Aşırı tepkiler verdiğiniz oluyor mu? En son neye aşırı tepki verdiniz?

Aşırı tepkiler verdiğiniz oluyor mu? En son neye aşırı tepki verdiniz?

Hayır aşırı tepkiler verdiğim olmuyor hatta aksine her zaman alttan almaya ya da olayları hafifletmeye çalışırım.. ama bazı insanlar sabır sınırı zorladığı için o zaman da sinirlendiğim tepki gösterdiğim oluyor elbette
olmadı ama Barış aradığım cevap bu değil :D
Nasıl bir cevap vereyim :D
aşırı tepki veriyorum en son kafa göz birine daldım deseydin :P
Kesinlikle aşırı tepki veriyorum, çok tepki veriyorum hatta öyle böyle tepki vermiyorum :D
cıks olmadı kavga yok aksiyon yok :D
Gece 1 di uyku tutmadı eşim tv izliyordu gecelik leydim üstüne bir battaniye aldım çıktım balkon a eşim ne işin var kendimi gösteriyorsun dedi ne alaka battaniye var üstünde dedim gogusun gözüküyor dedi ne olcak sanki gece bu saate kim giricek herşeyi abartıyorsun dedim ve buna baya tepki gösterdim adam gibi giyin cik balkona dedi baya kavga etmiştik 1 di kavga ile 3 oldu saat
Kocan haklı tabi tv izlemesi yanlış
Gelip oturup şöhret muhabbet eğlenmek varken mac lar dan biktim sonra balkon a çıkınca ben suçlu oluyorum
Maalesef evet nadiren de olsa aşırı tepki verebiliyorum. Önceden bu konuda çok kötüydüm, olayları fazla büyütüyordum ama şimdi bunu ciddi anlamda azalttım. Genelde olumsuz bir şey bile görsem sakin kalıyorum artık ama yine de hiç yapmıyorum diyemem
Tamamen önüne gecemezsin zaten ancak kontrol altında tutabilirsin
Genelde kriz anlarında çok soğukkanlı olurum bu böyle bilinir. Aşırı mı bilmiyorum ama keskin tepkilerim var. 9 kere düşünür ama keskin bir karar alırım bazen. O da gerektiği içindir. Aniden birini silmek gibi ki zor silerim ama niyeti bozuk olduğu netse beklemem aşırı algılanır somut bir şey olmasını beklemediğim için
Cevap
9Cevap
Sevdiğim insanların en ufak sözlerine verdim en son aşırı tepki
Evet siler geçerim sonra pişman olabilirim de, olmayabilirim de
Hayır aksine çok sabırlıymışım onu farkettim
Hayır gerektiği kadar tepki veriyorum hep 😃
Bazen buzdan soğuk bazen alevden sıcak olmak soruya dahilse evet diyecegim.. gerci böyle de yazınca çoklu kişilik bozukluğum varmis gibi göründü 😒
bipolarmışsın gibi daha çok
o da olur uçlarda yaşamak :P
Genelde sakinim ama bu aralar anı sinirlenebiliyorum en son iş yerinde yapılan haksızlığa karşı oldu.
ne yaptılar?
Yeni gelen iki personele iş akışında sayı bazında eşit dağıtım yapılmadı.
Bazen dolma doktasına geldiğinde gözü birsey görmez tepkinin kralını yapar sabrını sınamamak lazım insanların özellikle iş hayatında
artık boş verdim iş hayatında stresten uzak olmaya çalışıyorum ama gelip gene beni buluyorlar. Git belanı başka yerden bul diyorum ama kaşınıyor bazısı
Valla hak edene haddini bildirmek fakiri giydirmek kadar sevaptır bazen insanların anladığı dilden konuşmak da gerekiyor çünkü bazı insanlar hak ediyor
Kesinlikle ama sorsan onlar haklı :D
Haklı değiller Arsızlar 😃
Bize göre öyle onlara göre haklılar :D her şey bakış açısı :D
Öyle tabiki ama bazen insan at gözlüğünü çıkarmalı bunu herkes yapmalı düz bakıyor herkes bizde dahil ve bu bakış açısı iyi değil
bakış açısı aynı yerden bakıp farklı bir şey görmesini bekleyemezsin insanların 3 pencere varsa 3 'ünden de bakman lazım ki dışarıyı daha iyi görebilesin tek pencereyle görebileceğin yer kısıtlıdır.
