Ben normalde çocuk ruhluyum ama eşim daha çok ağırbaşlı yanımı gördü, o yüzden biraz baskılıyorum bu yönümü. Kendisi sanki ağırbaşlı oluşumu seviyor gibime geliyor, çocuksu davranamıyorum yanında pek.
2 ay
Ben normalde çocuk ruhluyum ama eşim daha çok ağırbaşlı yanımı gördü, o yüzden biraz baskılıyorum bu yönümü. Kendisi sanki ağırbaşlı oluşumu seviyor gibime geliyor, çocuksu davranamıyorum yanında pek.
Güzel olsun da ne olursa olsun. Karakteri falan hiç önemli değil. Karakteri kendini ilgilendirir. Güzel kadına taparım , çirkin kadın bacımdır. Asla çirkin bir kadına farklı gözle bakamam.
Sen yakısıklı mısın?
Değilim ve hiç sevgilim olmadı. Büyük ihtimalle yalnız ölürüm.
Hakkı da hayırlısı olsun öyle deme
Nerede nasıl davranacağını bilen, içindeki çocuğu hiç öldürmeyen kadınları daha çok seviyorum
Zaten kadın güvende hissettiğinde ve yargılamayacagina emin olduğunda içindeki çocuğu özgür bırakır. Bunu da sadece o adamın yanında yapar
Ben yapıcı insan seviyorum. Sorunlara benzin yerine, su döken cinsten.
Birde tok evin kızı olacak ki, kolay doysun.
Görmüş, geçirmiş aile önemli.
👏🏻
Sen aslında kötü bir şey yapmıyorsun, sadece fazla uyum sağlamaya çalışıyorsun 🫂
Erkekler genelde tek tip kadın sevmez; hem akıllı, hem zaman zaman çocuksu hal çok çekicidir aslında 😊
Eşin seni “ağırbaşlı” halinle seviyor olabilir ama sen çocuksu yanını tamamen bastırırsan mutsuz olursun.
Yavaş yavaş, küçük jestlerle o yanını da göster; mesela espri yap, oyunbaz bir yorum yap, hafifçe şakalaş 🎈
Onun tepkisini izle, büyük ihtimalle o tarafını da sevmeye başlayacak. Denge güzel; ne tamamen çocuk, ne tamamen ciddi ol.
Cevap
7Cevap
Çocuksu kadın severim. Enerjik , eğlenceli. Benim yanımda rahat olmalı. Siz rahat değilsiniz gibi sanırım.
Cok cocuksu olmak gozunde kucuk dusurebılır ınsanı o yuzden agır olmaktan yanayım
Dozunda olması iyidir. Tabii ki ağır başlı da olunmalı.
Her erkek kendine göre kadını sever. Kendin ol.
Ben ağırbaşlı severim
guzelmis
Ne guzel
Cinsel uyumunuz iyi mi?
İdere
İdare
Sen mi daha isteklisin?
Yes
Gizliden çıksam yazar mısın?
Nayn
Kötü niyetli bir konuşma olmayacağına söz veriyorum
Güzel bir sohbet olacaktı 😢