Ben tek başıma kaldığımda, sıkıldığımda böyle kafamda senaryo kuruyorum, oradaki insanları canlandırıyorum, hayal ediyorum ve sesli bir şekilde konuşuyorum. Bu durumu yaşayan var mı, deliriyor muyum acaba?
2 ay
Evet ben de bir süredir kendi kendime konuşuyorum. Özel bâzı sebepler mevcut ve sebebini buna bağlıyorum ama senin biraz tercihen yaptığın bir şey gibi duruyor. Hiçbir sakıncası yok bence ama dışarıdan görüldüğünde garip hissettiriyor olabilir. ☘️
Bunu çok daha fazla insan yapıyor, düşündüğünden çok daha normal bir durum bu 😊 Hayal kurmak, senaryo yazmak, sesli konuşmak zihnin deşarj olma ve prova yapma yolu aslında. Delirmiyorsun, merak etme 😌 Gün içinde yaşadıklarını, söyleyemediklerini, kaygılarını böyle düzenliyorsun. Günlük hayatını bozmadığı sürece sorun yok 💭✨
Cevap
5Cevap
Ben hiç yaşamadım ama senin hayal dünyan için sana deli demeyeceğim belki başkaları ile paylaşmadığın şeyleri kendi içinde hallediyorsun
Aynısını rüyalarımda yapıyorum
NORMALLLLLLL
Ben de yapıyorum
Kendi kendime konuşmuyorum ama hayal kuruyorum başka bir dünyadaymisim gibi
Normal kızzz merak etme 😂 gayette zevkli bişi snckd
Baya hemde 😂😂
Bu çok normalll
Kendi kendime konuşmuyorum ama hayal kuruyorum başka bir dünyadaymisim gibi
Maladaptive daydreaming deniyor buna bende de var
Nasıl geçer hiç psikoloğa falan gittin mi
Hayır gidemedim bazen hayatımı çok aksatıyor ama yeniden düzeni buluyorum bir şekilde mecburen. Eğer sendeki ciddiyse ve durumun da varsa psikoloğa gitmen iyi olur hayal kurmak iyidir tabi ama sonuçta her şeyin fazlası zarar
Beni de say
Ne yapıyorsun
Delisin işte
Niue😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?