Nasıl olsun?
Sorumu beğeninde mutlu oliim <3
Sorumu beğeninde mutlu oliim <3
Akıllı leb demeden leblebiyi anlayan dürüst doğrucu özenli vücut temizliğine bakımına dikkat eden eşiyle toplum içinde gözleri ile bile anlaşan ön yargısız geçmişi yetiştirilme tarzı düzgün psikolojik sorunu olmayan zengin fakir farketmez aşık olmayı bilen bir kız derim. Fiziki olarak Allah nasıl kader çizdi nasip ettiyse öyle olsun derim.
Cevap
67Cevap
kendisi gibi olsun rol kesmesin..
başkasına benzemek için çabalamasın.. kendisi olması elzem
Böyle olsun,
Hayatımda mutlaka bir erkek olmalı demeyen,
Sevgilimle mutlaka evlenmeliyim demeyen,
Güçlü,
Temiz,
Zeki ve pratik zekası gelişmiş olan,
Doğal olan,
Yaşam enerjisi yüksek,
Erkeği elde etmek için strateji uygulamayan,
İnatçı olmayan,
Çocuksu,
Duygularını açıkça ifade eden,
" Hayır " demesini bilen,
Dürüst.
Böyle olmasın,
Evet bazı kadınlar,
Şahsen benim kadında " düşman " olduğum şey kadının cinsiyeti değildir. Benim düşman olduğum şey, onun okumaması, düşünmemesi, üretmemesi, hep hazıra konmak istemesi, anasının babasının evinde buluğu konforu hayatındaki adamdan fazlasıyla istemesi, bir cacık olmadığı halde kendisini dünyanın merkezine koyması, elinden hiç bir şey gelmediği halde iş yapan adamı beğenmemesi ve hiç vermeden sürekli istemesi, istediği şey olmadığı zaman da terör estirmesi.
Düşüncelerimi söylemek istedim...
her erkeğin aklındaki kadın profili farklıdır, bana iyi gelen sevdiğim güzel konuşan güzel düşünen eğlenceli anlayışlı onunla geçirdiğim zamandan mutluluk duyacağim bir kadın
parmaginda oynatacagi zeki olmayan sozunden cikmayacak köle ruhlu sessiz sedasiz helal sut emmis adriana lima tipli kiz😅😅
Erkekler olarak toplu bir karar almadık bu konuda. eğer öyle bir beklentin varsa diye söylüyorum.
Ama şahsen daha dominant kızlardan hoşlanıyorum.
Sempatik güleryüzlü ve insanlara karşı önyargılı olmamasi yeterli ☺️
bütün erkekler adına konuşamam fakat kendi adıma söylersem
sakin fakat benden daha fazla anlatacak şeyi olan, ben anlatırken de dinleyen insanlar hep ilgimi çekiyor.
Tam olarak bunun gibi vücudu ve yüzü olan kadını arzulatici buluyorum ben
böyle bir şey yok her erkek çok farklı bu sorunun cevabını bulamazsın ona gorede kendini bir erkeğe göre ayarlayamasin
Ben bana sadık sevgisine inandığım ve bunu bana gösteren kadını severim bunlar olsun diğer her şeyin üstesinden gelinir
Kendine güvenen ayakları üstünde duran güçlü kadınlari severler
Neyimi seviyor değil, nasıl seviyor bunu araştırın.
Kisitlamayacagim ve beni de kısıtlamaya bir kadın tercih ediyorum.
Güçlü olsun, zeki olsun, okumayı sevsin. Soru sormayı sevsin. Gülmeyi sevsin. Hayvanları çok sevsin.
her erkeğin hoşlandığı bir kadın prıfili, fiiziği ve karakteri vardır
Geneli süslü ve havalı tipleri sonrada ağlıyorlar bütün kızlar egolu diye..
uzun boylu zayıf büyük ayaklı kızları çok severim bayılrım canlarmm
Ben Normal güzelliği olan kendine bakan tırnaksız hijyenine dikkat eden iğrençlik yapmayan makyaj yapmayan küfür etmeyen gözü orada burada olmayan En önemliside NAMUSLU NAMUSUNU KENDİ VE ALLAHI İÇİN KORUYUP KOLLAYAN HANIMLARI SEVERİM SAYGI DUYARIM
Kişiye göre değişir belli bir kalıba koyamayız ama genel olarak fiziki yönden zayıf ve güzel kızlar ilgi çeker
En İyi Cevap