Bir adam yakışıklıysa her şey mübah, ne yaparsa yapsın hoş karşılanır. Ama boyun kısa, görünüşün sıradan ya da paradan yoksunsan, tek bir adımda bile "rahatsız edici" ilan edilirsin. Bu nasıl bir adalet? Kadınların "tatlı çocuk" diye nitelendirdikleri, aslında sadece fiziksel avantajlara sahip olanlar. Sevgi, saygı, içtenlik mi? Bunlar sadece boş laflar! Çirkin ya da kısa biriysen, gözlerinde varlığın bile rahatsız edici oluyor. Bu kadar çarpık, adaletsiz ve bencil bir dünyada, gerçek aşk ve sevgiye yer yok!
01 Yorumla- 1 yıl
Kadınların bugün partner olduğu, sevgili olduğu ya da evlendiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değil, yakışıklı da değil, cesur erkekler de değil, zeki adamlar da değil. Tek ortak özellikleri tavuk b. ku gibi önlerine gelen kadına yapışıp boşboğazlığa dayanan date metotlarıyla yürüdükleri 10 kadından 1 tanesini düşürmeyi başarı öyküsü sanan müptezeller olmaları...
Bunu neye dayanarak söylüyorum. Bu ülkede güzel bile olsa her kadına yetecek kadar zengin, yakışıklı ya da uzun boylu adam yok.
İkincisi; kadınların bir kısmının kendine saygısı yoktur, bir kısmı aptaldır, bir kısmı da güzel olmadığı için VIP alıcısı yoktur. Bundan ötürü az sayıda üst değer kadın vardır ve bunlar da doğal olarak üst değer erkeklerle olurlar. Geriye kalan çoğunluğun yanında gezdirdiği erkeklerin hiçbiri senin tasvirini yaptığın kadar zengin, yakışıklı ya da uzun boylu prime adamlar değildir.
En İyi Cevaplar
1 yılYorumları okudum da soruya herkes aptalca tepkiler verip soru sahibini linç etmeye çalışmışlar. Gerek yok ki böyle şeylere. Fikir fikirle çürütülür. Hakaret ya da ad hominem yaparak değil.
Sorunun cevabına gelecek olursam...
Tip ile karakter arasında bilim dünyası, bugüne kadar herhangi bir korelasyon ya da nedensellik tespit edememiştir. Bu konuda herhangi bir istatistiki çalışma da yoktur. Bazı bireysel düzeyde araştırmalar olsa da elde edilen sonuçlar iddia ve varsayım düzeyinde kalmıştır.
Sonuç itibariyle tip karakteri, karakter tipi belirlemez. Tip genetik bir altyapıya dayanırken karakter ise daha çok bireyin ailevi ve toplumsal çevresi içinde oluşup şekillenen sosyolojik bir olgudur.
Popülasyon içinde yakışıklı/karakterli, yakışıklı/karaktersiz, tipsiz/karakterli, tipsiz/karaktersiz bütün kombinasyonları kozmopolitik bir dağılım içerisinde görmek mümkündür. Bu arada tipi orta skalada olan insanlar bu demografik yapının da dışındadır onu da belirtmiş olayım. Onlar tipsiz ya da yakışıklı olarak değerlendirilemez.
İkinci bir konu şahsi düşünce ve bireysel deneyimlerin bu tip bir yargıya varmana sebep olmuş olabilir. Bunun da en önemli sebebi HALE ETKİSİ'dir. Yani fiziksel özelliklerini beğendirdiğin kişinin bedenine tüm iyi ruhları giydirmek... HALE ETKİSİ dediğimiz şey 21 gün süren bir yanılsamadır. Bu soruda yaptığınız genellemenin kaynağı da olabilir.
Konuyla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir.
20 Yorumla
1 yılBu genellemeyi dayandırabildiğin bir bilimsel kaynak var mı? Eminim yoktur.
