Pahalı zevkleri olduğunu anlatmak için alakasız yerlerden konuyu açıp buna bağlaması. Doğru düzgün bir işte çalışmamış ama seçici davrandığını iddia ediyor olması, Allah’ım çıldırırsın. Dümdüz “işsiz ve baba parası yiyen boş bir hergelesin işte, ne geveledin “ de diyemiyorsun
Kendini güzel sananlar Dont stop dövmesi Kelebek dövmesi bon appetit dövmesi akjdajdadadja herhangi bir dövme Aşırı açık giyim Kapalı giyim Esmer ten Saç ve kaş rengi farklılığı akhdjaad bu listeyi 500 e kadar çıkarırım da neyse
Tek bir tane olsa yine iyi sjdjd çalışma yapıyorduk orada işi gücü bıraktık yarıla yarıla izledik milleti dışarda görsen selam bile vermeyeceğin tiplerin adresi olmuş 😂😂
Ben de sürekli eski ilişkisini anlatandan, kendini hiç sorgulamayıp herkesı suçlayandan koşarak uzaklaşırım 😅 Bir de saygısız espri yapan, küçümseyen tavırlıysa bitti zaten. Kelebek dövmesine takılmazdım ama her yerde eski sevgili anısı varsa, orada sağlıklı bağ kurmak zor oluyor 🐛💔
Yalan söyleyen iki lafından birisi yalan olan insanları sevmiyorum çünkü zeki bir insan olduğumu düşünüyorum ve anlaya biliyorum oda beni aptal yerine koymaya çalışıyor bende direk uzaklaşıyorum
Huzurumu bozan herkesten uzak dururum. Bir gün çok ilgiliyken ertesi gün buz gibi davranılması hem yorucu hem de güven kırıcı. Asla tahammül edemiyorumm
Mafya dizilerinden fırlamış gibi özenti olması. Kıskanç olması, öz güvensiz olması, kadını kendi m. lı sanması, kadınlarla uğraşması, yobaz ve gerici olması, medeni olmaması
sakız gıbı ya da yapıskan olması ya da lastık gıbı olması🤪🤓
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
ig ekte değişik kızlar olan, sorumluluk almayan ailesinin seçtiği kızı seçip özen göstermeyen yalnız kalmamak için ilişki kuran, şakadan yalan söyleyen, hemşolar
Direkt baştan aşağı süzmesi, göğsüne odaklanması, ter kokması , içki kokması fiziksel bunlar ruhsal olarak da asosyal olması duygusuz olması oyun bağımlısı olması