Karşı cins hangi hareketiyle sizi etkileyebilir?
Zekası ile
Güzelliği vs yakışıklılığı ile
Fiziğe
Ses tonuna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşı cins hangi hareketiyle sizi etkileyebilir?
Zeka seviyoruz okey ama daha özele inelim. Çok küçük ayrıntıları bile hatırlıyor olması "aman be yiğidim" dedirtiyor😅 bir de merhametli olsun, tadından yenmez
Sırasıyla l,
1. Güzellik
2. Fizik
3. Ses tonu
4. Tercihen zeka (İlk üç kriter tamamsa g. rzekalı olsanız ne yazar. Beyninizle seks yapacak değilim.)
Cevap
13Cevap
Ben bana olan aşkına tav olurum ve karakterine tav olurum. baskın sert ama duygusal ve eğlenceli de olmalı bir de olgun ve mantıklı.
Aynen öyle bende karakterine tav olurum. Beni karakteri güzel ise baya etkiler birde eğlenceli biri ise. Çünkü kendim öyleyim karşımdaki insanında böyle olmasını isterim..
Zeka beni etkiler hemde çok en önemli etken benim için
Aynen zekası benide etkiler. Karşımdaki insanın dış görünüşü olduğu kadar zekası ve zeki oluşuda beni etkiler diye düşünüyorum. Birde dış görünüşüne çok etkilenen biriyim diye düşünüyorum.
Sporu seven biri olmasına ve zeki biri olmasına
Aynen herkes ister hayatında zeki birinin olmasını. Aynı şekilde bende zeki biri olduğum için zeki birini isterim. Onun dışında karakterinin güzel olmasını isterim. Dış görünüşün falan öyle işte.
Zeka dışında her şeye tav olabilirim zekası fazlaymış falan beni etkilemez bunlar
zeka dışında şefkat dolu her biri hareketi etkiler.
Mesleki deformasyon yüzünden olsa gerek biçim işlevi izliyor
Ondan başka karşı cins bilmem ben onunda bi gülüşüne tav oldum zaten ☺️
Aynen zaten sevdikten sonra gözün ondan başka hiçkimseyi görmez diye düşünüyorum ben. Ben aşık olduysam herşeyine aşık olurum bir insanın. Bu karakteri olur dış görünüşü olur zekası olur ne bileyim..
Sevdikten sonra sana sinirleşine bile aşık oluyosun seni sahiplenmesine kıskanmasına herşeyine ☺️
Gerçekten kibar bir beyefendi olmakla birlikte alfa olması
Fiziği çok önemli ama zekası daha önemli ama
Şuh tavırlar, dişil enerji🤒🔥
Fiziği güzelse anında yükseliyorum :D :D
Beyin lobu xd
Dinlemeyi ve iletişim kurmayı bilene.
Zeka diyen 12 kız yazabilir mi yks 2023 5733. sü oldum :)
Zeka
Güzelliğine
Her şeyine
Aynen bende öyle. Eğer sevdiysem veya hoşlandıysam herseyinden etkilenirim. Örneğin bu huyu olur dış görünüşü olur zekası olur fiziği olur. Yani herşeyi beni etkiler diye düşünüyorum.
Ses tonu, zekası, merhameti, utanması.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?