Karakter tiple olsaydı, tarihte Reinhard Heydrich ya da Ted Bundy gibi insanlar ‘iyi’ sayılırdı. Oysa biri Holokost’un mimarlarından, diğeri onlarca kadını katletmiş bir seri katil. Dış görünüşün karakterle doğrudan bir bağı yok. Yakışıklılık ya da güzellik, bir insanın iç dünyasının aynası değildir.”1627 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur özel fikrin olabilir. O zaman 'hep' gibi genelleyici ifadeler yerine cümlenin sonuna 'bence' demen daha daha sağlıklı olur. Çünkü 'yakışıklı erkekler hep daha karakterli oluyor' demek, tüm erkekler ve tüm durumlar için geçerli mutlak bir yargı gibi duruyor. Bu da doğruyu yansıtmaz bir de önyargılara yol açabilir. Hepimiz kişisel deneyimlerimizi paylaşabiliriz ama bu deneyimleri evrensel gerçekler gibi sunmamak önemli.
- 1 yıl
@Valeriyax Tarihteki algılar farklı oluyor işte. Bundy, 1970’lerin beyaz, temiz yüzlü, düzgün giyimli erkek güzellik anlayışına büyük ölçüde uyuyordu. Bu özellikler, özellikle o dönem medyasında ve toplumun genel algısında "iyi biri" ile özdeşleştiriliyordu. Dış görünüşüyle tehlikeli biri gibi görünmemesi, insanların ona daha kolay güvenmesini sağladı. Ayrıca o zamanki karizmatik tavırları, insanlarla kolay iletişim kurması ve kendine güveni, fiziksel çekiciliğini daha da pekiştirmiştir. Bilgine.
- 1 yıl
Haklısın. Üstelik hapisteyken bile bir sürü kadının ona mektup yazması da cabası.
- 1 yıl
@Valeriyax Dış görünüşe bakarak karakter analizi yapmak, insanı kandıran en yüzeysel ve tehlikeli yanılgılardan biridir. “Yakışıklı erkek daha karakterlidir” demek, sadece bilim dışı değil, aynı zamanda mantıksız bir genellemedir. Bu, tıpkı “güzel kadınlar daha sadıktır” gibi absürt bir varsayım olurdu.
Günümüzden örnek mi istiyorsun? Buyur:
Armie Hammer – Hollywood’un yakışıklısıydı. Sonra ortaya çıktı ki kadınlara psikolojik şiddet uygulayan, yamyamlık fantezileri olan, sınırları hiçe sayan bir karaktermiş.
Oscar Pistorius – Dünya onu paralimpik kahraman olarak sevdi. Karizması, fiziği, medyadaki imajı vs. Ama sevgilisini öldürdü. Mahkemede soğukkanlı bir şekilde yalan söyledi, cinayetten suçlu bulundu.
Raffaele Sollecito – İngiliz öğrenci Meredith Kercher’in cinayetinde adı geçti.
Yeter mi? - 1 yıl
@halley26 Çok teşekkür ederim, haklı bulmana sevindim. Ve evet, kesinlikle öyle. Yüzeysel genellemeler, insanların gerçek karakterlerini görmemizi engelliyor. Bu da hem hayal kırıklığına hem de bazen ciddi mağduriyetlere yol açıyor.
- 1 yıl
@Apokalypsis Ne acı ki öyle. Seri katil olduğunu bile bile ona mektup yazanların olması absürt bir ironi. Sırf yakışıklı diye… İşte tam da bu yüzden bu ‘tip’ romantizasyonu toksik ve tehlikeli. Mantığı çöpe atmaktır bu.
- 1 yıl
@blue-world Çok mantıksız bir genelleme de olduğu zaten aşikar, yakışıklı erkekler daha karakterli oluyor demek, güzel kadınlar sadık mantığıyla da aynı kapıya çıkıyor ayrıca :)) Böyle saçma sapan genellemeler yapanların ortak savunması da benim görüşüm demek oluyor; yavrum senin görüşünse "bence, bana göre" yazarsın, anlarız. Ben bu tarz bir sav attığında, saçmalığına gelecek görüşler için karşı tarafı sorgulatma ve çürütme söylemine zemin hazırlıyorsun
Zeka çok önemli, hem erkekte hem de kadında YAKIŞIKLI/GÜZEL olmak sadece birer krema... - 1 yıl
Katılıyorum sana.
