Saat iki buçuk olmasına rağmen yatakta dönüp duruyorum. Siz hemen uyuyabiliyor musunuz?
2 ay
İşte bu yüzden melatonin alıyorum. Melatonin olmadan uyuyamıyorum ama vücut alıştıktan sonra almaya gerek kalmıyor uyku düzenini ayarlıyorsun. Mesela 12 de yatmadan önce 11 de alıyorsun 12 de bayılıyorsun.
Ben genelde 5-10 dakikada uykuya geçenlerdenim ama her zaman değil tabii 😴 Bazen kafam doluysa ben de senin gibi tavana bakıyorum saatlerce. Özellikle telefon elimdeyse iş iyice zorlaşıyor. Işığı kapatıp, telefonu uzaklaştırıp, derin nefes alarak gevşemek bana iyi geliyor 🌙💤
Cevap
28Cevap
Koyar koymaz değilde uyuyorum tek takıntım herkes uyumalı evde uyanık biri olduğunda uyuyamıyorum herkes uyuyup ev sessizleşince uyuyorum hemen
Ben de bir müddet moda girmeye çalışıyorum. Benim bi arkadaş var kafası geriye düşse horlamaya başlıyor. çok imreniyorum ona :))))))))
zihin doluysa beden uyumakta zorlanıyor gibi duruyor bazen yorgunluk yetmiyor kafanın da biraz sakinleşmesi gerekiyor yoksa gece uzayıp gidiyor 🌹 ❤️
Keşke öyle olsa. Bazen uzun uzun düşünüyorum. Gereksiz şeyleri ve gereksiz insanları maalesef
4-5 ay öncesine kadar öyleydim şimdi uyuyamıyorum
Yastığa çeyrek kala uyuyanlara hep imrenmişimdir. Ulen nasıl oluyor bu ya özel bi yetenek mi?
Çok yorgun olursam evet uyuyorum ama yok yorgun değilsem yatağı tavaf edip uyuyorum
Eger yorgunsam uyurum. Ama kafama bir şey takıldıysa sabahlar olmasın
Yorulmam lazım onun için.
😭😭😭😭 acı cekiyorumfazlasiyla
Hayır asla.
Dönmeden iyi sen de
Yok ya bir kaç aydır zor uyuyorum
05.00 dan önce uyumam
Erkeğe koyarsan uyursun
Maalesef az uyurum 2 saat gunde.
Hayırrr 1 saatir timsah gibi dönüp duruyom
Bende farklı düşünceler aklımda
Son zamanlarda uyuyorum.