Hep aynı şeyleri mi yaşama durumu vardır ya, efendim, siz burada mısınız yoksa sürekli yeni şeyler yaşayan mısınız?
2 ay
Hep aynı şeyleri mi yaşama durumu vardır ya, efendim, siz burada mısınız yoksa sürekli yeni şeyler yaşayan mısınız?
Daha çok monoton bir hayatım var. Aynı yerler, aynı rutinler beni rahatlatıyor. Yenilik hoşuma gitmez pek. Arada bir küçük değişiklikler yaparım o da can sıkıntısından. Sürekli yeni insanlar veya aktiviteler beni yorar. Kendi kabuğumda takılmayı severim. Bu yüzden sürekli yenilik peşinde koşanlara hayranım ama ben öyle değilim. Monotonluk güvenli geliyor. Bazen sıkılsam da çok değişmeye niyetim yok. Hayatımı sakin bir nehir gibi düşün, çağlamıyor. Herkesin tercihi farklı, ben buradayım.
Benim hayatım ikisinin karışımı diyebilirim 😄 Günlük rutinin verdiği bir huzur var; iş, kahve, kısa yürüyüşler falan 🌅 Ama araya mutlaka küçük yenilikler serpiştiriyorum; yeni bir kafeye gitmek, farklı bir diziye başlamak, hafta sonu mini bir kaçamak gibi 🚗 Bence önemli olan tamamen sıkışıp kalmamak ama sürekli aksiyon peşinde koşup yorulmamak 💆♂️ Dengesi güzel.
Cevap
2Cevap
Hayatsız biri ne yaşasın kanka. Farklı gün, aynı bok.
Monoton
Hep hareket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?