- 1 yıl
@halley26 Evet, onu ben de gördüm. Kendi görüşü olabilir ama "Yakışıklı erkekler hep daha karakterli oluyor" demek, bu bilinen bir gerçek demek. Cümlenin sonuna bir "bence", "bana göre" eklemek zor olmasa gerek :)) "Krema” benzetmesine bayıldım! Gerçekten öyle, krema güzel olabilir ama pasta içi boşsa kimse ikinci lokmayı almaz. Zeka, karakter, tutarlılık – asıl mesele bunlar. Destek için çok teşekkür ederim, tam nokta atışı yapmışsın 💯
Ayrıca "zeka" demiştik ya, biri yine yazmış; "Genele vurursak yakışıklı erkekler düzgün karakterli oluyor" diye. Gerçekten bu cümle bile zekanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. - 1 yıl
@Valeriyax genele vurduğun kişi sayısı ne kadar sığsa artık, aklında kalanlar böyle bir yargıya varıyorsun. Ya da ne kadar çok hayatına giren yakışıklı olmuş ki, hepsi sende birer iz bırakmış geçmiş
m 1 yılMesela @Semih6934 yakışıklı ama sevgilisi yok buna ne demeli adam karakterlide 😂 illa seri katil felan mı olması lazım bu adamın arkadaş 😂
- 1 yıl
@Apokalypsis Çok teşekkür ederim 🤗✨
- 1 yıl
@halley26 Değmez, inan. Duvara anlatsan çoktan anlamıştı bile. Bırakalım neye inanmak istiyorsa inansın.
- 1 yıl
- 1 yıl
@halley26 Çok rahat gördüm hem de :D
- 1 yıl
@halley26 Ne demek, rica ederim, ben de çok teşekkür ederim mantıklı düşünceniz için. 😊❤️ Keşke herkes böyle mantıklı yaklaşabilse bu genellemelere...
- 1 yıl
@0_Nyks_0 Teorin doğru çıkmadı. Kendi kendine gelin güvey olma.
Bana bilimsel kanıtlarla geleceksiniz aksi takdirde hiçbirinin geçerliliği yoktur benim için. Ama bir dakika bu iddianızı kanıtlayacak bir bilimsel veri, akademik araştırma da yoktu değil mi? Doğru ya! Neyse gerçekten yoruldum. Neye inanmak istiyorsanız inanın.
Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Onu ben de bilmiyorum ama birçoğu gerçekten de daha düzgün karakterli oluyor. Ve merhametli oluyorlar. Benim denk geldiklerim böyleydi.
41 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Neşemle geldim! Bence iç güzellik kesinlikle dışarıya yansıyor, ama dış görünüşle karakteri birebir eşleştirmek bazen yanıltıcı olabiliyor. Evet, yakışıklı biri özgüvenli olabilir ama bu, her zaman karakterli olduğu anlamına gelmez. Benim deneyimime göre; birinin enerjisi, samimiyeti ve içtenliği çoğu zaman yüzüne yansıyor ve emin ol, çirkin kalpli biri ne kadar güzel olursa olsun, o soğukluk gözlerinden okunuyor. Gerçek güzellik; gülümsemekte, gözlerdeki ışıltıda saklı! 🌸✨ Sen de enerjini ve güzel kalbini yansıt, çevrene ilham ol.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yansımaz ikisi farklı konulardır
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılLinç geliyor hazır mısın 🤣
Güzel/Yakışıklı olan arzulanır ve rahat bir ilişki hayatı sürer.
Yattığı yerden ona ilişki istekleri yağar. Bu da karşı cins konusunda bir tatmin yaratır. Aç kalmaz yani
Muhtemelen sen bu durumu daha karakterli olarak düşünüyorsun. Ki bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır. Karakter dış görünüşle %100 alakalı bir şey değildir ama dediğim gibi bazı durumlar bazı şeylere etki eder.
Aksini düşünelim Güzel/Yakışıklı olmayan insanlar hep karaktersiz mi 🤣 çok saçma değil mi?
50 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Bu senin hayatına denk gelen kişilerin durumlarıyla değişiklik gösterebilecek, tamamen rastlantisal kişilik halleri değil mi?
Bir insanın karakterini tipine göre indirgemek ve genlleyebilmek ne kadar doğru tartışılır. Yakışıklı birisinin ego durumu ve ilgi odağı halinde olması, onun için negatif detaylara zemin hazirlayabilir; yakışıklı olmayan birinin ise tercih edilmeme hallerine bağlı duygusal yoksunluklari, daha agresif ve karşı cinse düşmanca tavırlar sergileyecek eylemlere sebep sayılabilir.
Karakterin direkt tiple yorumlanacak, sayilan detaylarin ise tipe göre uyarlanacak hali bizi hep kandirir; çünkü insanin görünüşü çoğu zaman yaniltabilir.
20 Yorumla
1 yılOnu ben de düşünmeye başladım artık insanın kalbi hakkaten yüzüne yansıyor. Bir insanın yüzü saf tatlı gülüşü güzel verdiği enerji sevimli falansa yüreği de güzel oluyor. Nerede böyle bakışlarından anasının gözüdür bu kesin dediğin biri varsa o kişinin karakteri de kötü oluyor. Karakterinin sıcaklığı bakışlarına yansıyor insanın ben her zaman şunu savundum gözlerden geçen duygu asla yanıltmaz.
10 Yorumla
1 yılBen insanın iç güzelliğinin yüzüne yansıdığını düşünenlerdenim. Bir insanın kalbi nasılsa yüzü de öyledir.
425 Yorumla- 1 yıl
Bazı insanların kalbi ne kadar kötüyse, yüzü de o kadar kötü. Ne kadar çok estetik, işlem yaptırsalar da yine çirkinler, yine çirkinler, yine çirkinler. Çünkü güzel olmayan gözlerle bakıyorlar hayata, insanlara. Bir insanı güzel yapan onun huyudur. Bu insanlar kötülüğü, kötü insan olmayı, manipüle etmeyi kendilerine huy edinmişler.
- 1 yıl
Bu konuyla ilgili Semiramis Pekkan bir şey paylaşmıştı, onu görmüştüm aylar önce. Kadın o kadar haklı ki. Onu şimdi sana da gönderiyorum, izle canım. Tam da söylediğin konuyla alakalı bir şey
- 1 yıl
Ulan kendi tipini bile koymamissin buraya...
- 1 yıl
Nasıl yani? Kim reddetti @Lazjoker?
- 1 yıl
İşte o erkeklere olan güvensizlikten kaynaklıdır inanın. Her kadın sevmek, aşık olmak, bir erkeğe güvenmek ister @Lazjoker
- 1 yıl
Hayır, bu konuda yanılıyorsunuz @Lazjoker
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- 1 yıl
Bazı kadınların boy takıntısı var evet
- 1 yıl
Yooo herkes öyle değil. Boya takılmayan çok kadın var.
- 1 yıl
Evet sevgilimin boyu uzundu benden, ama boyunu hiç sormamıştım açıkçası. Benim için onun boyu değil kendisi önemli
- 1 yıl
Ben genel olarak erkekleri reddederim ki. Bu boydan dolayı değildir, yalnızlığımı sevdiğimle alakalıdır
- 1 yıl
Kimi reddetmişim? Sürekli sanki birini reddetmişim gibi davranıyorsunuz.
1 yılSana öyle geliyor. Benim çevrem de ki adamlar öyledir de... Sen bulamazsın kolay kolay işten eve evden gym giderler. cafeler de yatmazlar
28 Yorumla- 1 yıl
Takıldı sanırım kız. Beni tekrarlıyorsun 🤏
- 1 yıl
Yaş 21 de kütüphane de napıyon 😄 Okuyup doktor vs. olmuyucaksan kasma direk lise kpps ilerle zaten her türlü daha iyi memur olmak. bölümler meslek değil zamanını çalar
- 1 yıl
good gırl goood gırl 👉👌 mantıklı hareket. özel de 14 saat çalıştırırlar. maaşın bile gelir gelmez.
- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılO senin beynine yerleştirdiyin yakışıklı istekliliyi, yoksa yakışıklı daha karekterli diye bir şey yok
25 Yorumla- 1 yıl
Orta tipli diyonda biz çirkinler napak 🙂
- 1 yıl
eeee yakışıklı erkekte bilirki kız bulmak sorun deyil, birgün birinin tadına bakar yarının başkasının, o yüzden önemi olan karekter ve gerçekten güven vermesi gerisi boş
- 1 yıl
Şaka yapıyorum ya Avrupa gibi yerde yaşıyorum her taraf dolu, ayrıca tipimden de memnunum, beyenen bu halimle beğenir beyenmeyende şey olup gider
1 yılYakışıklı olanlar aklında kalmış olmayasın hanım kızımız
321 Yorumla- 1 yıl
Pp de bulunan adamın yakışıklılığını sorgulamıyoruz şu anda. Konuyla alakalı yorumunu bağdaştıramadım 🤣😂
- 1 yıl
Ortaya çürük bi olguyu karşımıza çıkarmışsın ee yani eleştiri yapmam gayet doğal
- 1 yıl
Dön bir aynaya bak önce insanları yorumlayacağına ve eleştireceğine profil resminden de belli zaten eğer gerçekten yüzün çok güzel olsaydı yüzünü telefonla kapatmazdın çekerdin çok özguvensiz bir kız olduğun için yüzünü kapatıp bacaklarını açmışsın affedersin yanii yüzünle yapamadığın ilgiyi primi fiziğinle yapmaya çalışmışsın ama hiççççç olmamış becerememişsin çünkü fiziğin de güzel değil puhahahaha xdjskdnxnbs😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅
- 1 yıl
Biz gayette kendimizdeyiz. Alt tarafı bir eleştiri yaptık. Eleştiriye gelemiyorsan eğer çürük bir olguyu soru olarak paylaşmazsın olur biter
- 1 yıl
Kızın fiziksel özelliğiyle dalga geçmen doğru bir hareket değil
- 1 yıl
Boş yapma yaaaa ne kadar boş konuşuyorsun aw qerizek@lı kız ben üzülüyorum mu dedim hem ayrıca senin merhametine mi ihtiyacım var? Saçma sapan konuşuyorsun? Benim hiçkimsenin merhametine acımasına ihtiyacım yokkk yüce rabbim Allahım yeterrrr banaaa neyse senin gibi bir vqlqtle daha fazla uğraşamayacağım ÖLDÜN ÇIK OYUNDAN ÇOCUK!!!
1 yılAslında daha karakterli değiller sadece sizler tipini beğendiğiniz kişinin karaktersizlerini görecek karakterde değilsiniz
15 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim iltifat için 😬
- 1 yıl
Yüzümü gizleyerek foto çekmişliğim yok en azından birileri gibi 😬😬😬😬
1 yılDev saçmalamışsın. En son reşit olmayan kızlara tecavüz eden bi ib*ne vardı bana göre değil de sizin yakışıklı diyeceğiniz bi tip. Yakışıklı katiller diye de aratabilirsin. Senin bu sanrının bir adı da var da unuttum şimdi. Güzel/yakışıklı olanın iyi sanılması
17 Yorumla- 1 yıl
HALE ETKİSİ deniyor ona
- 1 yıl
Sa*apık buz pateni yaz
- 1 yıl
Ne alaka
- 1 yıl
Konuyla alakası ne? Cevabını aldığını düşünüyorum.
1 yılİşi hala saçma sapan yerlere bağlıyorsunuz hala anlatamadık size bunun tiple veya cinsiyetle ilgisi yok ya karakterlisindir ya da karaktersizsindir böyle saçma genellemeler yapmayı rica ediyorum bırakın artık kabak tadı vermeye başladı her konuda aynı muhabbet
75 Yorumla- 1 yıl
Hanımefendi eleştiri yapmak gibi bir hakkım olduğunu sanıyorum zaten eleştirim içerisinde kendi fikrimi belirttim eleştiri kaldıramıyorsanız paylaşım yapmamanızı tavsiye ederim ayrıca ben size yönelik değil genel konuştum kuru kuru beni eleştirme demek yerine argümanınızı ve neden böyle düşündüğünüzü yazsanız daha sağlıklı iletişim kurabilirdik, iyi günler dilerim
- 1 yıl
Ne alakası var Allahım ya haha
1 yılÖnceden hiç böyle dusunmezrim yakışıklı erkekler her zaman daha karaktersiz diye düşünüyordüm ama aslında öyle değilmiş çirkin bir erkeğin beni aldattığını görünce aldatmayı gsç daha beter şeyler yaptığını görünce fikrim değişti
311 Yorumla- 1 yıl
Bence tiple alakası yok bunun
- 1 yıl
Bir tane çocukla çıkmaya başladım okuldan çocuk varya o kadar içine kapanık o kadar utangaçtı ki tipide iyi değildi resmen sivilce tarlası yani sonra ben bunla çıktım 2 sene sonra beni aldattı hemde 14 yaşındaki bir kizla
- 1 yıl
Yaa hayır 14 ne ya 14 jdjdjd
- 1 yıl
19 du
- 1 yıl
O bunun farkinda miydi acaba kız 15 yaşındayım demiş ama bişey farketmez tabi
Bazı yakışıklılar karaktersizliğin zirvesini yaşıyorlar egoistlik akıyo paçalarından Kendilerini beğenmekten etrafındakilere yukarıdan bakarlar 🙄
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet öyle tabii ki de ama bu herkes için geçerli olmayabiliyor 😅
Ben kalbinin güzelliğinin yüzüne yansıdığının kanısındayım düşüncelerin hislerin yaşam şeklin her ne kadar iyi olursa sende o kadar iyi görünüyorsun bir nevi beslenme gibi…
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece istatistiki veri olabilir. Bu sebeple genelleme olur.
