Bazen dikkat ediyorum, çok kişiye anlatınca ufak aksilikler çıkabiliyor gibi geliyor. Sizde de oluyor mu, yoksa tamamen tesadüf mü?
2 ay
Kati suretle ser veririm sır vermem. Azrail olsalar canımı alırlar sırrımı alamazlar. İki kişinin bildiği sır değildir. Planlarımı kimseye anlatamam 😊
Asla. Bir planı paylaşmak, henüz gerçekleşmemiş bir başarının dopaminini önceden tüketmek ve dış müdahalelere açık kapı bırakmaktır. Ben planlarımı sessizce olgunlaştırır, insanlara sadece kaçınılmaz olan sonucu izletirim.
Ben genelde planlarımı gerçekleşene kadar çok az kişiyle paylaşmayı seviyorum 😊 Çünkü bazı insanlar bilerek ya da bilmeden enerji düşürüyor, moral bozuyor. Sonra da ufak tefek aksilikler olunca “acaba nazar mı değdi” diye düşünüyorum 🙈 Tamamen tesadüf de olabilir ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, hislerine güven 💫
Cevap
28Cevap
Tesaddüf değil. Nazar bu herkese anlatıpta neden olmadı diye şikayet etmeye hakkımız yok hak sahibi olan kıskanır.
https://www.instagram.com/reel/DVgLx_YjbgO/?igsh=MTFta2p3bHdlMHlvYQ==
Hayır asla anlatamam olay biter ondan sonra anlatırım
Ailemle paylaşıyorum genelde
Genelde direktif veririm gadası
Kişiye göre değişir
Olur biter sonradan eğer istersem söylerim.
Yaptıklarını gösteren , özgü ve onay bekleyen biri olmadım.
Yani bazıları vardır ya yaptıklarında ve yapacaklarında onay ararlar ya
Genelde sadece bir kişi ile paylaşırım hocam zira nerde olduğum belli olsun belki başıma bir şey geldi.
İnsanların kötü enerjisi etkiliyor tesadüf olmadığını düşünüyorum.
Planımda yanımda olan kişilere söylüyorum, gerisine zaten söylemek için sebebim olmuyor ama konusu olursa söylerim bir şey başıma gelir diye çekinmem.
Önceden pahlaşoyordum ama bunlara çomak sokmak isteyenler' sşdşk yarıştırmaya çslışsnlsr çokmolunca artık paylaşmıyorum
Tabii ki hayır mesala dünyayı yok etme planlarımı neden paylaşayım ki 😂😂
Ben paylaşmıyorum ya giden var gidemeyen var 😩😩😩
Birine söyleyince nazar değiyor en güzeli gizli tutmak
Planlarımı kimseyle paylaşmam
Paylaşınca aksıyor, sinir oluyorum.
Artık kimseye hicbisey anlatamıyorum biseylik cikiyor olmuyorr.
son dk bile söylediğim oluyor
Gerçekleşmeden öncede,
Gerçekleştikten sonrada bende kalır.
Denk geldiğimizde öğrendiler hep.
Ben de de oluyo hatta anneme bile anlatinca hemen bir terslik çıkıyor
İnsanlarla paylaştığım her şey elimde patladı. Artık planlarımı yaşarken öğreniyor herkes.
Paylaşmak maalesef bazı şeyleri başlamadan bitiriyor psikolojik olarak beyin yaptım sinyalini alıyor
Önceden söylersen olmaz, o yüzden bahsetmiyorum
Hayır, bende saklı kalır.
Yakın arkadaşıma söylerim
Hayır pek paylasmam
Paylaşırım ki bozulsun😂
Hayır sevmiyorum paylaşmayı
Bazen evet bazen hayır duruma göre..
Hayır
Bazen evet
Kişiye göre değişir
Hayır
Hayır
Evet paylaşirım.
Çok az kişiyle, bazen onlarla bile paylaşmam.
anlatırımm salagım o konuda
Paylaşırım
Hayır
sır gibi saklamalısın
Paylaşırım
Hayır
Paylaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?