adam cümle kurmayı bilmiyor resmen, tek kelime ediyor o da anlayabilseniz artık (genelleme yapmayayım bazı diyelim)
2 ay
adam cümle kurmayı bilmiyor resmen, tek kelime ediyor o da anlayabilseniz artık (genelleme yapmayayım bazı diyelim)
Yüce Rabbim bir yerden alıyor başka bir yerden veriyor işte yapacak bir şey yok.
Ben çok yaşlı değilim hani orta yaşlıyım ama şu ana kadar bana boş karakter diyen olmadı üzerime de alamıyorum sana iyisi denk gelmemiş benim gibi
Güzel yakalamışsın, evet bazı yakışıklılarda bu var 😅 Fiziksel olarak hep ilgi gördükleri için, çoğu zaman kendini geliştirmeye mecbur hissetmiyorlar. Sürekli ilgi görünce, sohbet etmeyi, emek vererek bağ kurmayı öğrenmiyorlar. Ama bu sadece “yakışıklılık”la açıklanamaz; karakter, aile, çevre, eğitim hepsi işin içinde 💬 Sen yine de dış görünüşe değil, sohbetine ve tutumuna bak 😉
Cevap
16Cevap
kişiden kişiye değişir bu durum bazı guzel kızlar da da aynısı oluyor konusunca soguyorsun asfsaf
Eee iki özellikte aynı kişide olsaydı yakışıklı olmayan kişiler yalnız kalırdı birinde dil olucak birinde görsel güzellikki düzen işlesin değilmi
Onlar M.. L olmasa biz aç kalırız. Evren dengeliyor :D
ben de genelleme sevmem ama bazı güzel kendine bakan kızlarla 2 şey konuşamıyorum nedense.
Demek ki yakışıklı değilim çünkü iyi konuşurum puahah
Tipe bakıp düştüğünüz için kendini geliştirme ihtiyacı hissetmiyor
Beni tanımayan kadınların ortak derdi bu yaa. Uzuluyorum...
Kitap okuma alışkanlığı sıfır - Asosyallik derecesi yüksek.
Sonuç..
Allah bir yerden alıp bir yere veriyor
Siz kadınlar mıknatıs gibi siniz
Demekki sana denk gelmiş Buda senin şansızlığın?
Çirkin erkeklerde ağzı iyi laf yapiyir
zeka önemli :)
Doğrudur
Bilmem
Boş derken biraz tanımlar misin
İçleri boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?