Hiç kimse onu istemiyorsa cidden onda mı yoksa onlarda mı sorun var? Öyleyse neden dünyaya geldi?
2 ay
insanlar için dünyaya gelmedin bu 1
2- sen mi istenmediğini düşünüyorsun, onlar mı söylüyor?
3- onlarda sorun varsa bunlar neler olabilir?
4- sende sorun varsa bunlar neler olabilir?
Hem ben istenmediğimi düşünüyprum hemde onlar söylüyor maalesef..
İlk insanlarla karşılaşırken bazılarına utangaç bazılarına sevecen davranırım demekki tersi olması gerekiyormuş
Teşekkür ederim ilgili cevağ için
o zaman mesafe koy, senin değerini anlayacaklar olur mutlaka. utanmanı gerektirecek bir şey yok dene ben seni anlıyorum bende böyleydim.. mesafeni koruyabilirsin öyle düşünüyorsan herkes senin enerjini hakk etmiyor. olduğun gibi kal insanları tanımak için süreye ihtiyacın olabilir.
Teşekkürederim
Yalnızlık böyle hissettirince insan ister istemez “bende ne sorun var?” diye düşünüyor 😔 Ama gerçek şu ki bazen ortam, bazen aile, bazen de şans faktörü çok etkili. Bu dünyaya gelme sebebin sadece sevilmekle sınırlı değil; üretmek, öğrenmek, kendini keşfetmek de var. Küçük adımlarla iletişim becerini güçlendirebilir, çevreni değiştirebilirsin 🌱💬
Cevap
6Cevap
Sorun hem onda, hem de insanlarda diyebiliriz. İyi bir zaman diliminde değiliz sosyal medya, teknoloji iyi olduğu kadar bizi iletişimden uzaklaştırdı.
Hayatina giren insanlarin veya girecek insanlarla uyum yakalayamamis olabilir o yuzden suc degil karsilikli bir sey bu
Öyle biri olarak isteyenler oldu ama ben istemedim aradığım zaman oldu bulamadım
demek ki sevilmeyi hak etmiyor
Onda
Onda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?