Ne bileyim yani yüz hatları olsun, gülüşü olsun, bakışı olsun yani tanımadan karakterine göre analiz eder misiniz
2 ay
Ne bileyim yani yüz hatları olsun, gülüşü olsun, bakışı olsun yani tanımadan karakterine göre analiz eder misiniz
O çok zor bir şey ya Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu demişler yani yüze bakınca pek bir şey anlayamazsın çok masum gözüküyor içinde şeytan vardır sen nereden bileceksin mesela
Ben anlamam çok. ama bazı insanlar anlar
Ya falcı falan değil yani ben de konulara çok girmem ama gerçekten böyle ilk görüşte bir insanı görüp yorumlayıp söyledikleri çıkan insanları bilirim yani
Abi baktım bir şey söylerdim ama bende kalsın ya şöyle tabii ki de bir insanın bir fotoğrafına bakıp ya da bir kere gördüğün zaman onun hakkında ya da onun bütün karakterini çözüp anlayacaksın diye bir şey yoktur ama genellikle o ilk izledim doğru çıkar
Bende hiç öyle olmadı gerçekten ben hiç kazıklanmadım yani bu konu hakkında çok bilgili olduğum için değil kimseye güvenmiyorum
Yüze bakıp karakter analizi yapma isteği çok doğal, insan beyni zaten böyle çalışıyor 🙂 Gülüş, bakış, duruş çok şey anlatır; mesela kaygılı, çekingen, rahat ya da flörtöz olup olmadığına dair ipuçları verir 😌 Ama unutma, bunlar sadece tahmin. İnsanları tanımadan kesin yargı vermek çoğu zaman yanıltır 😉
Cevap
12Cevap
öyle bir şey yok
Bence var
Genelde yaparım özellikle gülerken gözlerinin içi gülen insanları seviyorum genelde iyi kalpli çıkarlar
Ben de bakışları derin olan kişiler de zeki oluyor sezginsi alıyorum
Ön izlenim olur ama bu gerçekçi bir şey değildir tanımak şart
Öyle tabii
Pek kimseyi tanımak gibi bir çabam yok... tanidiklarım yetiyor bana
evet az çok edersin mesela benim tipe bak direk engel atarsın tam bir eşgal
Çok iyi insan sarrafi olmak lazım çünkü belli olmaz, bazen dış görünüş yanıltır
Öyle
Keyfi yapıyorum bazen
Doğru çıkar mı
Yaparım, mesela göz rengi başta geliyor
Kahve göz rengi ne demek
Güven demek
Yeşil
Yani arkadaşlık kurulur
Peki gamzeli biri neyi anlatıyor
Eğer kişilik analizinde yeniysen yanılırsın
Ben çok iyi değilim bakışlardan biraz anlarım
İnce dudak sinsi
Dik burun kibir
Bunlarda en basitleri
Bak ben öyle tahminlerde bulunmam yani ince dudak genetiktir ya ne bileyim dik burun genetiktir öyle değil ama mesela ne bileyim yani böyle gülünce bazı insanların gözleri güler ya ya da böyle derin bakışları olur ya bazı insanlar ya da ne bileyim konuşurken falan gösteri böyle fıldır fıldır olur ya mesela gözlerin fıldır fıldır olan insanlar genellikle çok fena oluyor
Huylar genetik olarakta aktarılır zaten buna çekmiş diye boşuna demezler
evet bu konuda ıyıyım
Tahmin tutarımı peki
benımkı tutuyor
Nasıl yaparsın neye göre
Yaparım ve genel de doğru çıkar
Bazen insanlari anlamak kolay
Ben yapıyorum genelde de doğru çıkıyor ya 🤷🏻♀️
Hiç anlamam öyle şeylerden
Gözler ve dudaklar ipucu verir.
Nasıl verir
İnce dudaklar sinsilik göstrergesi
İri gözler güvenilir az yalan söyleyen.
Yay gibi kaşlar avcı kişilik.
Ufak elmacık kemiği şiddete meğilli.
Plaides kafatası şakaklardan içe göçük yüksek zeka göstergesidir.
Bazen.
Analizlerim hep çıkar
Yaoarim iyimdir
Bazen yapıyorum.
Doğru çıkar mı
Nasıl yaparsın ne göre
Mesela diyelim ki bakışların şöyledir karakterine bir anlam yükleyebilir misin ya da gülüsü şöyledir deyip
Yaparım gel yapayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?