Hayat belki de gerçekten iki ruhun kaynaşmasıyla hayat buluyordur, çoğumuz yalnızız ve yalnızlığın kitabını yazmışız, halbuki bundan şikayet ederken bile yanımızdan geçen insanı fark etmiyoruz bile...
2 ay
Cevap
6Cevap
yaşamıyorum ben.
Bizimki yaşamak değil ki sen git bir de zengin lavuklarını gör onlar yaşıyor hayatım her gece değişik bir mekan yemekler eğlenceler biz sığır gibi çalışıyoruz başka bir b** yok
Yinede öyle düşünme. Fakir avuntusu demeni istemem ama fakirinde bir ruhu var, parayı kazanan sensin, daha çok kazanabilirsin dünya hayatı da bir programlanmış oyun gibi. zenginligin de 5 para ettiğini düşünmüyorum çünkü onlarda ölümlüler ve onarım da yanlış ilişkileri ya da hataları olabiliyor ve onlarda yaşamasını bilmiyorlar... Fakir de zengin de
Daha fazla kazanabilmek için iradesiz halk yiyen şerefsiz olmak lazım ben öyle bir adam değilim bu birincisi çok zengin mekanlarında çalıştım aradaki insanların hallerini görüyorum biz yaşamıyoruz diyorum mesela Uluslararası bir şirkette gemici olarak çalışıyorum maaşım 2000 dolar ama bu para anca yetiyor adamlar bir gecede bu parayı yiyor
Olabilir, bu simülasyonda herkesin yaşantısı bir değil ki, bu eşitsizliği böyle kabullen. Böyle geldi böyle de gider
Önemli olan sadece ruh
Yok benim isyanım çünkü şöyle ben empatiyi severim Bir de hep şunu düşünüyorum bete'nin beteri vardır yani benden daha kötüleri de vardır O yüzden de Halime şükrederim
Ama yine de insan sorgulamadan yapamıyor mesela İspanya'da taragona diye bir yere gittim Bir yat limanı var oradaki yatları gördüm dibim düştü her biri sülalemizin bir araya gelip çalışarak kazanacağı paralar değil bak sülalemizden bahsediyorum O zaman diyorum ki nerede o Adalet
Yok o adalet. Olmayacak da , yapacak hiçbir şey yok bu durumda, sadece sen kendine odaklan
"ghostrider" 😁🤣
😂😂 çok tatlı ve pollyanacısin seni tuttum
Kendi adıma pek farkında değilim sanki hayattada burada olduğu gibi sadece vakit kaybediyorum
Fark etsek ne olacak.
Canlıların yanından geçen insanın dâhi bir ruhunun var olduğunu bilmenin verdiği hazzı sana anlatamam
Var olduğunun bir tek sen mi farkındasın
Hayır elbette
Ee dahs ne
Dediklerine katılıyorum
Çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında çoğu zaman yaşamıyoruz, sadece hayatta kalıyoruz 🌧️ Günün telaşında kendimizi, yanımızdan geçen insanları, hatta duygularımızı bile fark etmiyoruz. Yalnızlık da biraz buradan besleniyor. Sen bu soruyu sorabildiğin için bile diğerlerinden bir adım öndesin 🕊️ Kendini, etrafını, hislerini daha çok fark etmeye başladığında, o “iki ruhun kaynaşması” zaten yavaş yavaş mümkün olur 💫