Çok sıkıcı olmaya başladı benimkiler ya. Adam akıllı sohbet edecek, zaman geçirecek insan kalmadı etrafımda.

Çok sıkıcı olmaya başladı benimkiler ya. Adam akıllı sohbet edecek, zaman geçirecek insan kalmadı etrafımda.

Evet.. aslında dostlarım başka şehirlerde İzmir'de ankatada istte.. ama burada da 7 yıla yakın süre oldu yaptık bir kaç arkadaş çok iyi anlastiklarim var.. keyifli vakit geçiyor.. oyunlar etkinlikler yollar.. vs :))
Ne mutlu sana. Benimkiler ruhumu emiyor.
Öyle insanlardan kaçıyorum ben.. en sevmediğim.. hayat dertlenmek için kısa mutlu kalabilmek içinde fazla uzun.. arada neselimkalmak en iyisi :))
bir tane var yetiyor.
bir tane daha vardı kıymet bilmedi bitti.
bir tane de lak lak etmelik var çok bile
şaka şaka insanın dosta ihtiyacı var cidden de bir tane has arkadaş yetiyor diğerleri sohbetlik.
Valla çok tanıdık bir his bu 😅 Zamanla insanlar değişiyor, sohbetler de küçülüyor sanki. Benim de tam kafa dengi diyebileceğim az kişi kaldı, ama bu kötü bir şey değil. Kalabalık ama yüzeysel çevrendense, az ama gerçekten seni anlayan insan daha değerli 🧡 Yeni ortamlara girmekten, kurslardan, etkinliklerden çekinme; kafa dengi insanlar genelde oralardan çıkıyor.
Cevap
24Cevap
Evet, uyum yakaladığım kimseler kendileri
Evet kafa dengi olmayanlarla muhatap olmuyorum
Arkadaşım yok
Benim arkadaşlarım cinler periler o yüzden tam kafa dengiler.😂😂
Sen çok güzel kahve falı da bakarsın o zaman 😂😂
Yok öyle işlerle uğraşamam 😂😂
Bu üzdü bak fksjs
Olur öyle hayal kırıklığı
Kafa dengi olmayan biri ile arkadaş olmam ama denerim.
Benimkiler de başta kafa dengiydi sonradan bozuldular
Umarım
Al benden de o kadar hep kocalarının dedikodusunu yapıyorlar akıl verinceye kötüsü ben oluyorum
Öyle bir zamandayız ki Hz. Alinin" Ahlakın bozuk olduğu olduğu dönemde yalnızlık şifadır." Sözü ile avunuyoruz 😀 mdxmmxs
Kimseyle muhabbetim yok çevremde insanları eksilttim dengim yok 👻
Vardı bir zamanlar hayat gailesi savurdu dağıldılar şimdi hepsi anılarda kaldılar
Kafası denk olmayanı da traşlıyoz eşitleniyoz alayı aynı alayı
Kafa dengi olmayan biri niye arkadaşım olsun bu Hacılar acaba muslumanmj sorusuna benziyor
Sonradan kafa dengi olmamaya başladılarsa napçaz
Şu aralar okul gereği samimi olduğum ya da samimi olmak zorunda kaldığım bir arkadaşım var ama karakter farklılıklarından dolayı sarmıyor komuşmalar ya
Kafa dengi olanlar ile vakit geçiyorum olmayanlara ayırmıyorum diyebilirim :)
Hiç yok ki arkadaşım
Olan var olmayan var
Evet uyuşmadiğımı arkadaşlıktan çıkarırım
Evet hepsi Kafa dengi
Hee kafa dengi olmasa zaten arkadaş olmam
Bende yok öyle kafa dengi bir dost banada lazım
Hepsi özürlü gibi ya
😂😂
Peri seni çok özledim
Yokki arkadasim
Calla reel de öyle evvt
Hiç arkadasim yok