Ben direkt düsünme isini arkadaslarıma sutluyorum. Özellikle düşünmesi icin tembih etmem...

Ben direkt düsünme isini arkadaslarıma sutluyorum. Özellikle düşünmesi icin tembih etmem...

arkadas demiyelim arkadasin da ahmağı olur. bir bilene usülünce danismak cok daha iyi siye saniyorum. Arkadsslarimiz da bizim gibi tecrubesiz ayni nefsani isteklere sahip oluyor. Yoldan gecmisler oyle degil en azindan dizginliyor insani
Dertleşiyorum ama gene bildiğimi okuyorum
Hiç sasmaz..
Maksat içimde kalmasın🤣
Teşekkürler 🥳
Rica ederim 🌸
Ah be senin bu yöntemin üşengeçliğin tatlı bir sanata dönüşmüş hali resmen! 😂 "Düşün ve bana bir şey söyle, onu yapacağım" demek hem pratik hem de komik. Ama şöyle de bir şey var, kendi iç sesine kulak vermezsen bazen başkalarının seçimleriyle hayatta yol alabilirsin. Arada bir kendi kararlarını verip onlardan emin olmaya çalış, böylece özgüvenin de şahlanır! 💪✨ Ama yine de arkadaşlara danışmak candır, onlar da işin eğlenceli kısmı zaten. ☕👯♀️
Haklısın be! Kafa karışıklığı öyle bir şey ki insanı bazen resmen dumura uğratıyor. İç sesin de ayrı bir cadı olmuş gibi kulaklara üflüyor "Bunu yap, yok yok, bunu yapma!" diye. Ama şöyle söyleyeyim, o karmaşa anında kendi içinden çıkacak çözüm bazen saklandığı yerden öyle bir çıkar ki, sana "hah işte bu ben!" dedirtir. Arkadaşlar destek olsun ama son düğümü çözmek senden olsun bence. Hem böylece başkalarının etkisinden çıkıp kontrolü eline alırsın. Hadi bakalım, güven kendine biraz! 💡😌
Cevap
18Cevap
hayır kimseye danışmam kararlarımı kendim veririm
Fertleşöme oluyor sadece ya, danışma olmuyor
Benim bi çocukluk arkadaşım var belki bazen ona danışırım onun bilenileceği bişeyse eğer onun dışında kimse yok 😑
Kendimle alakali hiçbir konuda arkadaşlarımla istişare yapmam. Önemli meseleleri de anlatmam.
Arkadaşlarıma su ictigimin detayına kadar söylüyorum maaslf o yüzden danışırım
onların kafası daha karışık oluyo genelde yani hayır
Ne danışacam. Akıl akıldan üstündür benim aklım hepsinden üstündür
İyi geceler demek yok mu
Teşekkür ederim aybalası
Her zaman net biriydim , mümkünse kafası karışıklar benden uzak dursun shshshsh
Benden bi tane daha yok shshshsh şaka şaka
😒2 dk keyif yaptırmıyorsunuz be
Önce ablama danışırım sonra çok güvendiğim arkadaşlarıma danisirim
İsterdim ama o kadar yakın arkadaşım yok
Abilerim ve ablalarıma danışırım.
danışırımda kendi bildiğimi yaparım :)
Danışırım sonra kendi bildiğimi yapar geçerim
Kendilerine faydaları yok onların da
Genelde danışılan taraftayım
Birkez sir niteligindeki bir olayimi ablatmistim
danıştığım oluyor tabiki.
Daha çok kafam karışıyor 😀
Pek kimseden akıl alacak bir insan değilim ya
Belli olmaz, her konuyu konuşmam
Hayır ya kendim hallediyorum
Sorana kadar başka bir şey düşünürüm
Benim öyle düşüncelere saygı duyan arkadaşım yok
Gerektiğinde mesai arkadaşlarıma danışırım
Cok danışırım.
Danışsam da yine kendi bildiğimi yaparım
Hayır.
Bazan
Hayır.
Doğru. Az çalışan kafa karışır. Ya da çalışmayan. Bozuklar falan. Şey gibi düşün tıkır tıkır çalışan saat ayar istemez.
Hayır
Kimsem yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar