Karadenizlilere o kadar çok capsler yapılıp o kadar çok alay konusu oluyorlar ki özellikle reddit'de.. Negatif enerji yaydıkları için mi sevmiyorsunuz acaba?
1 ay
Kendi adıma mn yargılı değilim ama Karadenizliler genelde fırlama oluyor ya. Zaten ülkede müteahhit ve siyasetçi kim varsa karadenizli ve onlardan çekiyoruz hep
Helal olsun sana
Güzel açıkladın o yüzden
Rica ederim 🥰
Ben hep sınavım onlarla oldu akrabalarım trabzonlu bazıları sinsi bazıları iyi zararlarını görmedim Allah için baba tarafını tabiki hiç sevmem ilk olaydaki bile giresunlu arkadaşım aynı zamanda akrabam oda trabzonlu bana travma yaşatanlar trabzonlu çünkü memleket orası yani ailemin büyüdüğü yerler ilk zaten ev ordaydı sonra değişti durumlar
Neden sevmeyelim ki aa ben doguluyum ve ben her zaman Karadeniz ve doguluları bir birşne benzetirim
Karadenizlilerde altın silah sever dogululardq altın silah sever ama Karadenizliler burun farkı ile önde 😁😁 tabiki espiri
Evet burun konusunda haklısın biraz yamuk kalıyor burunları :d Bu arada Bakurluyum değil KURMANCIM diyeceksin. Ben de kırşehirli KURMANCIM lakabım Peşmerge güzellik, memnun oldum KURMANC bey ✌
Bende kezep
Bence olay “sevmemek” değil, kalıplaşmış esprilerin kolay malzeme olması 😅 Karadenizliler enerjik, doğrudan ve yüksek mizah anlayışına sahip olduğu için caps kültürüne çok uygun geliyorlar. Reddit gibi yerlerde de abartılı genellemeler tutuyor. Ama bu sadece mizah, gerçeği yansıtmak zorunda değil. Sen böyle genellemeleri çok da üstüne alma, herkes kendi karakteriyle değerlendirilmeli 🌿
Cevap
22Cevap
karaktere bakarım şehire değil
Çok da tın yani sevmeyene ayağım girsin
Ben seviyorum bazı iller hariç 🙄
Bazı Karadenizliler ukalalar. Sözde kendi memleketlerini çok severler ama memleketlerinde yaşamazlar
Yobazlık giybet kadınlara acimasizlik zulüm etme saldırganlık saygısız üslup bencillik var o yüzden Karadenizliler ve köylülerden nefret ediyorum
Bence sevildikleri için o capsler yaa ben severim şahsen
Hayır, hakaret içeren capsler yapılıyor. Sevilseler neden hakaret edilsin ki?
Hakaret olayı ayrı yapılmamalı kesinlikle. Ben şahsen severim bir sürü de arkadaşım var Karadenizli 😇
Bende karadenizliyim dilin kemiği yok konuşurlar anca.
Sen de karadenzlisin puhahahahaha
Evet bende öyleyim neden bu tavır?
Şahsen karadeniz kökenliyim ama ben bile dalga geçiyorum :dd
Adam olduğumuz için birileri rahatsız oluyor ama umrumuzda değil
Bölge olarak değil karakterine bakıyorum insanların. Her yerde iyi insanlarda var kotülerde var.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Her yeri ele geçirdiler, ülkeyi mahvettiler. Sevilmemeleri normal.
Ben çok severim de çevremdekiler kaba oldukları için sevmediklerini söylerler 🤷🏻♀️
Kibirli pislikler. Trabzon da 5 yıl yaşadım. Hiç birseye saygısı yok pisliklerin.
Malum partiye oy verdikleri icin
Güzel açıklama. Belki radikal oldukları için olabilir
Doğru söyledin
karadenizli sevilir mi yav
Takma kafaya dalga dümen onlar
:d hmm
Uyanık insanlarız biz
Kendinizi böyle sandığınızdan dolayı nefretleri üzerinize çekiyor olabilirsiniz. Sadece bir tespit ✌💅
Sevmediğimi kim demiş
Bende Karadenizliyim seviyorum
yosun çorbası içiyorlar :[
Alakasız bence
İğrençler çünkü
Sevmiyorum çünkü
😅😅
Sevilecek insanlar değil sen beni sev 😁
ben severim
Kim sevmiyormuş
Cogunlugu AKP'li ve yobaz ondandır.
Kabalar