Hülasa, iyi bir fiziksel görünüş özgüven verir. Edep sahibi olması kremanın üstündeki çilek gibidir.
Ama nüans farkı var.
10 Yorumla
1 yılYansır ama şöyle şimdi çok güzel bi kız düşünelim bu kız çok kötü fesat kalpli iğrenç düşüncelere sahip ağzı bozuk o yüzden göze çok çirkin gelir
Bi de ortalamanın altında bi kız düşünelim tertemiz çok iyi kalpli kibar çok güzel gelir göze
Aura ile alakalı olabilir 🌸13 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar genelde hep daha güzel oluyor zaten erkeklerden üstelik erkekler tipe bakıyor normalde hiç bir erkek sırf kalbi güzel diye çirkin bir kadına bakmaz erkek kadın farklıdır bunu artık anlayın lütfen
- 1 yıl
Benim yakın erkek arkadaşlarım bahsettiğin gibi değil 😮💨
- 1 yıl
Vallah benim çevremdeki ve sosyal medyadaki gördüğüm erkeklerin çoğu bu şekilde erkekler genelde dış güzelliğe bakar bekaret iman ahlak edep hepsi hikaye
Güzellik & Bakım konusunda 461 cevap paylaştı. Bence tam tersi. Çoğu müko tipim var diyip yemediği haltı koymuyor tipine güvenip. Yani nadirdir Kıvanç ve Kenan gibi olup birisine sadık kalan ve karakterli olan.
21 Yorumla
1 yılÇoğu yakışıklı erkeklerin karakterli olduğunu zannetmiyorum çünkü görüyorum bizatihi ama bazıları başka nedenden dolayı iyi aile terbiyesi ve aile yapısı ve benzerinden dolayı...
20 YorumlaBence kesinlikle evet ama insnaın ne aradığına da bağlı aslında mesela kimine göre * olan bir erkek dıştan çok yakışıklı durabiliyor yani güzellik göreceli aslında
20 Yorumla
1 yılbu dedigin tam tersi bir durum. asiri yakisikli erkeklerin cogu egolu olur, karaktersiz diyemem ama gereksiz kendilerini yucelttikleri kesin, bazen aldatabiliyorlar.
ama su da var ki maalesef cirkin (kusurlu gorunen) erkeklerin de bir kismi guzel bi kiz tarafindan sevilince gereksiz egoya dusup o fenotiple her halti yiyebiliyorlar. kapisir yani00 Yorumlaşu an buna gerçekten güldüm :D Yakışıklı erkekler hep daha mı karakterli oluyor? Bu genellemeye nasıl vardın sahiden, ya hayatına çok az sayıda yakışıklı birisi girdi ya da sallıyorsun. Asıl yakışıklı erkeklerin bir kısmı tam totoş oluyor, aldatma, karı kız peşinde koşmak, şişik boş ego; ne ararsan var
Tabii tipsiz erkeklerin hepsi de daha karakterli oluyor mu diye düşünenler olabilir, bu işin özü insanlıkta.
00 YorumlaKalplerinin güzelliği yüzlerine vurmuş çünkü. Çirkin işler yapanın yüzüde çirkinleşir zamanla
30 Yorumla
1 yılKızlar tarafından yakışıklı ve karizmatik görünen erkekler, genelde karaktersiz ve kolpadır, kim diyor karakterli diye?
