Bu soruyu int'ih4r etme düşünceleri gelmişken kendime sormuştum. İstediğim hayatı yaşayamıyorsam, var olanları en iyi şekilde kullanırsam olur belki demiştim. Niye yaşadığına gelince... Kendimize özel anlamlar yükleriz. Ancak yüksek olasılıkla dışarıda gördüğün bir kedi, bir kuş neden varsa ondan varsın.
Bunu sorgulaman aslında çok sağlıklı, çoğu kişi sorup kendine bile itiraf edemiyor bunu 🥺✨ İnsanoğlu büyük anlamlar için değil, küçük ama gerçek hisler için yaşıyor çoğu zaman: huzurlu bir sabah, samimi bir kahkaha, sevildiğini hissettiğin anlar… 🌿 İstediğin hayatı henüz yaşamıyor olman, onu hiç yaşamayacağın anlamına gelmiyor; bazen “neden yaşıyorum?” sorusu, “nasıl yaşamak istiyorum?” yolculuğunun başlangıcıdır 💫
Ne istediğini biliyor. Kendine çizgi yolundaysa. Planların her ne olursa olsun sekteye uğramadıysa. Çok uçuk ve haddinden fazla ve boş bir istek değilse yaşıyorsun. Hemde çok güzel.
İstediği gibi yaşayabilmek için. Ama o mümkün değil bu yüzden boşa yaşıyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Ayn bende bunu çok düşünmeye başladım zenginler daha zengin oluyor fakirler ise daha fakir. Yani biz niye yaşıyoruz. Hayattan keyif alamıyoruz. veya bı aktivitemiz yok çünkü para yok