edemez. O yüzden ne artırır ne azaltır.
Artırır tabi. Lise de sabahın köründe az oyalanmadik aynanın karşısında. Joleler , parfümler , boyalı ayakkabılar falan.
Arttırır ve kanaatimce ayrı bir güzellik veriyor insana sevmek , sevilmek falan
Dünya üzerinde yaşamış, yaşayan ve yaşayacak olan hiç bir kadının aşık olmasının imkanı yok ama belki sevebilir o da geçici olarak.
Arttırır. Yeter ki elde etmişliğin rehaveti işin içine girmesin
Öz bakım hep olmalı ama insan sevdiğine güzel gözükmek için ekstra dikkat edebiliyor.
Arttırır tabiki.
Aşktan bağımsız artması lazım zaten dkdjdjd
Aleykümselaam, arttırır tabii
Yine başkalarının fotolariyla sorular soruyorsun
Yani illaki biraz daha özen gösterirsin
Azaltıyor :)
Arttırır bana göre
Artırır.
Artırir
Artırır
Arttırır
Arttirir