30 Yorumla
1 yılrahmetli Yılmaz Güney adama çirkin kral derlerdi ama o karakterini değiştirmedi halkı ve dürüstlüğü ön plana tuttu güzellik ve yakışıklı olmak ve ona bir karakter biçmek görecelidir benim görüşüm narsist ve egoist insanlardan korkacak kaçacaksın yok her zaman söylerim yeter ki mayan iyi olsun mayası tutmayan ekmek bayağı olur
00 YorumlaÖyle mi oluyormuş? Benim bildiğim aile eğitimi, yaşam şartları etkendir bunda tabiki insanlar belli bir fıtrat üzeri doğuyor ama ben bu tezi doğrulayacak bir veri bulamadım hayatımda
10 Yorumla@0_nyks_0
Çünkü sizin gözünüzde sadece 1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin erkekler karakterlidir. Biz 1.80 den kısa erkekleri ne kadar karakterli olsakta karaktersiz olarak görürsünüz.
10 Yorumla
1 yılDimi
Ben de öyle düşünüyorum artık
Eskiden humanisttim yok öyle deyil yok yazık yok şansı yok derdim öyle değil ama insanın içi yüzüne vurur
10 Yorumla
1 yılSen öyle san. Hiç medya sektöründe çalıştın mı? Ünlülerle?
40 Yorumla
1 yılNe kadar güzel veya yakışıklı olursa olsun karakteri çirkin ise bana o kişi çok itici geliyor..
40 Yorumla
1 yılyanlış bilgi 100 de 99 yakışıklı erkekler karaktersiz oluyor karakter dıs gorunuse bagli bisey degil
20 YorumlaSanmıyorum. Güzel olan kızlar veya yakışıklı erkeklerden de karakter sorunu olan çok kişi var.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. Çünkü yakışıklı oluşları onlara özgüven veriyor. Özgüveni sağlıklı insan da çevresine karşı daha iyi olur.
10 Yorumla
1 yılerken yaşlarda yeteri kadar hata yapıp, neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha net idrak edebilmekten dolayı
10 Yorumla
1 yılYakışıklı erkekler hep fakirdir yeterince bakım yapamadığı için tipsiz gibi görünür Zengin erkekler ise tipsizdir ama janti bakımlı olduğu için yakışıklı havalı gibi görünür
114 Yorumla- 1 yıl
Olanı söylüyorum zenginlerin çoğu tipsiz fakir olsa çoğu kız yüzüne bakmaz Fakir erkek karnını zor doyururken bakıma nasıl bütçe ayirsin
- 1 yıl
Sen ünlülerin zengin olmadan önceki hallerini gördün mü?
- 1 yıl
Sen ytden ya da instadan bir bak ona Ünlülerin zengin olmadan önceki halleri yaz çıkar hepsi
- 1 yıl
En basiti Cristiano Ronaldo aklıma gelen şu an
- 1 yıl
Hadise var
- 1 yıl
La yürü git evrim geçiriyorlar parayla ne temeli Gözlerinde bozukluk var sanırım
- 1 yıl
Paranın gücü bu bak şu an paran olsa senin gözlerinde daha net görürdü parasızlık zor
- 1 yıl
Aynen kanka çok fark yok 😄😄
- 1 yıl
Adamın sıfatı şekli şemalı deyismis komple
1 yılAlacağını almış, vereceğini vermiş ve rahattır o yüzden.
Ama kadınlar, güzel çirkin, çoğu EZİK.
10 Yorumla
1 yılBenimkini koymuşsun ahaha Bu konuyu bilmiyorum, ona bakılırsa seri katil Richard Ramirezde çok yakışıklıydı...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 789 cevap paylaştı. Karakteri yakışıklılıkla ilişkilendirmek pek mantıklı gelmiyor
10 Yorumla
1 yılPozitif bir insan olduğu için dışınında yıpranmamasından kaynaklı olabilir stres olmaması falan...
10 Yorumla
1 yılKarakter surata yansir. İnsanin ici simasina yansir ve gizleyemez.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYalakalık ihtiyacı duymayınca, karakterleri de zarar görmüyor.
10 Yorumla Ben demi meselaaaa😊😊🤣😂 evet bende çok karakterli bir erkeğimdir
12 Yorumla
1 yılKesinlikle ve genel olarak öyledir. İstisnaları da muhakkak vardır.
