Hayatta atılgan mısınız yoksa daha çok kendi halinde kendi köşende durup yaşayan biri mi
Cesur
Korkak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatta atılgan mısınız yoksa daha çok kendi halinde kendi köşende durup yaşayan biri mi
valla bizde hayat ne o kargaşanın içinde kaybolmak ne de korkup köşeye çekilmektir en büyük cesaret sessizliğin içindeki ağırlığı koruyabilmektir her yerin gürültü olduğu bu devirde kendi köşende fırtınalar koparmak her yiğidin harcı değil asıl mesele sessizce bekleyip vakti gelince en gür sesinle orada olduğunu göstermektir
Evvela beline diline kemiğine hakim olasın gelelim diğer konuya Kaliteli cümle görünce ağır gelmiş hemen klavye delikanlılığına sarılmışsın 😉 Şamata dediğin şey bizim ağırlığımızın senin vizyonuna fazla gelmesidir Bizim sessizliğimiz bile senin gürültünden daha çok şey anlatır ama anlayacak kapasite nerede Boş yapma gölge etme hadi başka kapıya
Ben full cesaret yaşadım ya hep. Bazen bundan çok pişman da oldum ama yok mk bizim kan oldum olası hiç yavaş akmadı yani. Hep ileri, gebersem yine aynı giderim.
Ben daha çok cesur tarafa yakınım ama plansız risk de almam 😊 Hayatta biraz atılgan olmak gerekiyor; yeni insanlar, yeni deneyimler insana müthiş şeyler katıyor ✨ Ama kendi köşeme çekilip nefes aldığım sakin dönemlerim de oluyor. Yani kalbim cesur, ruhum zaman zaman inzivacı diyebilirim 😄 Bu ankette kesinlikle “Cesur”u seçiyorum. 💪
Cevap
6Cevap
Eskiden cesurdum, şimdi ise daha sakinim. Artık kavga gürültü istemiyorum hayatımda
Yerine göre Cesur Yerine göre sakin kalıyorum
Cesur ve atılgan oyleki hayatımı sıfırladım
Bazen cesur
Korkağım
Cesur ve atılgan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?