Kızımdan yediğim tokata bi 10 dk falan sürdü şaşkınlığım🤣
kaç yaşında ki
Allah bağışlasın bu yaşta tokat atıyorsa büyüdüğünde ergenliğe girdiğinde neler yapar kim bilir :o
Yapmadığım bir şey hakkında suçlanırsam evet aşırı fevri tepkiler verebiliyorum..
valla geçen hafta ben uçtum bro hastalıktan dolayı uçuyorum arada
pankreatit bro 10 gün hastanede kaldım 2.5 ay önce ondan beri de insülin ve şeker ilaçları kullanıyorum.
şeker dengem bozulunca uçuyor benim kafa
Bazen kendi dışıma çıktığımı fark ediyorum. O an fark ediyor olsam da sanki müdahele edilemiyor gibi bağımsız hareket ediyor. Bir başkasını izler karışamaz gibi. Yılda bir olan bir şey tabii, bunu çözmeye çalışıyorum.
Soğukkanlı bir insanım ama benim de sabır sınırlarım var. Haliyle, sabır sınırlarım zorlanmadıkça aşırı tepki vermem.
Öyle patoloji hareketler içinde olan bir insan değilim yerine göre zamanına göre gerekirse tepkimi gösteririm insanın anladığı dilden konuşabilirim
Geçen bişeyi yanlış anlayıp çok sinirlendim ve çok ağladım
Tepkisiz olmaya çalışıcam benim dışımda olan hiçbişeyin beni etkilemesine izin vermiycem
Evet çok oluyor karşımdaki insan bunu söylediğinde fark etmiş oluyorum
Vermiyorum ya artık
ver kavga çıksın olay çıksın ben de izleyim canım sıkılıyor
Ya yeminle benim de canım sıkılıyor ya
Kavga edesim var seninle
benle kavga edeceksen 3-5-15 kişi çağır da adil bir dövüş olsun o. O
Hahahahoooo ben tek olayım sen çağır sülaleni lazım olur sana
benle mücadele edebil de önce sonra sülalemle şansını denersin :)))
Ya kavgada bile güldürüyon😂😂
senin kadar değil komik şey :o
😜
Evet bazı şeyleri çok abartirim
en son neyi abarttın mesela
aslında söylenmeyen şeyin ne olduğuna göre değişir abartıp abartmadığın. Önemsiz bir şey ise abartmış olursun. Önemli bir şey ise yerinde bir tepki olur
senin hassas olduğun bir konu demek ki tepkini de ona göre vermişsin kaldı ki kendin de söylenmesi gereken bir şeydi diyorsun demek ki tepkin yerinde bir tepkiymiş
Zaman zaman fark edince diyorum ki kızım sakinn jdndjd
En son aşırı tepki verdiğimde hayatımın KADININI kaybettim ve şimdi artık ASLA olmaz diyor pişman olacağınız şeylere benim gibi tepki vermeyin
Hayr ben hep dengedeym
Elbette oluyor olmuştur
Eskisi kadar olmuyor cano
Bazen oluyor ben de anlamıyorum kendimi
Adaletsızlıge ugradıgımda yakar yıkarım
Yokkk sakin biriyim bozmazlarsa oda😊
Sakinleştim.
Evet oluyor jsjs
Evet sinirlenirsem baya aşırı olabiliyorum
Evet evet bu konuda baya ustayım 😂
Oluyor
Evet çoğunlukla