ya da bitirmeli miyim 29 yaşındaym ilgi görmedeym sevgilm mutlu olmadığım işim beni istemeyen arkadaşlarm var
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya da bitirmeli miyim 29 yaşındaym ilgi görmedeym sevgilm mutlu olmadığım işim beni istemeyen arkadaşlarm var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hepsi senin elinde. Hepsini geride bırakıp seni seven değer veren seni önemseyen insanlar ile yeni bir sayfa açmak tamamen senin elinde
Hevesim kalmadı
Hayat pes edenleri güçsüz kalanları sevmez haberin olsun. Her düştüğünde daha güçlü kalkmak zorunda olduğunu unutma
Yok valla şu an bunu yazarken bile ağlıyorum
Neyin var bu kadar? Gerçekten soruyorum neyin var? Hiç kimse ya da hiç bir şey göz yaşların kadar değerli değil ki. Bunları neden göz önünde bulundurmuyorsun?
Şansım yok çok yoruldm ölmeyi diliyom
Şansın olmadığını nereden nasıl bildin mesela? Bir sefer istediğin olmadı diye mi böyle diyorsun? Oturup ağlayınca çözülüyor mu bu şeyler? Ölmek çözüm mü peki? Bence değil. Ama her şeye yeniden sil baştan başlamak çözüm.
1 sefer değil işte olmadı tekrar umut ettm olmadı tekrar umut ettm olmadı...
Ne iş ne aşk ne hayat
10 sefer olmadı ise 11 i dene. 100 sefer olmadı ise 101 i dene. Ama pes etme. Valla anlatacak çok şey var da burası yeri değil. Pes etmek çözüm olsa ben çoktan ederdim ama edilmiyor. Güçlü olup kalkıp yola devam etmek gerekiyor
🥹🥹🥹🥹 1. İle 100. kez heves aynı olur mu
Valla bende olur demedim zaten. Ama mecbursun dedim. Kalkmak ve savaşmak zorundasın. 100 de olsa 1000 de olsa bunu yapmak zorundasın. Hem yaşın kaç ki bu kadar umutsuzsun? Bu kadar hayata küsecek ne yaşadın? Belki de yolun başındasın?
Özür dilerim yaş için. Yazmışsın ben okuduğumu unuttum. Bak bende sen emsalim. Ve kaç kez düşsem de kalktım. Sende öyle yapabilirsin
29 oldum geçen ay
Hangi konuda düştün
Yaşın konusunda. Okudum ve tekrar sordum ya yaş için o yüzden dedim. Bende 29 um. Bende sen gibi çok kez düştüm ama çok kez kalktım çok şükür.
Sen hangi konularda düştün
Aynı yaştayız sen kalkmışsın ben hala sürünüyom
Sende kalkacaksın. Yeterki sen iste yani bunu. Evle ilgili sorunlar işle ilgili. Aşk hayatı maddi sorunlar vs vs vs. Ama çok şükür bu halimize 😊
Ben elendim
Afedersin ama çocuk musun? Neden bu kadar küskünlük? Neden yani bana bi anlat lütfen bende haklı bu kız diyim
Mesaj ataym mu
Konuşmak istersen tabiki
Evt istiyom
Hadi o zaman 😊
Attm
Hayatını bitirmeyi düşüneceğine çevreni değiştirmeyi dusunsen, sana ilgi gosternlerle takilsan daha mantıklı değil mi
Hevesim kalmadı hiç bişeye
Kimin hevesi var, vazgeçmek kolay yolu seçmek olmuyor mu
Gelecekden ışık var mı bilmiyom hep karanlık
Aydınlık olmadan önce illaki bir karanlık olur ama unutma
benim hep karanlık
Aydinlanacaktir, ama böyle pes edersen değil tabiki
Daha hayatının baharındasın. Bu söylediklerin her an değişebilecek şeyler.
Bu düşüncelere seni sürükleyen şeylere örnek verirmisin?
İş aşk aile şansızlık
Acele etme.
Önce ilgisiz sevgiliyi değiştir. Kalbini ve zamanını seni mutlu edecek kişiye ver.
İşini bırakma ama iş ara. Yenisini ve daha iyisini bulunca çak istifayı.
Aileyi değiştiremezsin ama iyi bir eş ve işn olunca en azından uzaklaşabilirsin
Hiç biri yok bende ne iş ne eş ne şans ne nasip her sefernde bi umutla başlıyorum ama sonu aynı
Allah Allah, peki hiç kendi kendini sorguladın mı? Neden böyle diye. Senin bu durumlarda hatan var mı diye?
İstersen özelden yaz.
Yazdm
O halde hayatını değiştir yerini değiştir hayatını bitirmek çok gereksiz
Kimseye bakma ya
Yok ya