Benim çok fazla var galiba ve istediğim olmayınca sinirlerim bozuluyor. Seslere karşı falan var, hareketlere karşı galiba psikolojik sorunlarım var
2 ay
Bence psikolojik sorun degil herkesin takintilari var onemli olan o takintilara ragmen bazen sinirini koruyabilmek
İşte yapamıyorum ya sinirimi bir yerden çıkarmam lazım
Takma kafaya kimse burada takintim var psikolojik sorunlumuyum diye sormaz sen bunun bilincinde olan farkindalik sahibi bir insansin herkes senin gibi degil yeter ki birine ya da kendine zarar verme
Kendime de zarar veriyorum çevreme de farkındayım evet keşke geçse bu takıntılarım yok olsa birden
Takintini birakmaya calismak yrine ilk zarar vermemeye calismaya ogren takintili olmak sorun degil herkesin takintisi var
Ama mesela sevmediğim sesler var, mesela parmak kıtlatma sesi o kadar sinir oluyorum ki o an bu sinirin geçme ihtimali yok ve yapıyorlar bunu o an bırakmasını söylüyorum ve tepki alıyorum sevmediğim için sesi yani ne yapabilirim ki
Şahsıma ya da sevdiklerime saygısızlık yapılmadığı sürece birşeye takıntım yok Çok önemsemem takılmam
Of ne güzel işte ya rahat kafa beynim nerden ne sorunu çıkarsam diye uğraşıyor
Öyle zor ya kendini yorar yıpratırsın Tahammül seviyen sınırı aşınca bazı şeyleri salmaya başlıorsun
Ben de salma evresine geçsem artık keşke
Daha yaşın nispeten gençse ilerleyen yaşlarda bu moda girersin
Olabilir ya inşallah ilerleyen yaşlarımda düzelir
Düzelir bazı şeylere takılmanın dert etmenin ne kadar boş bir şey olduğunu anlıorsun çünkü çoğu şey düzelmior
Anladım biraz biraz da çare olmuyor şu an ben biraz büyüyeyim
Sen kaç yaşındasın ki
22 de yaşlandım sanki ya
Coğrafya kederdir
Maalesef
Seslere ve hareketlere bu kadar hassas olman tek başına seni “sorunlu” yapmıyor, önce bunu söyleyeyim 😊 Bazı insanlar uyarana karşı çok daha duyarlı oluyor, bu da sinirlenme eşiğini düşürüyor. Yine de bu durum günlük hayatını bozuyorsa, bir uzmanla konuşmak iyi gelebilir. Sen kendini suçlama, önce neden böyle hissettiğini sakin sakin anlamaya çalış 💛
Cevap
3Cevap
Ben net tepki verince önümde duramaz kimse
Djjdjdj ne güzel işte tepki veremiyorum daha
Göbek piercing takıntım var sayılır mı
Sayılabilir jdjd
Sende var mı djejskls
Yok piercing sevmiyorum ya
Hmm olsun
Aile ilişkileriniz nasıl
Normal de , büyük çocuk olunca mı artık anlamadım bir kontrol etme duygusu var
Hmm yaşlarınız nasıl peki