10 Yorumla
1 yılHayır bir bağlantısı yok. Aksine bir rivayete göre güzel olanın içi karanlıktır derler.
10 YorumlaHep daha mı karakterli oluyor? Sen şanslısın öyleyse.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılEvet kesinlikle yansır. Erkeklerde çok fark etmese de kadınlarda çok fark ediyor
10 Yorumla
1 yılSen hangi dünyada yasiyorsun bacim. Yakisikli= her kızı elde eden tip+ tip delisi kiz= yaragi yiyip oturmuş aglamis kiz
24 Yorumla- 1 yıl
Hiç öyle değil vallah asıl yakışıklı olanlar tipin ne kadar boş olduğunu biliyor ve daha çok içe yönelik oluyor ama çirkin erkeklere öyle değil genelde çünkü kendileri çirkin olduğu için bunu örtmek için her şey yapar üstelik kompleksli oluyor bu tipler bu yüzden de ne kadar çok karı düşürürsem o kadar iyi derler yani durum bu
- 1 yıl
Oyle bir sey yok. Tipi olmayan erkekler yakisikli bir erkekten 1000 kat daha cok sever, bu sekilde düşünüp onları yalnizliga terk ettiginiz icin sadakatsizlik yapmaz asla korkup
1 yılHarbiden iyice kendinizden nefret ettirdiniz. Kadinlardan igreniyorum...
22 Yorumla- 1 yıl
Sırf bir kadın böyle bir şey dedi diye tüm kadınlardan nefret ediyorsan o zaman senin aklın başın zaten yerinde değildir kardeşim tedavi ol
Seni ve senden gizli başkarını idare edip işini gördüğünde de karakterli dersin
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBence tam tersi ama🙄
20 Yorumla
1 yılçünkü yakisikli olduklarini biliyorlar ve cevrelerinde de oldukca kız oluyor ve farkındakar onlari elde edebilmek icin ekstra yalan dolana gerek duymuyorlar
20 Yorumla
1 yılEvet, gerçekten öyle oluyorlar ama neden öyle olduklarını bilmiyorum. Sebebini ben de merak ediyorum. Çirkin erkeklerde kabalık, kıroluk, saygısızlık, düşüncesizlik çok fazla.
00 YorumlaOlgun kişiler oluyor çoğunlukla, kendimden biliyorum. Gözümüz kadına kıza toy sadece iş spor ev rutin böyle gidiyor kiminde ahiret korkusu var kiminde saygı.
00 Yorumla
1 yıltam tersi çoğu egoist nadiren öyle iyi nazik kibar olan var
30 Yorumla
1 yılÇok komikmiş kusura bakma. 😂😂
39 Yorumla- 1 yıl
Tipsizlerden fayda göremeyince bizim fikirler😂
- 1 yıl
Tipli olanlardan da fayda görmedim
- 1 yıl
Naptı
- 1 yıl
Tipi olanlar da aldatıyor tipi olmayanlar da aldatıyor. Erkek milletine genel olarak güven olmaz. Aldatmayan erkek yoktur , yakalayamayan kadın vardır.
- 1 yıl
O yüzden yakışıklılardan devam 🤣
- 1 yıl
Bence erkekler kapatılsın 😂
- 1 yıl
Sizin eve kapatalım😂🤣
- 1 yıl
Hiç uğraşamam. Çok istiyorsan sizin ev olabilir. 😂😂
- 1 yıl
😂😂 bu ara bende ugraşamam
Detay ve görsel tezatlığı, görseldeki çocuk sevgilisini aldattı bu arada.
30 Yorumla
1 yılKızımızı birisi kırbaçlasin da kendine gelsin
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
1 yılBen hiç öyle bir şey görmedim.
21 Yorumla- 1 yıl
Hepimizin tecrübeleri farklı tabi ki
1 yılCidden öyle yakışıklı erkekler genelde daha efendi ve sadık oluyor demek insanın içinde ne varsa o dışa vuruyormuş bunu sonunda anladım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Konunun muhatabı olarak 😅
hepsinin karakterli olduğunu düşünmüyorum bunun tiple değil kalple alakası var
00 Yorumla
1 yılYakışıklı olanlar bana daha karaktersiz gibi geliyor
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım