- Elime kimse su dökemez dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- ben de artık su dökemiyorum 🤦🏻😂 neden o nasıl oluyor diyeceksiniz 🤦🏻
- ben baya iyi olduğum için s…ke s.. ke işeyemiyorum artık 🤦🏻😂

Vallahi insanlar ne laf sokmaktan anlıyor ne susmaktan anlıyor ne güzel sözden anlıyor ne de kötü sözden ne de dayaktan. Kemal sunalın bir filmi aklı geldi. Tarzan rıfkı ve gülen adam. Dayak attığı adama bile kafayı yediriyor. Diklenerek ve ben dövdüm seni diyerek. Öyle birileri yıllar önce artistlik yaptı, dayak yediler, halen diklenip artistlik yapıyorlardı. Film değil dizi değil. Yüzde yüz gerçek. Benden küçükler. Saygı yok. seviye yok. Denge yok. Fesuphanallah. Allah aklıma mukayyet olsun. Bu ülkede akıl ve ruh sağlığımı korusun. Amin.
Ben pek laf sokma olayını sevmiyorum açıkçası.
Ortada bir sorun varsa, konuşmayı tercih ederim. Üstü kapalı imalar, laf cambazlığı bana alakasız bir efor gibi geliyor. Konuşma imkanı bulunmuyorsa, kimseyi zan altında bırakmadan gerekli konuşmalar yapılabilir elbette. O artık icap eden davranıştır. Yapacak bir şey yok.
Bir sorun varsa açıkça konuşulup çözülmesi daha sağlıklı ve daha faydalıdır. Laf sokmak, bu süreci baltalar, uzatır, kötüleştirir.
Cevap
5Cevap
Bilmem :D sen söyle gerçi ben daha sokmadan kıvranıyor insanlar adjdhfh
Abimi çağırıp geleyim ben 🥲😂
Laf sokmak bana biraz ergen işi gibi geliyor sevmiyorum fakat hakeden olursa lafın altında kalmam.
Zirveyim ama bazen boş ver diyorum kendime herkes ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten gerek kalmıyor
laf sokmam neyse direk söylerim
Eğer sinirden titremezsem baya karşıdaki kişinin kalbini kırarım
Yani laf sokmak için laf sokmam ama bazen giriyor birilerine fjffj lisede ki laflarımı hala unutmayanlar var 😂
Ustayımdır helede o laflarımla onları kudurtmam yok mu zevkten dört köşe oluyorum sende bilirsin 😃🌸
Senin eline su dökemeyiz ama bizde iyiyizdir jgkjjh
Ben laf sokmam, sadece gerçekleri süslerim…. 😅
Hiç iyi değilim ya aklıma bir şeyler gelse bile dilim kitleniyor söyleyemiyorum
Yeri geldiğinde çok fena laf sokarım ama kolay kolay hiç yeltenmem bile 🤣
İnsanlar hakettiği için bu işin vakkosu olduk jzjzjs
İyi değilim 😅🤦🏼♀️
Çok sokmam o kadar gaddar değilim
Polemiğe girmiyorum.. haklının acelesı yok.
Laf sokmayı severim evet.
Offffff 🫣🫣
Hem de nasil iyim 😈
Hayır yeteneğim sıfır sıfır sıfır 😭😭
Öyle nir çaba içinde değilim 🤷
Laf yapmayı sevmiyorum icraat yaparım ben laf sokmak boş iş kadınlar çok konuşup laf sokar hiç gelemem ben böyle şeylere sinirlenirim.
Mükemmelim. 😏
Yay Burcu aurası
Laf sokarım derinden aklın oynar yerinden.
Recep İvedik diyodu
Olmaz 🙄telif var
Tabii iyiyimdirr
Pek iyi değilim
İyi sokarım, lafı..
Fena sayılmam
Değilimmm
Yeri geldiğinde yaparım
Yaniiiiiii iyiyimdir
İyiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?