Değmeyecek veya bizi kullanacak insanlara genç, cahil yaşlarımızda çok fedakârlık yapıyoruz
1 ay
Değmeyecek veya bizi kullanacak insanlara genç, cahil yaşlarımızda çok fedakârlık yapıyoruz
Kız olarak bütün bildikleriniz yanlış. Nedeni de zeka fukaralığı.
Siz kızlar, ilişkileri birbirinizden öğreniyorsunuz. Hatalı bilgi ve olumsuz önyargılarınızı birbirinize öğretip sonra da hep mağdur olduk diye dert yanıp duruyorsunuz.
Sert mi oldu? Bence olması gerektiği gibi oldu.
Ben sana gerçeği söyleyeyim 16 yaşında hiçbir kız arkadaşım ve erkek arkadaşım yokken daha sevmeyi yeni öğreniyorken ilk kez gözüm birini gördü ona bilmeden safça haddinden fazla değer verdim ve yüz üstü bırakıldım benim bu hikayeleri dinlediğim bir kız arkadaşım da yoktu yani gerçekler anlattığın kadar basit değil erkekler kötü niyetli ama
Nasıl ayrılacağız en başta yüzüme güldü güzel sözler ben vuruldum tabi hayatımda ilk kez erkek seviyorum sonra bir şey demeden iletişimi kesti üstüne 5 kez yazdım gururumu yerle bir ettim dönüp bakmadı 3 yıl arkasından acı çektim olay bu işte git dinle o çok savunduğun hemcinslerinden sizin özünüz bu işte
Sanmıyorum o zamanlar saf ve s@laktım şimdi akıllandım leş yüzünüzü görüyorum
Bence saf değil, daha çok tecrübesiz ve fazla iyi niyetli oluyoruz 💔 Gençken sınır koymayı, hayır demeyi bilmiyoruz, sevgi görünce de hemen inanıyoruz. Zamanla canın yandıkça kime ne kadar emek vereceğini öğreniyorsun. Bu yaşlarda en önemlisi, önce kendine sadık kalmayı hatırlamak diyebilirim 💫
Cevap
12Cevap
Evet safsınız. Doğruyu bulamayacak kadar da körsünüz.
Öylesiniz bence biz daha kurnaz ve zekiyiz kızlara göre
Vermeyin
Evet 18 19 yasindayken yaptim inandim saftim
Verdin mi bacım
@nediyongardasim evet 🥲
Abo işte bu yüzden bu yaşıma kadar kimseyle buluşmadin
Buluşmadım
Kimsenin ahını almam 😬
@nediyongardasim neden ki
Yazık değmeyecek biri için kendimizi mahvediyoruz erkeklerde zerre vicdan yok merhamet yok dikkat etmemiz gerekiyor
Ya ben muhafazakar biriyim öyle büyüdüm Allah'tan korkuyorum evlenmeden bişey yaşamam ben cehennem ehli olmak istemiyorum
Birisi oc çıktı diye herkes aynı kefeye koyulmamalı
@nediyongardasim ondan baska kimseyle yapmadim zaten sonra 3 4 yil oldu ama bir kere yaptim artik 🥲
Ben bakireliğe önem veririm ama eğerki o kişi tövbe edip âlemlerin rabbine yönelmişse olay bitmiştir benim için helalim der bağrıma basarım 🙂
Seni müjdelememi ister misin
@nediyongardasim bilmiyorum ya erkeklere soylemek istemiyorum bir kere yapmissin artik hep yaparsin diye bakiyorlar o yuzden bir kere soylemistim birine bana karsi tavirlari degismisti
Pff boş ver o sakatları Allah tövbeleri çokça kabul edendir önemli olan samimi bir tövbeyle Allah'a yaklaşmaktır
@nediyongardasim ben de oyle dusunuyorum zaten su anki aklimla yapmazdim
Nasuh tövbesi ettin mi
@nediyongardasim yani oyle etmedim ama bir daha yapmayacam diyip af diledim sadece
Nasuh tövbesi de gereklidir
@nediyongardasim hmm bilmiyordum
Ondan sonra melekler seni 3 yıl gözetler aynı günaha düşmezsen Allah'ın izniyle tövben kabul olur
@nediyongardasim ya keske etseymisim bastan o sekilde 3 4 yil oldu zaten
Edersin ya bişey olmaz Allah esirgeyendir bağışlayandır hüküm ve hikmet sahibidir.
Kesinlikle çok aptal kız var kendini kullandırıyor
Evet çoğunuz öylesiniz
Kanka bende kızım o zaman ya 😂
Doğamizda var sanırım..
He ya sorma yapıyoruz
Erkek mantığını bilen yasiyor bilmeyen sürünüyor
Kızlar olarak seytansinuz vallahi
Biz sevince mal oluruz
O yüzden olgun seviliyor 😉
Kızlar bilmediğinden kötü yaşlı adamlara kanıyorlar
Paralı adam aradıkları için oluyor
Evdt yaaaaa